Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Bocha

  HÁZIGAZDA

  Lehet hogy én vagyok a hülye, de az iPod Touch-ban nincs Bluetooth, tehát szabi113 (#5), nem tudom, hogy ezt hogy gondolod, kérlek fejtsd ki. Egyébként ROBOTERnek (#7) igaza van, az A2DP egy szabvány (pontosabban egy Bluetooth protokoll), mindegyik készülék ugyanolyan jelet továbbít, a hangminőség csak és kizárólag a fülestől függ.

  WiZARD (#9): már nálam van az IS800, nekem tetszik.

  Karma (#11): megpróbálok majd keríteni egy i3G-t, hogy kipróbáljam a még nálam lévő füleseket, de mivel a mostani triót már visszaadtam, a tesztbe nem lesz beleírva az eredmény, mert ezeket ugye nem tudtam megnézni iPhone-nal.

  wlf (#13): biztos más típusú zenét hallgatunk, engem a sistergés rohadtul idegesít, meg alapvetően a sistergés egy gáz dolog, még BT fülesnél is, a többi nem sistereg, ez valami belső konstrukciós hiba lehet. Egyébként miért ne használna otthon valaki ilyen típusú cuccot? Ezer meg ezer infrás fülhallgató létezett tv-hez és zenéhez, én is használom most a füleseket itthon is, kényelmes, hogy ha kimegyek valamiért a konyhába, akkor is szól a zene (egyébként én mindig fülessel a fejemen dolgozom).

  szabi113 (#15): tényleg nem hiszem, hogy lenne különbség, legfeljebb a beépített BT antennák erőssége különbözhet, amit hangminőségbeli különbségnek érzékelsz. A gombok egyébként nem A2DP, hanem AVRCP protokollt használnak, ezért nem működnek a gombok.

  erdoke (#18): ne aggódj, a következő részben lesz egy Platronics is (nem az 590-es).

  Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz). / Game On minden szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n

Új hozzászólás Aktív témák