Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Azért a Sony se volt mindig megbízható, pár éve még elég erősek voltak abban, hogy szar kijelzőket tettek a telefonba. Gagyi LCD-vel pakolták tele még a komolyabb mobilokat is, amikor már az IPS és az AMOLED ott volt a középkategória tetején is, ráadásul még bajok is voltak a kijelzőikkel.
Az iOS limitáltsága meg szerintem csak egy szűk réteg problémája, én az Androidot sem témázom szarrá, rootolva sincs, mert nincs rá szükségem.
A Snapdragon 630-ért jár a fekete pont, másfél-két évvel ezelőtti középkategóriás teljesítményt nem illik hozni már, feltételezem, az ára 2019-es középkategóriás lesz.
A 21:9-es képarány egy ilyen eszköznél szerintem hülyeség.
Rég láttam Sony telefont, örömmel látom, hogy azt a hülye tájidegen kerek ezüst bekapcsoló gombot kukázták végre.

Pedig volt egy időszak, amikor jó volt a Sony, mondjuk az Xperia 1 meggyőzőnek tűnik, már kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest