- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
Dátumnál 08/19/2015 van, azóta van 09/01/2015 is Win10-el megjelölve a nevében. Vagy benéztem valamit? Bár utóbbi a nevében különbözik (HD Graphics Production a HD Graphics Driver helyett), de ugyanúgy tartalmazza a Intel® Iris™ and HD Graphics Driver-t a leírása szerint.
-
-
Laci.M
senior tag
válasz
twollah1976 #17 üzenetére
Szintén... Ivy Bridges i5-3210m-em van ami egy jó kis proci mégsem foglalkozik vele az Intel. (szerencsére most win7-el jól működik, várok még a win10-el kicsit.)
-
JanR
addikt
válasz
szabonagyur #11 üzenetére
Épp egy Acer gépet csináltam a hétvégén (i5 4200U + R5 M265), semmi gondja nem volt a W10-l.
Viszont most jöttem rá, hogy így a korábbi kérdésem teljesen felesleges volt, hiszen raktam már olyan gépre W10-t mint az enyém
Bár az Acer, Én pedig HP-val dolgozom..
-
Kronos3000
senior tag
válasz
szabonagyur #13 üzenetére
Tudom,pedig ez a proci erőben megàllja a helyét ma is,fogyasztàsban persze nem,meg az igp harmatgyenge...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kronos3000 #12 üzenetére
Nem lesz kiadva korábbi driver, szóval ne várd
-
Kronos3000
senior tag
i5-560m igp-vel tökéletesen megy még a hardveres gyorsítás is amit a w8.1 telepítéskor felrak.Pedig hivatalos driver ugye nincs is rá.Már megörültem hogy kiad az intel egy drivert ami a régebbi gépekre is jó,de hát reménytelen...
-
Én nemrég találtam módosított drivereket (Royal BNA), részemről a win10 kérdés megoldva. A poén az hogy 2013-as driverrel (Dx10, opengl 2.1 megy) Ezer éves 4500MHD. Youtube alatt a fullhd-t nem gyorsítja de az 1280x800 12" kijelzőn amúgy sem élvezhető (VLC-vel valszínű menne, 720p meg izomból jó youtube-on).
A gyári win10-es driverrel semmilyen hardveres gyorsításom sincs, és szívja le az aksit ezerrel. Egy probléma maradt, mégpedig bekapcsolt virtualizációval grafikai hibák vannak de ez intel álltal ismert nem javítható bug. -
-
K0vasz
aktív tag
válasz
tatararpad #2 üzenetére
asszem a sony az egyik ilyen, meg még biztos van egy-kettő...
-
Mivel nem win10 kompatibilis, így semmi win10-es hibát nem javít
.
#5: Támogatott és nagyon nem panaszkodnak a Haswell tulajok a win10 fórumban.
-
myckie2
őstag
A Windows 10-es hibát akkor valószínűleg nem javítja, amit a HP-nak és az Intelnek sikerült összehoznia. Gratulálok...
-
tatararpad
őstag
A mobil termékek esetében persze megjegyzendő, hogy nem mindegyik gyártó engedélyezte a gyári terméktámogatást, így ha az Intel által kiadott hivatalos meghajtók nem telepíthetők, akkor a notebook gyártójánál kell érdeklődni az esetleges frissítésekről.
Melyik gyártók ezek úgy általában?
-
kromatika
veterán
Up.Már töltöm is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest