- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Nekem nem jön be.
Viszont akinek erős multimédiás képességű telefon kell annak nem kell Sonynál maradni feltétlen. -
geri|
aktív tag
Már nagyon érett egy ilyen teló a finnektől...
-
atike
nagyúr
Jó kis játékplatform lehet belőle... Mindene meg is lesz hozzá...
-
littlelion21
addikt
Fincsi. De a várható árára gondolni sem merek...
-
Lirion
addikt
Nekem tetszik a telefon, bejövős és ha tényleg fasza, lehet év végén beruházok egyre.
Egyébként az lg kp500 műanyaga szerintem nagyon jó, legalábbis tapintásra. Nekem bejött az a gumiszerű cucc, az 5800 féle egészen más.
-
Anulu79
addikt
Ha nem lenne ráírva, hogy Nokia én meg nem mondanám, hogy ez egy Nokia készülék. Nekem sem tetszik kinézetre. Szerintem ormótlan kicsit. Nem sok dizájn van benne így a képeket látván.
De remélem, hogy lenyomja 1-2 készülék árát. Ezért várom csak, hogy megjelenjen.
-
máyköl
veterán
válasz
peugeotmate #24 üzenetére
Hát, arra is, csak az feltolhatós mobil, viszont ha összecsukva van, akkor tényleg hasonlít rá, igazad van.
-
máyköl
veterán
válasz
Quasi_modo #23 üzenetére
Persze, csak valahogy mikor ránéztem a képre, egyből az a gagyi műanyag jutott eszembe, ami a Kp 500-on is volt.
-
máyköl
veterán
válasz
Quasi_modo #20 üzenetére
Volt Kp 500-am.
A hátulja egyértelműen nem, de az eleje nagyon hasonlít rá! -
peugeotmate
őstag
Ez nagyot is durranhat akár!
-
madstunt
addikt
Jól néz ki!
Holnapután ezt is bejelenthetnék,az ifón bejelentés nem az igazi születésnapomra,de ez tetszene -
válasz
Quasi_modo #16 üzenetére
Mondjuk lehet is furcsa ez a formaterv egy Nokia-formavilághoz szokott érdeklődőnek!
De hiába nézem meg jobban, akkor is tetszik!
-
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de az a D-pad megszokás után tökéletesen használható az N97-en!
Egyébként szerintem nem lesz ez csúnya telefon.
Mert a fotók eléggé rosszak, szerintem nem mutatják a telefon valódi dizájnját!
Az ára? Az utóbbi néhány hónap árképzését nézve talán a földhöz közelebbi árra lövik be a hazai nokiások!
(Lehet, hogy e miatt lett olcsóbb máris az N97 mini a T-nél?)
-
GALARDO
addikt
Ronda.
-
máyköl
veterán
Háát, nem sikerült a legszebbre.
-
Endr00
aktív tag
Nem szétcsúsztatható. Nézzétek meg a régebbi hír képeit, oldalról elég világos, hogy nincs rajta billentyűzet.
-
zdanee
őstag
Nem lett túl szép, kicsit a milestonera emlékeztet. A billről is szivesen látnék egy képet, remélem a D-padet nem próbálják megint a bal oldalra pakolni (n97 ergonómiai öngólja)... De ha a vas tényleg jó és a Symbi^3 mindaz aminek ígérik, akkor elkezdem megtölteni a malacperselyt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Napokon belül bemutatásra kerülhet a Nokia 12 megapixeles kamerával szerelt Symbian^3 alapú multimédiás üdvöskéje.
- Microsoft Outlook topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 7
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest