- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Zsúfoltnak zsúfolt, de a zsákutcás fejlesztések közben nagyon sok olyan megoldás kerül meg/feltalálásra, ami egy későbbi projektnél kapóra jön."
Ez igaz, de a Project Ara kapcsán nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen más projektnél jöhet majd kapóra valamelyik project melléktermék... De biztos én vagyok szűk látókörű.
Bár, jobban átgondolva, ha ez a projekt melléktermék történetesen az lenne, hogy a szoftveres és a jogi buktatókat fájdalommentesen, és hatékonyan megoldják (igazság szerint el nem tudom képzelni jelenleg, hogy hogyan tudnák, ehhez még a mai Microsoft is kevés lennea maga desktop piaci know-how-jával is) , akkor az úgy általában igen egészséges hatással lenne az Android platform egészére nézve, és akkor sok akadályt el tudnának gördíteni a PC-piacra - sőt, ennek révén akár a szerveroldali OS-ek és alkalmazások piacára - való betörés (és a végső tarolás) elől is, márpedig szerintem a végső stratégiai cél a Google-nél is ugyanaz, mint a MS-nél: egységes platform / egységes ökoszisztéma / egységes cloud szolgátatások / egységes szoftverfejlesztési eszközök minden létező végeszközre.
-
azopi74
addikt
Olyan nincs, hogy kompromisszum-mentes, még a 180k HUF-os árkategóriában is kompromisszumokat kell kötni
Amúgy ez semmiképpen sem lesz versenyképes. Nagyon-nagyon szűk réteget érdekelhet, azokat, akik eléggé geek-ek, eléggé pénzesek, ugyanakkor nem érdekli az, hogy a telefonjuk kompakt legyen a lehetőségekhez mérten, és ki is nézzen valahogy.
-
azopi74
addikt
Na startoljon már el, aztán pipáljuk ki, utána mehet a Google egyre zsúfoltabb project temetőjébe
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest