Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
+1
A VR is mint minden csoda 3 napig tart. Most betüremkedés a menő, lehet a VR szemüvegek képébe is beillesztik virtuálisan.(#9) .Szaki.
Én semmiképp sem gondolnám, hogy ez a telefónia legfontosabb fejlesztése, hogy minél kisebb legyen a keret, sokkal szívesebben látnám ezeket az agyakat más területen dolgozni.
Nemrég megkaptam, hogy ez azért van mert a piac ezt diktálja és a piaci igényt pedig a vásárlók írják. Hát nem tudom... 10 emberből hány választaná az elb*szott kijelzős képarányú káva mentes penge vékony sikamlós telefont vagy a normális képaránnyal szerelt esetleg átlagon felüli üzemidővel kecsegtető masinákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest