Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
weberzolee
üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, de a kávanélküliségnek a sérülékenység szempontjából nem sok jelentősége van a mai telefonoknál. Tekintve hogy a teljes előlapot üveg fedi, nem csak a kijelzőt, legtöbb esetben meg a hátlapot is.
Volt már alkalmam amúgy a sérülékenységét tesztelnem ennek a kialakításnak sajnos.
Hülye fejjel pont a fürdőben vettem le róla a tokot, mert hogy ne szívja be a párát stb. Naná hogy így ejtettem le, mellkasmagasságból egyenesen a kád szélére, onnan meg még tovább is pattant a fürdő kövére pofával. Szerintem kihordtam lábon egy kisebb infarktust, tényleg keresztet vetettem már a telefonra mielőtt felvettem. De az üvegnek se elöl se hátul semmi baja nem lett, még a legapróbb karc sem. A hangerőgomb nyomódott be végleg és menthetetlenül, úgy hogy ki se jött többet (tehát pont a széle találkozott a káddal, ami ugye így sérülékenyebb). Bevittem a Samsung szervizbe, sajnos nem tudták megmondani mennyibe fog kerülni a javítás, attól függött hogy a gomb alatti szalagkábelek sérültek-e, már minden egybe van építve sajnos. Másnap hívtak hogy mehetek érte, megoldották olcsón, 9000Ft-ból kijött a javítás.
Iszonyatos mázlim volt az biztos, de annyi mindentől függ hogy mennyire sérül a telefon egy ilyen balfaszkodás alkalmával, hogy a kialakítás különbségeinek túl nagy jelentőséget nem szabad tulajdonítani. Ha csak nem egy strapatelefonról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest