Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően az "all in one" híve vagyok, de ez az elképzelés - ha piacra kerül - tetszene.
Számomra két nagy előny van benne:Az első természetesen az ár. 50k-ért kapok egy alap készüléket, amiben MINDEN adatomat tudom magammal vinni mindenhova, valamint két modult ( egy qwerty bill-t és egy kamerát mondjuk). Így megvan minden, amit alapvetően használnék. Eddig nem használtam GPS-t, de ha nagyon akarok egyet, akkor mindezt jóval olcsóbban megtehetem. Az MP3 lejátszót csak azért nem venném meg külön (ha vennék), mert akkor mát nem lenne kedvem azzal vacakolni.
Ami még jobban tetszik, az a fejlesztés. Pl megveszek egy 8MP-es cam-modult, amit nem akarok cserélni a köv 5 évben. Viszont évente cserélném pl a telefon külsejét. Akkor ezt 10k-ból megtehetem, nem kell egy vagyont költeni, + környezetkímélés meg hasonlók. Ha tönkremegy a qwerty rész, nem kell egy új készüléket venni, elég csak a modult. Ha mégis akarok egy jobb kamerát, nem kell egy egész telefont megvennem, csak azt a részt. Ugyanez az érintő kijelzővel, ha esetleg arra kattanok rá. Túrázáskor sem kell átpakolni a számokat meg adatokat egy másik készülékbe, csak modult cserélni.
Jól hangzik. Valóban jó ár mellett nagy sikere lehet. (Eleinte pedig sokkal nagyobb divat lehet, mint az iPhone)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gran Turismo
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest