- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #159 üzenetére
Nem hivatalosan az. A Gsmarena szerint sem. [link] De szerintem sincs különbség a japán és az international modell házai között. Csak míg a japánok becsületesen használják, egyéb helyeken csúnyán kihasználják a garanciális dolgokat. Meg ugye az újvilág lakói a vízállóságot úgy szokták értelmezni, hogy a medence alján is lehet szelfizni. Csak a víznyomás fogalmát kéne tisztázni velük
Meg azt, hogy ne használja evezőnek úszás közben, mert hiába van 50cm mélyen a telefon, a nyomásváltozások úszás közben sokkal nagyobbak. Nem véletlen írják a valóban vízálló sportórákra a 100m mélységet.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #146 üzenetére
Én megvagyok vele maximálisan elégedve tökéletes a minden napi használatban családot fotózni ha kell azonnal videózni. Nem értem mi a baja a Mobilarénának a Sony val?
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #145 üzenetére
Akkor te már nagyon értesz hozzá és áruld már el hány fényképész használ telefont a munkájához?
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #128 üzenetére
Fogalmad sincs a kameráról csak fújod te is amit az MA sugall. Nehogy már ne legyen elég egy egyszerű felhasználónak ez a kamera.
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #128 üzenetére
Értem én, biztosan jó az is, a lényeg, hogy neked is meg legyen az, amit szívesen használsz. Nekem ez a 7es android felület (samsungos, nem tudom, hogy most mi a neve) nem jön be annyira, a 6os nagyon tetszett, hibátlanul lehetett kezelni, mindent megtaláltam, amit használni akartam. Persze ezt a hetest is meg fogom szokni, sok mindent tud. A telefonokat is meg lehet szokni, én leragadtam a samsungnál, sose csalódtam benne, Sonyban, Nokiában, LG-ben már igen. Az Amoled kijelzőről semmiképpen nem akarok lemondani például, vagy a vízállóságról, előlapi gombokról ujjlenyomatolvasóval, erről a gyors kameráról stb...
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #98 üzenetére
Milyen szempontból ér meg bármilyen felárat az XZ az S7-tel szemben? Oké, én 10 hónapja S7-et használok, hibátlan a telefon, minden tulajdonságára szükségem van, az XZ pedig ezek jó részét nem tudja vagy mást nyújt. Egy ilyen XZ-vel neccesen bírnék ki egy napot egy töltéssel, S7-tel pedig 20-40% szokott maradni.
Bár most már lehet, hogy érdemes megvárni az S8-at, vagy rá lehet próbálni egy G6-ra, menő a kávamentesség, van, akinek ez fontos. -
Lirion
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #65 üzenetére
Ha már minden áron hasonlítgatni akarod, hasonlítsd a lumiákhoz, de a sony formaterv alapvetően nem változott az elmúlt években. Egy apró változtatás miatt pedig pláne nem állítható, hogy koppintás, mikor az alul-felül egyenes káván kívül mindenben tipikusan sonys...
-
Integrale
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
A Mi3 kikopott Nokia N9/ Lumia 800.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Mert ki ne akarna egy hardveresen upgrade-elt Mi3-at? 😍
Anno nem sok választott el attól, hogy Sonym legyen (Z1/Z2), mostmár annyira nem vonz, de a forma miatt még mindig érdekes. -
Lirion
addikt
válasz
Mi az, hogy mi3 kópia? 5-6 éve ilyen formatervvel jönnek ki a sonyk, ha valamelyik másolat, akkor az a xiaomi és nem a sony. Értem én, hogy "utáljuk a sonyt" divat van, de azért van egy szint, ami alá talán nem kéne lesüllyedni...
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
+1GB RAM. De a neve is csak arra utal, hogy egy javított verzió
-
mizoli
addikt
válasz
Hát jó. Meggyőztél, nem veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest