Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #76 üzenetére
Én nem tudom mivel nincs és nem is lesz BB-m, csak ebből indulok ki amit a linkelt hír írt: "amit netszerte evidenciaként tud a mezei BlackBerry felhasználók zöme: a WhatsApp Android változata probléma nélkül fut BlackBerry 10-en"
A hír valóságtartalmáról a fenti okok miatt nem tudok nyilatkozni. -
törölt tag
Nekem nincs BB-m és önszántamból nem is lesz de nem világos h mi az összefüggés a kettő között: írja h natív app nem lesz de a droidos app továbbra is tökéletesen megy a BB fonokon.
Ez kicsit olyan mint amit a héten mondtak, h a Bp környékére járó BKK buszok nyártól sárga színű Volán buszok lesznek. Viszont BP határán belül a Volán buszokat ugyanúgy tudod használni BKK bérlettel, tehát pl. nekem semmi nem változik a busz színén kívül.
A BB felhasználónak meg a droidos whatsappot kell feltepítenie a BB-s helyett.
-
törölt tag
Most lehet h a BB fanok megfeszítenek, de én simán el tudok képzelni egy IBM szerű modellt a BB cégnek. A nagy kék se csődölt be csak azért mert nm gyártanak PCket és laptopokat.
Mondom ezt úgy h irgalmatlan nagy Thinkpad fan voltam (múlt héten volt egy fotó wincentralon h hololens-t tesztelnek a nemzetközi űrállomáson, és az űrhajós háta mögött még mindig ott figyelt a jó kis T szériás TP
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai gyártó gyakorlatilag semmi konkrétumot nem mondott a barcelonai kiállításon.
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elite: Dangerous
- Apple asztali gépek
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest