Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
Pete55555 #32 üzenetére
Egy másik topikba írtam éppen: 150 x 73 x 9 mm számomra a legnagyobb, amit még örömmel tudok használni, vagyis nem érzem kompromisszumosnak, és 152 x 74,5 x 10 mm-ig még hajlandó vagyok elmenni. Azon túl viszont már kimondott szenvedéssel jár a használat, szóval ha lehet, mást választok.
1 mm eltérés is lehet nagyon jelentős, tapasztaltam már. Nagyon tetszett a V30, most is tetszik, és eddig már 6x tapperoltam meg Media Marktban sokáig, hogy barátkozzak a méretével; de nagyon nem megy a 75,4 mm-es szélesség megszokása, miközben a 74 mm még oké.
-
Fred23
nagyúr
Én is nagyon vártam, mondjuk úgy voltam vele, hogy vélhetően az ára miatt le fogok maradni róla. Ettől függetlenül sajnálom, kár érte!
Perpill a G8 tűnik esélyesnek, bármilyen nagy is. A G7 szélessége ugyanis oké számomra, és a V30 hossza is; vagyis tudom, hogy még jókedvűen tudnám használni ezt az új modellt. Már csak az ára kérdéses, illetve az, hogy bejelentik -e az Xcover 5-öt, mert az is meg tudna mozgatni, ha nagyon nem rontják el.
-
Fred23
nagyúr
Vicces lesz, ha egy kamu XZ4 Compact rendere volt a legtöbb emberre a legnagyobb hatással! Gondolom, nem fognak mást már bejelenteni; vagy esetleg mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 21:9 arányú kijelző, dupla hátlapi kamera, friss Android és összetéveszthetetlen forma: egyszerre régi és új a Sony két friss középkategóriása.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elden Ring
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest