Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
senior tag
Aki nagyon félti az óráját az esetleges karcoktól ,annak itt van a megoldás GT és a GT2 -re !
Azt nem tudom hogy néz ki élőben, vagy mennyit vesz el az óra szépségéből ,de próbára egyet rendelek én is !
[ITT] -
D80
tag
Akinek mindkettő volt/van tudna segíteni a választásban?
Ez az óra vagy a Galaxy watch a jobb választás?
Mindkettő nagyon tetszik, de nem tudok dönteni! -
modflow
veterán
Kb. 10 éve nem volt a karomon óra.
Ennek most mennyire kell szorosnak lennie?Mert lazábban nem mér rendesen.
Bár úgy is és szorosabban is rendesen zavar, nyomja a karom. Kellemetlen.Meg kell szokni?
-
modflow
veterán
A nyugalmi pulzus hogy lehet beállítani?
-
modflow
veterán
Ma én is megkaptam. Edigital.
Nincs benne másik szíj.Kijelzővédő fóliát hol lehet kapni normális áron?
-
gyuri2008
veterán
Mindent megkaptam óra Bt sztereó fejhallgató+szíj fekete szilikon a barna bőr mellé.
-
Brekecs
senior tag
Úgy látom a barna szijas gt2 nagyon kapós, megint nincs sehol csak a fekete.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Black_Raven #26 üzenetére
Vicces...
-
gyuri2008
veterán
Most hívtak a Shopmarkt Huawei üzletből, hogy lehet menni a GT 2 órá-ért ..
-
Fekó
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy bugyuta kérdés: de régebbi bluetooth verziókkal is kompatibilis? pl. 4.2?
Köszönöm! -
gyuri2008
veterán
[link] ezt is érdemes elolvasni.
-
gyuri2008
veterán
Ma megnéztem élőbe,jól néz ki meg full Magyar nyelvű,79990 Shopmark Huawei boltba.
-
Brekecs
senior tag
Magyarországra is érkezik a Huawei Watch GT 2
[link] -
Brekecs
senior tag
Erre várok !
-
balko235
csendes tag
Kipróbálnám!
-
soundman1
senior tag
A képre illesztve a GT 1-et a következő látszik. A szíj rögzítő fülei hosszabbak, illetve alul teljesen kör alakú a műanyag rész, valamint a fém házat lefelé egy peremmel vastagították a műanyag ház rovására.
A króm változaton valódi bőrszíjnak, nem utánzatnak tűnik a szíj. A káván optikailag módosítottak, ugyanakkora, mimt az 1-en, mert a külső ív nagyobb letörését tették belülre, kívülre a kisebbet.
Így az összkép kicsit szebb, szerintem, de az 1 is menő.
Remélhetőleg az óralap bolt megjön mindkét GT-re. A + nafta díjazandó, de a + micen és hangszórón kívül többet vártam. Meglátjuk a bejelentést. -
NGA
addikt
Érdekes, nekem semmit nem kellett meghekkelnem, felraktam egy olyan appot, amivel megy, kikapcsoltam a poziciókérést, majd felraktam ami nekem tetszik, nagyon sokféle van, pl itt is: [link]
Majd mikor felraktam, visszalépek a sima fiókomba, és visszakapcsolom a poziciókérést. Kb 2 perc alatt megvan, és minden dolog működik tökéletesen. -
Bennyboy
őstag
Tisztába vagyok vele, h hekkeléssel megoldható sok számlap csak éppen rohadtul nem éri meg mivel egy csomó más dolog meg nem fog működni. A gyári és a shopban lévők 95%-a kuka számomra annyira igénytelen Samsunghoz képest. Nem is értem.
-
munnergep
senior tag
De, fel lehet tenni.
Csak még sokat kell barkácsolni, macerás, nekem nem éri meg. Talán lesz rá valami app. -
jacis
nagyúr
Ez most sokkal szebb mint az előd.
-
tibcsi0407
félisten
-
Bennyboy
őstag
Nekem is Watch GT-m van és nagyon szeretem. Egy Gear S3-at cseréltem le. Nekem a mikrofon egyáltalán nem hiányzik belőle inkább normális számlapokat és automatikus edzés észlelést rakjanak bele. Bár ehhez nem kell új óra, szóval kíváncsi vagyok a kicsivel nagyobb akkun kívül mi benne az újdonság.
-
atike
nagyúr
Tetszik... Az árára meg kíváncsi leszek...
-
juuzer
addikt
válasz
tibcsi0407 #1 üzenetére
Tippre drágább lesz, a Watch GT is magasabb áron nyitott, mint az új amazfit órák. (Mármint tippre ha lesznek esetleg itthon, akkor tuti olcsóbbak lesznek by default).
Én csak azt remélem, hogy a Huawei nem hanyagolja el az 1. generációs Watch GT-t sem. Egy Music controlnak nagyon örülnék még bele és akkor már tényleg kb tökéletes lenne az óra számomra. :/ -
tibcsi0407
félisten
Bakker, akkor még sem biztos az az Amazfit GTS... Na meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest