- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én se értem. Eleve ritkán próbálok ki számomra új pizzériákat, mert valami baja mindnek van. Az olcsó szinte mindig szar, a drága csak néha, ők meg mindenben egész kellemesek tudnának lenni, ha...
A Don Pepét nagyon szerettem régen, de ma már rohadtul drága Egy alap 32 centis 1800-nál kezdődik és ahhoz, hogy igazán tuti legyen, már évekkel ezelőtt is kellett rá +2-3 feltét, de akkor még azokkal együtt volt ennyi - viszont nem is spórolták le, brutál - és nem a tésztától vastag - pizzákat lehetett így kreálni. Ma már ez se igaz, bár még mindig a legjobbak közt van tésztástul mindenestül. Legalábbis azok közt, amiket ismerek.
Alapvetően nem feltételeznék szándékosságot az X-től, mert a panaszkezelés se volt olyan, de úgy nincs értelme rendelni, hogy 4-ből 3x nem azt kapod, amit kértél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest