- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően az "all in one" híve vagyok, de ez az elképzelés - ha piacra kerül - tetszene.
Számomra két nagy előny van benne:Az első természetesen az ár. 50k-ért kapok egy alap készüléket, amiben MINDEN adatomat tudom magammal vinni mindenhova, valamint két modult ( egy qwerty bill-t és egy kamerát mondjuk). Így megvan minden, amit alapvetően használnék. Eddig nem használtam GPS-t, de ha nagyon akarok egyet, akkor mindezt jóval olcsóbban megtehetem. Az MP3 lejátszót csak azért nem venném meg külön (ha vennék), mert akkor mát nem lenne kedvem azzal vacakolni.
Ami még jobban tetszik, az a fejlesztés. Pl megveszek egy 8MP-es cam-modult, amit nem akarok cserélni a köv 5 évben. Viszont évente cserélném pl a telefon külsejét. Akkor ezt 10k-ból megtehetem, nem kell egy vagyont költeni, + környezetkímélés meg hasonlók. Ha tönkremegy a qwerty rész, nem kell egy új készüléket venni, elég csak a modult. Ha mégis akarok egy jobb kamerát, nem kell egy egész telefont megvennem, csak azt a részt. Ugyanez az érintő kijelzővel, ha esetleg arra kattanok rá. Túrázáskor sem kell átpakolni a számokat meg adatokat egy másik készülékbe, csak modult cserélni.
Jól hangzik. Valóban jó ár mellett nagy sikere lehet. (Eleinte pedig sokkal nagyobb divat lehet, mint az iPhone)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Steam Deck 512GB Hibátlan 10/10 Állapot! 6 Hó Jótállás
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged