Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • wlf

  tag

  Én egy Sony DR-BT21G füles nyúzok lassan másfél éve (ja, akkor 22k-ért vesztegették a nem különösebben olcsó hülye-azért-nem-vagyok bótban - nem támadás a gyorsbolt ellen, csak úgy mondom :) ), és meglehetősen elégedett vagyok vele.

  Nagyon kényelmes, ha órákig van a fejemen, akkor sem nyomja a fülemet, ellentétben a Motorola HT820-szal (azt cseréltem le a Sony-ra), az már fél óra után vágta.
  Kis alapsistergése tényleg van, de az ilyet szvsz az ember úgysem otthon használja, hanem utcán, tömegközlekedésen, esetleg sportolás közben, ott meg úgysem hallatszik.

  A hangminősége szerintem elég jó, pláne, hogy most egy W902-vel használom, az képes átküldeni a zenét az igényeim szerint belőtt equalizer beállításokkal. Persze azért csodát ne várjon senki, egy bluetooth füles sosem fog olyan jó szólni, mint egy minőségi vezetékes. Viszont a tesztelővel ellentétben nekem telefonálás közben szinte sosem volt vele bajom, legalábbis a túloldalon nem mondták, hogy nem értik, amit mondok, kivéve, amikor valami lepusztultabb buszon utaztam, iszonyatos motorzaj mellett.

  És meglepő módon, így másfél évesen is hozza az akksi az elvárt teljesítményt, vasárnap feltöltöm, egész héten hallgatom, kb. napi 2 óra buszozás közben.

  Még valami: elég rugalmas anyagból van a pánt ahhoz, hogy összecsukva is kibírja a napot, amikor nincs a fejemen, akkor a hátizsákom alján pihen, és napközben azért landol rajta egy s más...

  Végül elmondanám egy nagy hibáját: a Sony a Jog-dial-ról nem bír leszokni (emlékeztek a J7-re? azon a telefonon is ez ment először tönkre), a fülesen a play/pause/prev/next kezelőszerv is valami ilyesmi, tehát felbillented: következő szám, lefele billented: előző szám, benyomod: indul/megáll. Na ez utóbbi mostanában már nem nagyon akar működni, van, hogy 4-5-ször is meg kell nyomkodni, mire elkussol a zene, valószínűleg kikopott az érintkező. Jobban komáltam volna 3 mikrokapcsolót.

  [ Szerkesztve ]

 • wlf

  tag

  válasz Bocha #20 üzenetére

  Bocha, valahogy úgy akartam kifejezni magam, hogy ezt a nyitott típusú nyakpántos megoldást (pl. a DR-BT21G-t) nem használnám otthon, inkább valami kipárnázott fejpántos zárt fejhallgatót. Működjön az akármilyen kanócos vagy anélküli technológiával :)

  A sistergés természetesen zavaró lehet, bármennyire halk is, de ha az előbbi gondolatmenetem (és mondjuk tapasztalatom) alapján én pont ezt a Sonyt külső, zajosabb környezetben viselem, akkor gyakorlatilag tökmindegy :)

Új hozzászólás Aktív témák