- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Nem a céllal van a bajom, sőt legyen, kell.
Hanem azzal, hogy a kezdetek-kezdetén miért várja mindenki, hogy elvigyék a kártyák a 4k-t?! Egy-két csúcson kívül, vagy azok SLI-be vagy CF-be kötve megbírkózik vele, később lesz ez jobb is.
Ha olyan kártyákat dobnanak ki egyik napról a másikra még középkategóriában is, amik megbírkóznának a 4k-val, kevesen tudnák megfizetni, hisz a fejlesztésnek/tervezésnek ktge van. Azt ki kell termelni.
Magamból indulok ki, most sem veszek 50-60e HUFnál drágább kártyát, mert afelett már nem érni meg a többlet.
Persze, ha nonstop gamer lennék, akkor valszeg virítana az SLI-CF config a gépembe, de erre nem lehet piacot építeni -
Drizzt
nagyúr
Az arral mar nincsen baj, de refet nem akarok. Nameg 1680*1050-re eleg lesz egy.
Elotte meg beszeltek majusi startrol, aztan delay. Azelott meg januarirol, s akkor szinten delay. Legalabb fel eve lebegtetik a dolgot. Persze kozben a zoldekkel is meggyult a basjom, mert a gtx970-et muszaj volt visszavinni meg addig, amig visszavettek(habar nem volt hivatalosan idopont, hogy meddig veszik vissza, de szerintem amiota ujabb dolgok is kijottek, mar egyaltalan nem vennem vissza a helyukben).
-
pkornel
aktív tag
Ebben nincsen semmi meredek. Én abból indulok ki hogy a Gtx 970 számomra nagyon jó választás volt a 290x után (már párszor leírtam miért) , és többet én nem szeretnék AMD kártyát venni ,ezt úgy írom hogy mindig is AMD párti voltam! Jelek szerint a Pascal sem lesz piskóta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest