Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
"elég nagy kihívást jelentenek az idősebb korosztálynak"
Egyetértek, néha rossz látni ahogy kapkodnak rajta. Szegény édesanyámnak mondtam is, hogy lassabban kezelje de mindig kapkodott és elindított jópár kéretlen alkalmazást. És több idősebb embernél is ezt a kapkodást láttam/látom.
Ez a készülék meg inkább egy segélyhívó, de a felület nem elég jó. A korábbi hírben szereplő Emporia kezelőfelülete szerintem jobban illik az idősek kezébe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az elgondolás jó, de én pont azt tapasztalom, hogy az érintőkijelzős telefonok elég nagy kihívást jelentenek az idősebb korosztálynak.
Nem tudom pontosan mit értenek az idősebb jelző alatt.
Igaz, hogy egyik nagymamám extrémebb típus ilyen téren. FB -t is használ. Viszont nála meg szempont volt az is, hogy normális képet tudjon készíteni a telefonnal.
Apámat sem tudom rábeszélni az érintős telefonra. 70 felé haladva sem elég befogadó...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hieronymus #4 üzenetére
Elfogadom, hogy másképp gondolod - de nem értek egyet veled.
-
"teljesen korrekt kivitelezés, remek az idősek számára."
Annyira nem remek a kivitelezés.
A kijelző tetején hiányzik legalább három gyors hívó sáv.
Az első kettő családi szám, közeli hozzátartozó. A harmadik vészhelyzeti telefonszám (pl. 112).
Az üzenetküldő szolgáltatás szabadon beállíthatónak kell lennie. Mi az SMS helyet másik appot használunk.
A beállításoknak sokkal eldugottabb helyen kell lennie, a véletlen piszkálgatás elkerülés okán.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
törölt tag
(#2) Emericus Max Így van, egyre tejednek a környezetemben az ilyen és hasonló céleszközök.
Cikkhez: teljesen korrekt kivitelezés, remek az idősek számára.
-
Emericus Max
tag
86 éves mozgásképtelen nagyanyámnak pont jó lenne.
Szerintem van piaca az ilyen telefonoknak, mert amúgy is öregszik a lakosság. -
Graphics
Jómunkásember
Csináltak egy emberi méretű telefont.
Nekem kell egy ilyen futáshoz.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest