- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wlf
tag
Bocha, valahogy úgy akartam kifejezni magam, hogy ezt a nyitott típusú nyakpántos megoldást (pl. a DR-BT21G-t) nem használnám otthon, inkább valami kipárnázott fejpántos zárt fejhallgatót. Működjön az akármilyen kanócos vagy anélküli technológiával
A sistergés természetesen zavaró lehet, bármennyire halk is, de ha az előbbi gondolatmenetem (és mondjuk tapasztalatom) alapján én pont ezt a Sonyt külső, zajosabb környezetben viselem, akkor gyakorlatilag tökmindegy
-
szabi113
tag
iPod Touch 2G!!!! A króm hátuljú. Eredetileg a Nike+ szolgáltatást támogatta, ami ugye Bluetooth alapú. Az OS 3.0-val pedig lehetővé tették a Stereo Headset használatot. A settings/general-nál mostmár ugyanúgy megjelenik a bluetooth felirat, mit az iPhone-okon.
De csak van a szerkesztőségben egy lefrissítet iPhone 3G. Igenis van különbség. ezt rajtam kivül még 4 haver is hallja. Remélem nem mind az öten bemegyarázzuk magunknak. Csaknem....
majd bövebben kiejetem az elméletem, de most lépnem kell. -
kaller1
veterán
mindegyik készülék ugyanolyan jelet továbbít, a hangminőség csak és kizárólag a fülestől függ.
Ezzel én nem értek egyet...
Fogj egy jobb fülest,és próbáld ki egymás után mondjuk egy W szériás SE,Samsung E250,meg egy kínai dual simes telóval.Minőségben az SE magasan verni fogja a másik két versenyzőt.Az MTK chip ráadásul nem támogatja BT füles csatlakoztatása után az equalizer használatát.
Szóval hiába ugyan az a jel,ha nincs mögötte megfelelő technika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest