- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Dilikutya #12 üzenetére
,,Az iOS limitáltsága meg szerintem csak egy szűk réteg problémája, én az Androidot sem témázom szarrá, rootolva sincs, mert nincs rá szükségem."
Nem a témázhatóság meg power-userségről beszélek. Alap funkciónkról, mint egy használató rohadt szöveg kijelölés de akár az appok minősége (pl. szótár vagy bkv app közelében sincs az Anroidos megfelelőjéhez, a messanger heti 1-2 fagyása is iOS privilégium). 2018 nyár-tél között fél évig használtam 6S-t, túlzás az hogy menekültem vissza Androidra, de maradjunk annyiban hogy több aspektusból is felemelő volt visszatérni. Attól függetlenül hogy sok előnye votl az iOS-nek is, de ha csak OS+app kínálat lapaján kéne választanom Android lenne.
-
GeryFlash
veterán
Snapdragon 630... Elmegy a p*csaba a Sony, minimum lett volna egy 710 ha mar idén nem lesz teljes értékű kompaktabb flagship. Nevetséges az egész, jelenleg egy Sony Xperia XZ premiumot használok ami 156mm hosszú es a legtöbb farmerem zsebéből kilóg, erre csinálnak egy kerek 1 centivel hosszabb telefont, meg egy 50 ezres hardverű kistesot. Nagyon remeltem hogy a bumszli (11mm vastag
) XZ2 szeria blama utan a kicsit jobb iranyt vett XZ3 (vékonyabb + kisebb káva) után végre megint visszatalál a Sony a jó útra, de látom errol szo nincs. Láthatatlanban megmondom hogy el lesz k*rva a kamera szoftver, de termeszetesen Camera API 2.0-t nem fogja támogatni nehogy már a Gcam-et tud használni. Jack végül megint kimaradt hiába volt reménykedés az első renderek alapján. De legalább van puhább rezgő motor, az fontos. 21:9 keparany is hianyzott mint f*****m-ra a köröm.
Nagyon élem hogy két féle Android gyártó van, van aki megbízható és nagyon kis selejtaránnyal operáló mobilokat csinál (Sony és HTC), de featureokben szegény és vagy valami nyűgje van (gyenge kamera vagy vállalhatatlan üzemidő), illetve vannak a featureokben oké de elromlásra hajlamos összes többi. Oké, a Huaweiek bírják cserébe annak a UI-ja számomra vállalhatatlan. És ott van a iPhone, ami mind2-t félig hozza, nem romlik el, normális kamera ellenben iOS limitáltsága és szar üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest