- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
A tengeri herkentyűs tál komolyan néz ki
Nem vagyok annyira oda ezekért, de ha ott lennék azért megkóstolnám. -
Lomha 8V
addikt
Csak közlekednetek ne kelljen Barcelonában, legalábbis úgy, hogy Ti vezetitek az autót. A reggeli és délutáni csúcs, az nagyon durva. Tavaly egy időben voltunk kint, csak én más ügyben.
-
svili
tag
A "tengeri herkentyűs' tálat elnézve igencsak nyalogattam a szám szélét..
-
saiyajin
senior tag
A tengeri kajak nekem sem a kedvenceim, de a kepen tetszik. Egy-ket falatot biztos megkostoltam volna.
-
AMD Power
titán
Tudtok élni!
-
razzorr
őstag
"A képek Lumia 1020-szal készültek"
Nyomjatok sok fincsi képet továbbra is. Jó szórakozást és "munkát" 😊 -
alevan
őstag
Nem voltatok az MS sajtótájékoztatón?
Hoztok haza KASt sorsolásra az olvasók között?
Milyen idô van?
-
halkow
őstag
megtudjátok oldani a Mobilarena TV-t ?
-
Májkülnájt
tag
Az egyetlen ok a lumia mellett... A kamera!!!!! Csak ezért cserélném le az SP-t....
-
Ihsahn
tag
Irigyellek benneteket...
Sok jó program, jó kaják, szép város...
KAS-t vettetek már? -
meba
tag
A tengeri herke-berkenytuk nagyon finomak. Nem ertem hogy lehet ugy nyilatkozni valamirol addig, ha meg egyszer sem probaltad. Barcelona kiraly hely. Hosszu hetveges kiruccanasra mindenkepp ajanlom.
-
zoleeno1
veterán
Jesszusom az a csúszómászótál...
Remélem a budi működik rendesen, ha már a net nem is, biztos szükségetek lesz rá
-
mrhitoshi
veterán
a tulajdonosok holnap felhívják az ügyfélszolgálatot és kérnek nagyobb csomagot.
Az korrekt.
Azt a tálat látva most úgy ennék én is egy olyan tálat. Annyira finom. -
föccer
nagyúr
Ilyen vacsora mellett de sz@r nektek.
üdv, föccer
-
Bog
HÁZIGAZDA
Javult egy nagyot a net, most már 5 Mbps lefelé. Ez anyagokat írni elég, videót is lassan fel lehet tölteni (most küldtem fel 55 megányi anyagot 15 perc alatt), viszont adást nem bírunk még ezzel csinálni. Holnap elvileg kicserélik a routert is, amivel minimum duplázódhat a tempó, azzal már boldogok lennénk.
-
Ihsahn
tag
válasz
bbTamas77 #20 üzenetére
Ízlések és pofonok... Szerintem meg jól néz ki és finom is lehet. Attól, hogy neked nem tetszik, még nem biztos, hogy undorító, egyszerűen nem te etted, nem gondolom, hogy másnak be kell szólni, mert szereti az ilyet. Nyilván lehetett mást is enni, ha olvastad, észrevehetted, hogy Bocha sonkatálat rendelt. Ne legyünk már trollok...
-
bbTamas77
aktív tag
Én nem vagyok válogatós, de képre ránézni egyszerűen undorító.
Az ilyen tengeri vacakokat én nem nevezem ételnek.
Nem értem minek választottátok ez.
Nem lehetett mást enni?
-
dreamdancer
őstag
+1 a herkentyűknek.
Asszem sushi lesz a vacsora. -
menyhartlevi
aktív tag
Lesz valami olyan sajtótájékoztató vagy valami (a Samsung Unpacked-en kívül) amit lehet itthonról élőben nézni?
-
jacis
nagyúr
De imádom a királyrákot
-
Nordic
Közösségépítő
Drukkolok, hogy meg legyen oldva a net! Lassan azért ilyen MWC-s szokássá válhat, hogy minden évben probléma van a nettel
.
-
WinPho
senior tag
Bochának hasonló félelme van a halaktól, mint nekem a kelbimbótól.
És igen, engem is lehet ijesztgetni.
Mellesleg Lumia 1020 powa!
-
LEFTHORSE1
őstag
"a végén már egy villára szúrt kagylóval simán jesztegetni lehetett" ezen nagyon jót kacagtam :-)
-
C$abi
aktív tag
Jó elolvasni ezeket az élménybeszámolókat.
Kár a netért, de remélem azért megpróbáltok egy Mobilarena TV-t csinálni! -
gabor72
aktív tag
Ez a tengeri tál egy isten!
-
kaylac1990
csendes tag
Ki gondolná, hogy Barcelonában nincs net.
Max, majd valamelyik mobillal wifi hotspotoztok.
Köszi a cikket, pedig tuti fáradtak voltatok már...Lumia meg tényleg ügyes volt
-
petipetya
nagyúr
Ha nem megy a net, akkor majd tértivevénnyel ajánlottan hazakülditek az anyagot tartalmazó pendriveot az itthoni szerkesztőségbe (feltéve hogy maradt ott valaki a takarító nénin kívül). A megbízható a Magyar Posta a spanyol társának mentalitásával kiegészítve verhetetlen páros.
-
stilo18
addikt
Jöhet a többi, élmény olvasni.
Egy ilyen tálat,a szállástól 10percnyi sétára biztos nem mertem volna bevállalni... Az futva is kb 3-4 perc, ami "vízválasztó" lehet adott esetben...
-
callmeakos
veterán
Én mindig azt mondom, ami a tányéromra kerül étel néven, az ne mocorogjon se előre, se hátra
Várjuk a mai napot
-
tpeti78
senior tag
De nagyon szar nektek! Sok sikert, jó szórakozást, hajrá. Várjuk a fejleményeket!
-
SkiDev
őstag
Jól teljesít a Lumia 1020
Imádom én is ezeket a beszámolókat az MWC mellett, ahogyan a CES-nél is üdítőek voltak... Legalább vittek egy kis színt az unalmas napjaimba. Megjegyzés: Én nem hiszem, hogy képes lettem volna ezeknek az ételeknek a közelébe menni, nem vagyok vega, sőt, de az ilyenek eltántorítanak az étkezéstől.
A nethez pedig sok sikert! -
Flind
senior tag
Ó igen, imádom a hírek mellett ezeket az élménybeszámolókat, köszönjük a cikket.
Várjuk a holnapot, jó szórakozást! -
MartOOn
addikt
+1 a sonkatálra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest