- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Zsúfoltnak zsúfolt, de a zsákutcás fejlesztések közben nagyon sok olyan megoldás kerül meg/feltalálásra, ami egy későbbi projektnél kapóra jön."
Ez igaz, de a Project Ara kapcsán nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen más projektnél jöhet majd kapóra valamelyik project melléktermék... De biztos én vagyok szűk látókörű.
Bár, jobban átgondolva, ha ez a projekt melléktermék történetesen az lenne, hogy a szoftveres és a jogi buktatókat fájdalommentesen, és hatékonyan megoldják (igazság szerint el nem tudom képzelni jelenleg, hogy hogyan tudnák, ehhez még a mai Microsoft is kevés lennea maga desktop piaci know-how-jával is) , akkor az úgy általában igen egészséges hatással lenne az Android platform egészére nézve, és akkor sok akadályt el tudnának gördíteni a PC-piacra - sőt, ennek révén akár a szerveroldali OS-ek és alkalmazások piacára - való betörés (és a végső tarolás) elől is, márpedig szerintem a végső stratégiai cél a Google-nél is ugyanaz, mint a MS-nél: egységes platform / egységes ökoszisztéma / egységes cloud szolgátatások / egységes szoftverfejlesztési eszközök minden létező végeszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Microsoft Excel topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged