Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #76 üzenetére
Én nem tudom mivel nincs és nem is lesz BB-m, csak ebből indulok ki amit a linkelt hír írt: "amit netszerte evidenciaként tud a mezei BlackBerry felhasználók zöme: a WhatsApp Android változata probléma nélkül fut BlackBerry 10-en"
A hír valóságtartalmáról a fenti okok miatt nem tudok nyilatkozni. -
törölt tag
Nekem nincs BB-m és önszántamból nem is lesz de nem világos h mi az összefüggés a kettő között: írja h natív app nem lesz de a droidos app továbbra is tökéletesen megy a BB fonokon.
Ez kicsit olyan mint amit a héten mondtak, h a Bp környékére járó BKK buszok nyártól sárga színű Volán buszok lesznek. Viszont BP határán belül a Volán buszokat ugyanúgy tudod használni BKK bérlettel, tehát pl. nekem semmi nem változik a busz színén kívül.
A BB felhasználónak meg a droidos whatsappot kell feltepítenie a BB-s helyett.
-
törölt tag
Most lehet h a BB fanok megfeszítenek, de én simán el tudok képzelni egy IBM szerű modellt a BB cégnek. A nagy kék se csődölt be csak azért mert nm gyártanak PCket és laptopokat.
Mondom ezt úgy h irgalmatlan nagy Thinkpad fan voltam (múlt héten volt egy fotó wincentralon h hololens-t tesztelnek a nemzetközi űrállomáson, és az űrhajós háta mögött még mindig ott figyelt a jó kis T szériás TP
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest