- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Az adott szituban eleve úgy közelítettem meg. Bár gondoltam ez világos, ha a szerencsétlen hülye a csomifedelet fejelte le a már gyakorlatilag álló autón. Mikor koppant az ajtón ez annyit jelent, hogy cirka 1 méteren belül állt a kocsi. Szerinted mégis mit kellett volna tegyek? Álljak meg, szálljak ki a kocsiból és szépen kérjem meg, hogy méltóztasson eldönteni mégis mit szeretne tenni? Esetleg ugorjak el egy kávéért, gyújtsak rá, és tereljem a forgalmat, amíg ökelme méltóztatik át menni, miután kellően megbeszélt valami az életénél is fontosabb dolgot? Legyen lelkiismeret furdalásom, mert valaki egyszerűen életképtelen, bamba, balfék egy adott szituációban? Mert a szavaidból azt érzem, hogy szerinted én hibáztam. Léptek már ki elém busz mögül, az emlegetett sövény mögül és még sorolhatnám. Senkire még csak a frászt sem nagyon hoztam. Igyekszem figyelni, de mint a mellékelt példa mutatja, ez néha kevés. Lehet, hogy ez fájni fog: de örüljön, hogy egy vérző orr, meg valamennyi pénz árán megúszta az esetet. És egy cseppnyi bűntudatom sincs miatta.... Sőt, megelőzve a kérdést: Ha komolyabb baja lett volna sem lenne. Mivel a szándék megvolt, hogy át engedjem, ha menni akar, akarnak. Azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki neki megy egy kocsinak gyalogosként. Akár zebra, akár nem. Hülyeség ellen nincs orvosság.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, de a gyalogosnak meg annyi a dolga, hogy alaposan, legalább kétszer-háromszor körbenéz, mielőtt lelép az úttestre, ha meg nem látja be, próbál úgy helyezkedni, hogy legalább valamennyit lásson belőle (akár sétál 20 métert). Legalábbis ha jót akar magának és nem az égiekre szeretné bízni az életét, és ezt célszerű 2 perces korától kezdve, vassal belenevelni a gyerekbe is. Hogy jányom/fiam, túl sok az Isten barma, ne függjé' tőlük, ha erre van akár hangyányi esélyed is.
Néhányszor már én is mentem elbambulva, esetleg fülhallgatóval, de az átkelésnél mindig felnézek, és ha nem látom át tisztán a forgalmi helyzetet, a fülest is kihúzom és mindig tudatosan vonaglok előre. Még részegen is (na nem mintha ez olyan gyakori volna).
Inkább nézzenek hülyének állandóan a zebránál, nem zebrálnál vagy a vasúti átkelőnél (hogy még akkor is körbesasol mégegyszer, mikor full kihalt a táj), minthogy egyetlen egyszer, de akkor protoplazmakupacként végezzem az árokban/töltésen. Ennyiben azért remélem, kiegyezhetünk.
tl;dr: Használja mindenki azt a gúvadt bociszemét, meg a szélben lengő lapátfülét, és akkor nem kell jogi vitákba bonyolódni vagy temetést intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest