- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
culas25
tag
Az oldalt elhelyezett ujjlenyomat érzékelőért és a noccs mellőzéséért akkora rescpet, hogy minden mást megbocsájtok nekik.
Azért egy 5" változat is kijöhetne még, mert nekem már az xperia X-em esetében is néha megfájdul a hüvelykujjam, annyira nehéz átfogni a kijelzőt.
(Apropó, nem tud valaki olyan alkalmazásról, amivel az alsó navigációs sáv feljebb vihető? Az se lenne baj, ha fekete sáv maradna alul, ezeknek a batár nagy kijelzőknek úgy is csak fekvő módban van értelmük)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz janeszgol #51 üzenetére
Az lenne jó, ha mondjuk kiadnák Android One-nal a telefonjaikat (főleg az Honort, mert az még megfizethető), vagy lehetne választani (BL nyitás nélkül), hogy melyiket tegye fel az ember. Csak ilyet nem csinálnak, mert az jó nagy arcvesztés lenne, ha beismernék hogy az emberek szerint szar a szoftverük.
Igazából amúgy arra várok, hogy az Xperia 1 minit bejelentsék majd, mert az 1 az tetszik, csak pont olyan széles, mint az OP6-om, és ezzel is annyi bajom van, hogy keskenyebb házban tök jó lenne. Meg annyi még, hogy a kamerája nem a legjobb, illetve a második érzékelő semmire nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz #16820480 #50 üzenetére
Ja a szoftver. Ezen átsiklottam. Igen, ezen a részen bukdácsolnak. Kellene nekik egy nagy átgondolás.
Most a Samsungra leszek kíváncsi. Volt a TW, évekig trotty volt. Lett Experience, jól nyitott, majd trotty lett. Most van One UI, jó is. Kíváncsi leszek, meddig lesz jó. -
törölt tag
-
janeszgol
félisten
-
törölt tag
válasz janeszgol #47 üzenetére
Nem, de őszintén az olyan telefonoknál, amiket nem csak a gyártói webshop forgalmaz sosem érdekelt a kezdőár. 2-3 hónap és bemegy ez 100 alá, úgy meg rendben lesz már igazából.
szerk.: Engem is zavar valamennyire, hogy mondjuk a Huawei teleszemeteli a listákat a szar termékeivel, de hát annyi baj legyen, átugrom és nem foglalkozom velük
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz #16820480 #46 üzenetére
Akkor szerinted továbbra is rendben van ez az árazás? Jó persze most úgy jön ki, mintha puffognék, mert ilyet akartam volna venni. Nem, erről szó sincs. Csak bosszant, hogy ilyen szar ajánlatokkal fárasztanak és tele szemetelik a listázásokat. (Ár kereső, edigital egy adott árban stb.)
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz adlersson #41 üzenetére
Közben az Edigital be is árazta. S630-al 120 ezer, S636-tal meg 140 ezer a sima és a Plus. Ja és 3 giga rammal. Komolyan mondom a Sony a legidiótább cég. Egy S8 kerül 143 ezerbe. Szintén ott. Persze frissítések tudom. Hát akinek megéri ez a felár, az fizessen!
Bár most, hogy a mobilos ágat betuszkolják másik divízió alá, hogy a veszteségét eltakarja, attól sokat nem lehet várni frissítések terén sem.Ilyeneket, mint Huawei P20 120 ezer és hasonlókat nem is írok. Mindenki tudja, miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
nyurga82
tag
Mikor lesz teszt ezekről?
-
nagyúr
Arra gondolok ezekkel a szédítő csúcsokat döntő kijelző karcsúsítással kapcsolatban, hogy simán csak a Sony mozi üzletág segge alá akarják tolni a széket. De ahogy látom ez nem mindenkinek tetszik.
Szerintem is a mobilokat elenyésző kisebbség használ rendszeresen mozit - tehát simán tökönlőhetik magukat lelkesen.Szerintem csak ez van a dolog mögött és ennyiben kimerül az innováció.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Cyberpunk
félisten
Nekem már az iPhone X-em is nehezen emészthető a 19,5:9-el, ez meg még erre is rálicitál. Még élénken emlékszem a szegény iPhone 5-re, hogy mekkora savazást kapott az a fórumon. Erre tessék, mondjuk japánul írva lehet előny.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Pete55555
addikt
-
Janesz2323
csendes tag
A legnagyobb probléma az, hogy nem látunk a dolgok mélyére.. Arra gondolok, hogy van ugye a Sony-n belül egy telefonos divízió, akiknek az anyacég rendelkezésre állít X dollár összeget, amiből a legtöbbet kell hogy kihozzák, úgy, hogy 2019et írunk. És ebben az X mennyiségű dollárból levetítve egy telefonra neked ki kell hoznod valami mást/újat/innovatívat (lásd 21:9"), valami minőségi kütyüt aminek a hátán ott díszeleg a Sony logó, és persze friss androiddal rendelkezik ami később támogatva lesz legalább 1-2 évig. Na most ha ezeket sikerült elérniük, szerintem a 10 egységnyi X dollárból maradt 5, és ebből oldják meg a hardvert, kamerát, akkumulátort, stb.. stb... Tudna a Sony "stábja" letenni valamit az asztalra, csak sose tudjuk a háttérinformációkat, vagyis amire az előbbiekben célozgattam, hogy mennyiből kell kihozzanak egy "flagship" terméket.
Gondolom az adott összeg amit kapnak, az azért akkora, mert egy veszteséges divízióra nem szánnak többet.
Esetleg ha messze vagyok az igazságtól majd kijavítotok, de értelmesebb magyarázatot keresve se találok.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz Pete55555 #32 üzenetére
Egy másik topikba írtam éppen: 150 x 73 x 9 mm számomra a legnagyobb, amit még örömmel tudok használni, vagyis nem érzem kompromisszumosnak, és 152 x 74,5 x 10 mm-ig még hajlandó vagyok elmenni. Azon túl viszont már kimondott szenvedéssel jár a használat, szóval ha lehet, mást választok.
1 mm eltérés is lehet nagyon jelentős, tapasztaltam már. Nagyon tetszett a V30, most is tetszik, és eddig már 6x tapperoltam meg Media Marktban sokáig, hogy barátkozzak a méretével; de nagyon nem megy a 75,4 mm-es szélesség megszokása, miközben a 74 mm még oké.
-
-Faceless-
őstag
Maga a csomag nem éppen állja helyét, de külsőre nagyon tetszik. Régi Sony-kra emlékeztet amikor mindig is egy kicsi mások voltak.
-
senior tag
Komolyan az iPhone 5 megjelenésekor jöttek a mémek, hogy 10 év múlva sodrófa hosszúak lesznek a generációk...
Amit a Droidos gyártók művelnek a méretekkel már a kabaré kategória. 😅[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
törölt tag
Szépen lassan kell a vörös jelzőfény a telefonok tetejére, nehogy nekimenjenek a helikopterek.
-
Pete55555
addikt
Perpill a G8 tűnik esélyesnek...
Pont ezt néztem én is. Mág az is széles nekem (70max lenne ideális) de legalább a majd' 76mm széles MiA1-emnél keskenyebb, és egész jó specifikációja van.
Sony 1 egy hulladék, még Jack sincs... Itt lenne ez a két középkategóriás, a kisebb jó is lenne szélességben, de SOC lópikula, a hossza meg....Én is vártam az XZ4 C-t, de úgy látszik hiába.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Fred23
nagyúr
Én is nagyon vártam, mondjuk úgy voltam vele, hogy vélhetően az ára miatt le fogok maradni róla. Ettől függetlenül sajnálom, kár érte!
Perpill a G8 tűnik esélyesnek, bármilyen nagy is. A G7 szélessége ugyanis oké számomra, és a V30 hossza is; vagyis tudom, hogy még jókedvűen tudnám használni ezt az új modellt. Már csak az ára kérdéses, illetve az, hogy bejelentik -e az Xcover 5-öt, mert az is meg tudna mozgatni, ha nagyon nem rontják el.
-
manu75
aktív tag
Pedig én szó szerint nagyon vártam. Jelenleg egy iphone4s-em van előtte volt 2 nokiám és ezekből a nokia 6500 volt a legdrágább telefon a maga 40k forintos árával. Kb. 20 éve vettem az első nokiát szóval ennyi idő alatt 3 telefonom volt. Most pedig rászántam volna magam egy jó modern telóra és a compact sony-t vártam. Elveim ellen hajlandó lettem volna "irreális" összeget rásszánni de úgy néz ki nem kell.
-
Fred23
nagyúr
Vicces lesz, ha egy kamu XZ4 Compact rendere volt a legtöbb emberre a legnagyobb hatással! Gondolom, nem fognak mást már bejelenteni; vagy esetleg mégis?
-
nagyúr
Olvasom a sok véleményt, és olybá tűnik, mintha ez a sok G, a rétestészta nyúlós kijelző és a szuper tekergetős izék valahogy nem aratnak osztatlan sikert mindenkinél.
Nem csodálkoznék, ha a Sony történelme leg gyengébb értékesített darabszáma lenne ez a mobil.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kbyte1024
veterán
Na akkor majd 2-3hèt és referàlok milyen droidrol, almára meni s8 után az első Almás telóm egy hetes
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Dilikutya
félisten
válasz GeryFlash #16 üzenetére
Ez így érzésre nem az iOS hibája egyik sem. Nekem sem ér meg akkora felárat egy iPhone, de attól még a legtöbb embernek elég. Az Android app kínálata kritikán aluli. Tele van ugyanarra a célra özön millió alkalmazással, persze fele szar, de felpontozva. Az Apple Store-t nem ismerem különösebben, saját célra nem volt iPhone-om, hogy elmerüljek benne, de a Google Play borzalmas. Egy jól használható alkalmazásbolt látszatát kelti, de a toplisták élén gyakorlatilag fizetett hirdetések vannak, és böngészni sem lehet normálisan, néhány tucat alkalmazás után minden kategória véget ér. Nincs lehetőségem az adott kategóriát végtelenítve végiglapozni, ez különösen játékoknál zavaró, olyan érzésem van, mintha csak IAP-vel teletömött farmolós/gyűjtögetős szarok lennének, ahol minden komolyabb dolgot drága pénzen vett gyöngyökért lehet feloldani.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Snowy_owl
őstag
-
<Lacy85>
addikt
Hát nálam az akksin el is vérzett mindhárom idei Sony.
Ilyen böszme kijelzők, és 2870, 3000, meg 3300mAh? A konkurencia meg már 4000 felett jár.
Pedig a mostani noccsos, lyukas időkben még lehet, hogy be is ruháznék egyre megint a Z3 után. -
törölt tag
Kicsit lehetett volna erősebb SoC, meg nagyobb akksi. Vagy talán inkább egy Xperia 10 méretű telefon az Xperia 1 tudásával (mondjuk minusz a képernyőfelbontás).
-
veterán
-
GeryFlash
veterán
válasz Dilikutya #12 üzenetére
,,Az iOS limitáltsága meg szerintem csak egy szűk réteg problémája, én az Androidot sem témázom szarrá, rootolva sincs, mert nincs rá szükségem."
Nem a témázhatóság meg power-userségről beszélek. Alap funkciónkról, mint egy használató rohadt szöveg kijelölés de akár az appok minősége (pl. szótár vagy bkv app közelében sincs az Anroidos megfelelőjéhez, a messanger heti 1-2 fagyása is iOS privilégium). 2018 nyár-tél között fél évig használtam 6S-t, túlzás az hogy menekültem vissza Androidra, de maradjunk annyiban hogy több aspektusból is felemelő volt visszatérni. Attól függetlenül hogy sok előnye votl az iOS-nek is, de ha csak OS+app kínálat lapaján kéne választanom Android lenne.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
callmeakos
veterán
Ránézek a képekre és a névre és annyira X10 feelingem van. Anno rettenetesen szerettem volna egy X10et vagy csak egy X10 Minit, de egy X8-al is beértem volna, de nem lett belőle semmi.
All→M8
-
Brekii
tag
Idáig a kis méret miatt vállaltam a sok kompromisszumot amit a Sony állított a compact telefonok terén. Valóban jól idult, de mára már egy kalap szar lett az egész. Most meg a compact méret (ami az egyetlen jó tulajdonsága volt a márkának) is eltűnik. Ha már nagyobb telót kell venni akkor nem ezt a szart fogom az tuti. Menjenek is tönkre, én csak ezt kívánom nekik.
-
Dilikutya
félisten
Azért a Sony se volt mindig megbízható, pár éve még elég erősek voltak abban, hogy szar kijelzőket tettek a telefonba. Gagyi LCD-vel pakolták tele még a komolyabb mobilokat is, amikor már az IPS és az AMOLED ott volt a középkategória tetején is, ráadásul még bajok is voltak a kijelzőikkel.
Az iOS limitáltsága meg szerintem csak egy szűk réteg problémája, én az Androidot sem témázom szarrá, rootolva sincs, mert nincs rá szükségem.
A Snapdragon 630-ért jár a fekete pont, másfél-két évvel ezelőtti középkategóriás teljesítményt nem illik hozni már, feltételezem, az ára 2019-es középkategóriás lesz.
A 21:9-es képarány egy ilyen eszköznél szerintem hülyeség.
Rég láttam Sony telefont, örömmel látom, hogy azt a hülye tájidegen kerek ezüst bekapcsoló gombot kukázták végre.
Pedig volt egy időszak, amikor jó volt a Sony, mondjuk az Xperia 1 meggyőzőnek tűnik, már kevésbé.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Balint729
csendes tag
Az Xperia 10 Plus must have lehetett volna, de ekkora akkumulátorral nem hiszem, hogy az lesz...
Sokan rettenetes embernek tartanak engem. Pedig gyermeki szívem van. Az íróasztalomon egy befőttesüvegben...
-
Valahogy nem teljesen értem a Sony-t. 2 éves SoC, értelmezhetettlenül apró akkumulátor, főleg a képernyő méretéhez képest. Gondolom a szokásos apró, de idegesítő Sony-s szoftveres problémákkal. Feltételezem nem olcsón.
Aztám majd jön a sírás, hogy nem sikerült belőle a tervezet mennyiséget eladni...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
janeszgol
félisten
Mivel a telefonok vannak annyira szélesek, mint a többi, gondolom nem lesz összenyomott érzése az embernek. Hosszúnak viszont marha hosszúak, de aki megkedvelte a nagy mobilokat, annak ez nem okozhat gondot.
-
veterán
Tetszik. Nem rosszak szerintem.
HARLEY-DAVIDSON
-
prolad
addikt
A belsőn lehet vittkozni, de a dizájn és a kialakítás nagyon meggyőző lett. Kicsit az Arc-ra emlékeztet, ott volt asszimetrikusan lejjebb a kijelző, nekem teszik.
-
GeryFlash
veterán
Snapdragon 630... Elmegy a p*csaba a Sony, minimum lett volna egy 710 ha mar idén nem lesz teljes értékű kompaktabb flagship. Nevetséges az egész, jelenleg egy Sony Xperia XZ premiumot használok ami 156mm hosszú es a legtöbb farmerem zsebéből kilóg, erre csinálnak egy kerek 1 centivel hosszabb telefont, meg egy 50 ezres hardverű kistesot. Nagyon remeltem hogy a bumszli (11mm vastag ) XZ2 szeria blama utan a kicsit jobb iranyt vett XZ3 (vékonyabb + kisebb káva) után végre megint visszatalál a Sony a jó útra, de látom errol szo nincs. Láthatatlanban megmondom hogy el lesz k*rva a kamera szoftver, de termeszetesen Camera API 2.0-t nem fogja támogatni nehogy már a Gcam-et tud használni. Jack végül megint kimaradt hiába volt reménykedés az első renderek alapján. De legalább van puhább rezgő motor, az fontos. 21:9 keparany is hianyzott mint f*****m-ra a köröm.
Nagyon élem hogy két féle Android gyártó van, van aki megbízható és nagyon kis selejtaránnyal operáló mobilokat csinál (Sony és HTC), de featureokben szegény és vagy valami nyűgje van (gyenge kamera vagy vállalhatatlan üzemidő), illetve vannak a featureokben oké de elromlásra hajlamos összes többi. Oké, a Huaweiek bírják cserébe annak a UI-ja számomra vállalhatatlan. És ott van a iPhone, ami mind2-t félig hozza, nem romlik el, normális kamera ellenben iOS limitáltsága és szar üzemidő.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
borand
aktív tag
A 18:9nek se láttam sok értelmét nem, hogy ennek a képaránynak. Amúgy tetszenek.
-
Crabface
senior tag
Szemből fejre állított MiMix... Revolutionary
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
roli543
őstag
Nagyon tetszik a design, végre valaki meglépte ezt, respect!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Bossyy
tag
6,5 es kijelzőhöz 3000-es aksi....ajjaj.....lesz itt baj.
4000 es érték alatt szerintem gondolkozni sem szabadna egy ekkora tepsi esetében.
Amúgy a forma tetszetős.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Külpolitika
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó