- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pete55555 #32 üzenetére
Egy másik topikba írtam éppen: 150 x 73 x 9 mm számomra a legnagyobb, amit még örömmel tudok használni, vagyis nem érzem kompromisszumosnak, és 152 x 74,5 x 10 mm-ig még hajlandó vagyok elmenni. Azon túl viszont már kimondott szenvedéssel jár a használat, szóval ha lehet, mást választok.
1 mm eltérés is lehet nagyon jelentős, tapasztaltam már. Nagyon tetszett a V30, most is tetszik, és eddig már 6x tapperoltam meg Media Marktban sokáig, hogy barátkozzak a méretével; de nagyon nem megy a 75,4 mm-es szélesség megszokása, miközben a 74 mm még oké.
-
Én is nagyon vártam, mondjuk úgy voltam vele, hogy vélhetően az ára miatt le fogok maradni róla. Ettől függetlenül sajnálom, kár érte!
Perpill a G8 tűnik esélyesnek, bármilyen nagy is. A G7 szélessége ugyanis oké számomra, és a V30 hossza is; vagyis tudom, hogy még jókedvűen tudnám használni ezt az új modellt. Már csak az ára kérdéses, illetve az, hogy bejelentik -e az Xcover 5-öt, mert az is meg tudna mozgatni, ha nagyon nem rontják el.
-
Vicces lesz, ha egy kamu XZ4 Compact rendere volt a legtöbb emberre a legnagyobb hatással! Gondolom, nem fognak mást már bejelenteni; vagy esetleg mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest