- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz2323
csendes tag
A legnagyobb probléma az, hogy nem látunk a dolgok mélyére.. Arra gondolok, hogy van ugye a Sony-n belül egy telefonos divízió, akiknek az anyacég rendelkezésre állít X dollár összeget, amiből a legtöbbet kell hogy kihozzák, úgy, hogy 2019et írunk. És ebben az X mennyiségű dollárból levetítve egy telefonra neked ki kell hoznod valami mást/újat/innovatívat (lásd 21:9"), valami minőségi kütyüt aminek a hátán ott díszeleg a Sony logó, és persze friss androiddal rendelkezik ami később támogatva lesz legalább 1-2 évig. Na most ha ezeket sikerült elérniük, szerintem a 10 egységnyi X dollárból maradt 5, és ebből oldják meg a hardvert, kamerát, akkumulátort, stb.. stb... Tudna a Sony "stábja" letenni valamit az asztalra, csak sose tudjuk a háttérinformációkat, vagyis amire az előbbiekben célozgattam, hogy mennyiből kell kihozzanak egy "flagship" terméket.
Gondolom az adott összeg amit kapnak, az azért akkora, mert egy veszteséges divízióra nem szánnak többet.
Esetleg ha messze vagyok az igazságtól majd kijavítotok, de értelmesebb magyarázatot keresve se találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest