- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
remélem ennek is olyan minőségi kamera jutott mint az x5 max pro-mnak...3 hónap után mevakult szegény...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Pusztán parasztvakítás...szerinted a doogee x5 max pro-t nem átveréssel árulja a g#ci kínai? 8+8as kamera,holott hardveresen csak 5ös mint utólag kiderült. A 4000res akku is átverés mert csak 3500as...a rendszert malware-rel fertőzve dobják piacra, ja és az mtklog app miért gyűjtöget infókat egy jelszóval védett tömörített fájlba?
Soha többet kínai nevenincs gyártmányú telót...ki is tiltanám a világ összes országából...kémkedjenek a saját polgáraik után...amúgy is ez a fajta árusítást/forgalmazást tiltja az eu... -
st3v3np3t3r
nagyúr
Pusztán annyi mint ha egy kocsinak előírnák a 105ös benzint,de te csak E85össel használnád...kb. Nem használná a motor 100%-os teljesítményét...ugyan ez a helyzet a 64bites procin futó 32bites rendszerekkel is majdnem...szinte a munkavégző képességének csak a felét használja ki...ezzel valamilyen szinten érhető el jobb energiatakarékosság...de jelentősen nem javul...főleg nem nagymértékben...mivel az egész SoC(CPU+GPU) 64bitre épül így a GPU teljesítmény sem 100%-os... A feleségem AUS-a is 64bites procival szerelt, arra az ASUS már 6.0.1-et tolja 64bitesben... Ez a sz#jba vert Dudzsi meg még jobban butít a telón... Elég érdekes cégpolitika... A rendszer 20160829ig volt 64bites, a 20161020-as kiadással váltották 32bitesre teljesítmény optimalizálás címmel...meg eleve 64biten jobb a ram kezelés is...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
3 választás van:
A) custom rendszer(van már 64bites 7.1.1 alapú rendszer)
B) marad a gyári rendszer,tiltható szükségtelen appok letiltása NoRoot Firewall-al a kommunikáció szűrése)
C) gyári rendszer kipucolása, de így már OTA-n nem lehet frissíteni...
Vimes: nézd meg wikipedián... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szilagyii #25 üzenetére
Olvastam a bejegyzésed...nekem x5 max pro-m van(MM-ben vettem), részben kiírtható(ki tudja hogy kernel szintű hátsókapu van benne), csak körülményes a frissítése... Vagy elviseli valaki, vagy custom rendszert használ...én a smartbank miatt használom egyedül...szinte eladhatatlan ez a teló...soha többet kínai nevenincs teló....
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ez is vírusos mint a Shoot1 vagy az X5 Max Pro? Mert akkor nagyon jó reklám a kínai malwarek terjesztéséhez...
Abszolút nem értem a gyártót... Rengetegen panaszkodnak a fertőzésre és semmit nem tesz ellene...
Decemberben vettem itthon a médiában, és furcsa volt hogy 3 nap alatt elfogyott 200MB mobilnet mire rájöttem hogy a telefon rendszere szabálta meg. Elkommunikálta kínával,amazonnal és alibabával...meg töltögett le appokat, meg hirdetéseket dobált be... A szerviz erre azt mondta hogy nem garanciális dolog....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest