Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #132 üzenetére
Engem az üveg hátlappal őrületbe tudott kergetni, nem ejtettem le de volt pár necces eset. A tokokat meg a többi védőfelszerelést sem szeretem. A hangszóró közelében sincs a Sony vagy a HTC megoldásainak. A tartozékok kritikán aluliak. A gyári sw tele van rengeteg törölhetetlen szarral, a memória kezelés túl agresszív. Az UI-t letudtam egy Dark Material témával, de az alaptól szemfájást kaptam kb. Üzemidőben nagyon nem bírta így, mindenhova töltővel mászkáltam.
-
válasz
Burt1793 #118 üzenetére
Nehéz szavakkal leírni.
Mert racionálisan, vagy legalábbis az adatokat nézve (hardveres felszereltség) tényleg többet nyújt az S7.
És bitang jó készülék. Tudom.
De - és most nem mint valami vak fan mondom ezt - aki szereti a Sony-t, az tudja, hogy hihetetlenül kényelmes élmény az Xperia telókat kezelni.
Jó áron például egy XZ kifejezetten jó választás lehet.
De az a fránya kamera....
Amúgy más baj sosem volt a Sony-kkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest