Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
Minden készüléknél van alkatrészen belüli szórás. Ez igaz lehetett a w595-re is. Ha nekünk olyan volt a kameránk, itt meg ilyen, arról miért mi tehetünk?
Miért ne lenne lopós a HTC? Sajnos az X1 még így is jobb lett a Diamondoknál, ez tény, de ha valami ellenvetésed van, akkor jelezd kérlek a svédeknél.
C905-tel még nem volt alkalmam személyesen foglalkozni, erről nem tudok véleményt alkotni...
Jha, és Joey:
Figyelemmel követem, hellyel-közzel, miket írsz. Ettől függetlenül ez még mindig egy X1-gyel foglalkozó topik, nem pedig a különböző fórumok a téma.Azt elismerem, voltak, és lehet vannak is a cikkben hibák. De egy cikk sem hibátlan. Én is jeleztem már pl. itt is Bognak valamikor hibát a cikkében, ami elég durva volt, de ugyanígy említhetném a portálos tesztek "színvonalát" is. Fókusz nélküli kijelzőfényképezés?
Na de mindegy. Tudom, hogy marhára nem könnyű dolog egy ilyen telefonról írni, de azt is tudom, miket éreztem a használata közben. Azaz pontosítok, éreztünk. Mert azért mégiscsak valami egy olyan dolgot megkapni, használni, amit mások még nem kaphattak meg. És talán még erről is van itt szó.
Jha, és naná, hogy elfogult vagyok. Mert tudom, mire képes a cucc, mi van benne, és mikre tudtam használni. Erről van itt szó, és nem arról, hogy "jajj paffer, jaj széria, jaj, mobilaréna".Szerintem korrektek voltunk a leírással, akinek meg nem tetszik a bevezető, ugorja át. És? Az meg ami a bevezetőben van... az egy érzés megfogalmazása. Vagy legalábbis a próbája. Egy új, olyan dologé, amilyen eddig nem volt. Ha ez nem tetszik, akkor ne olvasd.
És különben is. Lehet akárki is tökéletes? Nem. Elfogadom a kritikát, de nem foglalkozok vele. Aki előbb, vagy utóbb a kezébe veszi, és használja, annak úgyis leesik a dolog. Addig meg nem kell pattogni, a tények, azok tények:
Első magyar X1 teszt a SEriáé, az adatok pontosak, a képekre nem lehet panaszkodni, a videót pedig elég sokan látják, és még a tesztek is a valóságot tükrözik.Innentől kezdve meg ha kritikát írsz a cikkre, akkor csak a cikket reklámozod ;)
-
m_lno
csendes tag
elnézést, de ehhez most már hozzászólok. egy ideje én is olvastam a seriát és a se-portált, ennek fényében mondom a következőt:
1. Neked nem kéne hazudni.
2. nem tudsz számolni.
3. ha jobban tudod, csináld. úgy játszod itt az arcot a cikk íróival szemben, mintha legalábbis krisna egyik reinkarnációja lennél. nem kéne hangoztatni tudatlanságod. (az üzeneteidből pedig látszik, hogy valószínűleg a se-portálon is regisztrálva vagy, csak ott más néven, és kb. 450 haszontalan hozzászólással...)és OFF//
-
lyzzard
aktív tag
kérdés, szerinted mi hazugság. állj elő konkrét tényekkel, amit számon kérhetsz.
Joey: persze
hiszen mind más fórumokhoz kötődünk.
Az egy dolog, hogy van egy cikk az X1-ről. Az egy dolog, hogy használtuk több, mint két hétig. Az egy másik dolog, hogy ti ezt nem tehettétk meg. Az meg megint más dolog, hogy emiatt egy teljes oldalt szapulsz. Hogy miért? És én miért nem?
Nem keresek kiskapukat, ahol a másikba lehet rúgni, félig, vagy teljesen alaptalan vádak miatt, csak azért, hogy eltöltsön egy bizonyos elégedettségi érzés.
Ha ezt végiggondoltad, és előállsz bizonyos konkrét dolgokkal te is, akkor szerintem kultúrált módon lehet dolgokat megbeszélni, nem pedig a teljes szapulás és "viszonylagos névtelenség" oldaláról.Szóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest