Hirdetés
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
GeryFlash
üzenetére
Ez így érzésre nem az iOS hibája egyik sem. Nekem sem ér meg akkora felárat egy iPhone, de attól még a legtöbb embernek elég. Az Android app kínálata kritikán aluli. Tele van ugyanarra a célra özön millió alkalmazással, persze fele szar, de felpontozva. Az Apple Store-t nem ismerem különösebben, saját célra nem volt iPhone-om, hogy elmerüljek benne, de a Google Play borzalmas. Egy jól használható alkalmazásbolt látszatát kelti, de a toplisták élén gyakorlatilag fizetett hirdetések vannak, és böngészni sem lehet normálisan, néhány tucat alkalmazás után minden kategória véget ér. Nincs lehetőségem az adott kategóriát végtelenítve végiglapozni, ez különösen játékoknál zavaró, olyan érzésem van, mintha csak IAP-vel teletömött farmolós/gyűjtögetős szarok lennének, ahol minden komolyabb dolgot drága pénzen vett gyöngyökért lehet feloldani.
-
Dilikutya
félisten
Azért a Sony se volt mindig megbízható, pár éve még elég erősek voltak abban, hogy szar kijelzőket tettek a telefonba. Gagyi LCD-vel pakolták tele még a komolyabb mobilokat is, amikor már az IPS és az AMOLED ott volt a középkategória tetején is, ráadásul még bajok is voltak a kijelzőikkel.
Az iOS limitáltsága meg szerintem csak egy szűk réteg problémája, én az Androidot sem témázom szarrá, rootolva sincs, mert nincs rá szükségem.
A Snapdragon 630-ért jár a fekete pont, másfél-két évvel ezelőtti középkategóriás teljesítményt nem illik hozni már, feltételezem, az ára 2019-es középkategóriás lesz.
A 21:9-es képarány egy ilyen eszköznél szerintem hülyeség.
Rég láttam Sony telefont, örömmel látom, hogy azt a hülye tájidegen kerek ezüst bekapcsoló gombot kukázták végre.

Pedig volt egy időszak, amikor jó volt a Sony, mondjuk az Xperia 1 meggyőzőnek tűnik, már kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi