Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mexicanraven #17 üzenetére
Mellesleg amugy, tenyleg nem nehez mar osszerakni egy pizza tesztat, kitapasztalod gyorsan, hogy mik a szamodra megfelelo aranyok, utana bombazhatod olyan es annyi feltettel amilyennel akarod...
Persze, csak nálam a pizza arról szól, hogy valamit viszonylag gyorsan és egyszerűen megenni, ami finom is, laktat is (melóhelyen!). Erre az egyik legjobb opció a rendelt/kiszállított pizza. Ha otthon készíteném el és vinném magammal, az pont olyan macera lenne, mint bármilyen más kaja. Ami lehet (biztos), hogy még felmelegítve is jobb, csak lustáknak/rohanóknak/bénáknak nem megoldás.
-
Szerintem is korrektül kezelték, csak az, hogy másodjára se sikerült összehozni, az elég necces (hogyan bízzak meg bennük legközelebb, amikor megint fizetnék). A telefonálásig direkt nem is nyúltam hozzá, ki tudja hogyan kezelik az ügyet, de ez teljesen pozitív volt.
Szerencsére futárokkal még sose volt problémám. Meg "extrát" se találtam a kajában (nyilván nem biztos, hogy észrevenném). Pizzát amúgy is ritkán rendelek, a többi meg kellően lezárva jön, maximum a szakács szúrhat ki velem, ha nagyon rossz napja van.Don Pepénél történt egyszer hasonló, ők kárpótlásként olyan brutál pizzát küldtek másnap, hogy két napig azt ettem.
Szerintem ami a konyhában volt, az mind rákerült.
-
Én se értem. Eleve ritkán próbálok ki számomra új pizzériákat, mert valami baja mindnek van. Az olcsó szinte mindig szar, a drága csak néha, ők meg mindenben egész kellemesek tudnának lenni, ha...
A Don Pepét nagyon szerettem régen, de ma már rohadtul drága Egy alap 32 centis 1800-nál kezdődik és ahhoz, hogy igazán tuti legyen, már évekkel ezelőtt is kellett rá +2-3 feltét, de akkor még azokkal együtt volt ennyi - viszont nem is spórolták le, brutál - és nem a tésztától vastag - pizzákat lehetett így kreálni. Ma már ez se igaz, bár még mindig a legjobbak közt van tésztástul mindenestül. Legalábbis azok közt, amiket ismerek.
Alapvetően nem feltételeznék szándékosságot az X-től, mert a panaszkezelés se volt olyan, de úgy nincs értelme rendelni, hogy 4-ből 3x nem azt kapod, amit kértél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest