- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- One mobilszolgáltatások
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Pete55555 #32 üzenetére
Egy másik topikba írtam éppen: 150 x 73 x 9 mm számomra a legnagyobb, amit még örömmel tudok használni, vagyis nem érzem kompromisszumosnak, és 152 x 74,5 x 10 mm-ig még hajlandó vagyok elmenni. Azon túl viszont már kimondott szenvedéssel jár a használat, szóval ha lehet, mást választok.
1 mm eltérés is lehet nagyon jelentős, tapasztaltam már. Nagyon tetszett a V30, most is tetszik, és eddig már 6x tapperoltam meg Media Marktban sokáig, hogy barátkozzak a méretével; de nagyon nem megy a 75,4 mm-es szélesség megszokása, miközben a 74 mm még oké.
-
Fred23
nagyúr
Én is nagyon vártam, mondjuk úgy voltam vele, hogy vélhetően az ára miatt le fogok maradni róla. Ettől függetlenül sajnálom, kár érte!
Perpill a G8 tűnik esélyesnek, bármilyen nagy is. A G7 szélessége ugyanis oké számomra, és a V30 hossza is; vagyis tudom, hogy még jókedvűen tudnám használni ezt az új modellt. Már csak az ára kérdéses, illetve az, hogy bejelentik -e az Xcover 5-öt, mert az is meg tudna mozgatni, ha nagyon nem rontják el.
-
Fred23
nagyúr
Vicces lesz, ha egy kamu XZ4 Compact rendere volt a legtöbb emberre a legnagyobb hatással! Gondolom, nem fognak mást már bejelenteni; vagy esetleg mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ukrajnai háború
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Digitális Állampolgárság Program
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...