Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graf Spee
csendes tag
Én már alig várom, hogy ez az ötlet megvalósuljon.... eléggé szívtam a fogam, amikor megvásároltam a második okostelefonom és a gari lejárta után pont megmakkant az érintőképernyő..... kicseréltem. 1 hónap után meg meint szórakozni kezdett..... brrr .... visszaálltam harmadszor is a jól bevált Samsung C3050-re és ez valszeg így is marad amíg ezt a telefont forgalmazni nem kezdik.
A problémám csak a méretekkel van.
A kicsi váz magassága elfogadhatóan nagy de a készüléknem elég széles. A közepes (standard méretű) szélessége jó, de már magas. (nekem legalábbis)
De ezt már minden okostelefonnal kapcsolatban elmondtam. A Motorola Defy mérete volt nekem még jó.De hiába ... Nagy kijelző mellé nagy méret kell....
-
--Tomee--
csendes tag
Szerintem nagyon is eletkepes az otlet, nem beszelve arrol hogy ezzel uj lenduletet adhatunk az operacios rendszereknek, akar letrejohet egy Android vallfaj ami kifejezetten a modularis keszulekeket celozza. Biztosan gyorsan bovulne a felhasznalotabora ennek az iranynak
-
degooo
csendes tag
-
degooo
csendes tag
Mondjuk kezdhetnék a modularitást lenyomni az emberek torkán úgy, hogy először csak a RAM modulokat lehetne cserélni, majd szépen sorban a többit...
-
gabe8719
senior tag
Azért az a kép szinte lassítva előttem van, mikor egy emberekkel teli helyen egy óvatlan mozdulattal kicsúszik a kezemből, és szó szerint atomjaira hullik az egész, majd négykézláb keresgethetem a cipők között a ledes villanót, meg az NFC kockát. Menő nah.
Amúgy az ötlet nem utolsó.
r3dsnake:
Látom más is gondolt erre, így lesz a legóájfónból legóájpodtáccs.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Luck Dragon #90 üzenetére
Nem tudsz buliból hazatelefonálni, mert elhagytad a gsm legót.
-
Félek hogy ez még nagyon gyerekcipőben van és hosszú távon hamar tönkre mennek majd a modulok, vagy egyéb más, és ha leesik akkor még nagyobb kár lesz benne.
-
Nem hülyeség ez a moduláris telefon.
Hanem marhaság.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
dreamdancer #83 üzenetére
Ez majd kiderül.
-
Mr.Silkó
veterán
Naszóval: Ide nekem egy telefont: Snapi 810-zel, 5.2'-es FullHD IPS kijelzővel, a Huawei P6 full fém burkolatában, 7 mm-es házban, 3500 mAh-s akksival, 4 GB rammal, ujjlenyomat-olvasóval, előlapi BoomSound hangszórópárral, S5 kamerájával, dupla led villanóval és xenon vakuval, kompakt méretben 128-as háttértárral, qi töltéssel! Ja, és persze a legfrissebb Androiddal, természetesen.
Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de szép lenne.
-
Halkow.
senior tag
Elméletileg jó dolog lenne de a gyakorlatban a cikkben említett dolgokkal értek eggyet...
-
darkarthur
senior tag
válasz
Jokerdapro #84 üzenetére
Nekem is, és üdvözlöm a fejlesztést.
-
azopi74
addikt
"Zsúfoltnak zsúfolt, de a zsákutcás fejlesztések közben nagyon sok olyan megoldás kerül meg/feltalálásra, ami egy későbbi projektnél kapóra jön."
Ez igaz, de a Project Ara kapcsán nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen más projektnél jöhet majd kapóra valamelyik project melléktermék... De biztos én vagyok szűk látókörű.
Bár, jobban átgondolva, ha ez a projekt melléktermék történetesen az lenne, hogy a szoftveres és a jogi buktatókat fájdalommentesen, és hatékonyan megoldják (igazság szerint el nem tudom képzelni jelenleg, hogy hogyan tudnák, ehhez még a mai Microsoft is kevés lennea maga desktop piaci know-how-jával is) , akkor az úgy általában igen egészséges hatással lenne az Android platform egészére nézve, és akkor sok akadályt el tudnának gördíteni a PC-piacra - sőt, ennek révén akár a szerveroldali OS-ek és alkalmazások piacára - való betörés (és a végső tarolás) elől is, márpedig szerintem a végső stratégiai cél a Google-nél is ugyanaz, mint a MS-nél: egységes platform / egységes ökoszisztéma / egységes cloud szolgátatások / egységes szoftverfejlesztési eszközök minden létező végeszközre.
-
Fejvadi
nagyúr
Meg kell várni mi lesz a vége. Lehet ez sikeres is, aki egy egyszerűt szeretne olcsón. A mai telefonokban rengeteg olyan van amit sokan nem is használnak.
-
törölt tag
válasz
DiamondBack #77 üzenetére
Nem, nem találok az igényeimnek megfelelő telefont. Illetve egy majdnem volt.
-
atike
nagyúr
Nem érzem szükséget ennek a koncepciónak. És előnyét sem.... Majd kiderül, hogy jó lesz-e ez és ha igen akkor mire...
-
DiamondBack
senior tag
Garancia minden alkotóelemre külön-külön?
Ha valamit fejleszteni akarok kiválasztom, megrendelem, jön bubis tasakban a postával, a régit kipattintom az újat bele és már megy is?
User error kizárva?
Jelenleg szerintem bárki megtalálja az igényeinek megfelelő telefont, nem hiszem hogy konkrétan arra van szüksége valakinek hogy cserélgesse a komponenseket, mikor a zárt, vízálló, ütésálló, esetenként unibody kialakítás a divat. Ez csak valami elvetemült ötletgazda agyszüleménye, ami ha minden jól megy gyorsan lefut.Persze mint mindig ez csak az én véleményem.
-
hatpersze
tag
Szerintem moduláris megoldásra az Asus Padfone sorozat lenne a jó kiinduló alap. Kicsit tovább kellene gondolni, mondjuk egy karóra modul lenne az alap, és arra húzni telefon, tablet kabátokat, mikor mire lenne szükség. Én ezt támogatnám, az Ara project annyira nem mozgat meg ebben a formában.
-
azbest
félisten
válasz
#32839680 #60 üzenetére
Nem szívesen adnák felhasználó kezébe csupasz nyákos modult, tuti magas lenne az elromlási arány
De betokozva és annak a hátuljára felpattintható dizájnelemmel, vagy teljes hátlappal már jó lehetne.Az előlapi kameránál sem feltétlen kéne, hogy látsszon a legózás, az ott lehetne sötétített "üveg" és a hátulról bepattintható kamera modulnak lenne fix helyen a kamerája, ahol kilát, mint a mai telefonoknál is.
-
Tomi_Ohl
veterán
Egyetértek a második oldallal, igazából jó lenne, meg nem is...
-
ZolkoW
őstag
nem értem, miért mindig a PC-hez hasonlítják - egyedül a modularitásában hasonló. A PC fix helyen van, és 80%-a levegő. A vásárlók meg szerintem csak akkor figyelnének rá, ha
- jól nézne ki
vagy
- k. olcsó lenne -
Misser
tag
Végre egy cikk, ami leírja azt a rengeteg felmerülő problémát ami ezzel a moduláris felepítéssel jár.
-
vegyszer
addikt
válasz
DiamondBack #68 üzenetére
Lehetséges, hogy számodra az. Lehet, hogy másnak ez az új almásnokia...
-
phanze
aktív tag
Nekem tetszik.
-
DiamondBack
senior tag
Nagyon jó lesz legó darabkákat tartani a kézben... Számomra borult, és felesleges erőfeszítés.
-
helltp
aktív tag
"A PC-s iparágban látottak alapján" Kár idekeverni a pc-t, ez kb. az a szituáció minthogyha egy alaplap gyártó lenne egy féle alaplappal. (Akkor valószinűleg nem lennének ilyen problémák ott sem.)
"szinte biztosan kijelenthető, hogy nagy választék esetén különféle kompatibilitási és optimalizálási problémák jönnének elő; nem minden tud mindennel együttműködni, ha a cégek egymástól függetlenül elkezdenek komponenseket gyártani" Szerintem meg példát kéne venni az OOP-s elvekről (ha nem is mindenről
) rendesen specifikálni az interfészeket, valamint komoly validációt bevezetni, ha az adott akármilyen modul nem teljesíti az elvártakat, akkor nem kell megvenni. Ez meg tulajdonképpen a google dolga, nekik meg elég nagy tapasztalatuk van ezen a téren, gondoljunk csak az androidra, abban is van egy rakat ilyen "elem", például a mechanika a billentyűzetek, launcherek, akármik cserélgetése mögött nagyon hasonló elveken alapszik.
Egyetlen necces dolog talán a kernel lehet, hogy a modulokat abban hogy fogják menet közben cserélgetni azt nem tudom (bár itt úgy látszik küzdenek vele, 5:30 körül beszél is róla).Szerintem megvalósítható, és rendes marketing mellett igény is lenne rá, nem kell mindenkinek alkatrészeket válogatni, veszel egy előre összerakottat a boltban, ha valamelyik része nem tetszik akkor azt lecseréled és örülsz hogy nem a telefont kellett cserélned, mert gyorsan lemerültél, csak a mittudodoménmi helyére egy másik akkut venni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Csak a Thökölyn ne menj végig vele a buszon mert szétesik a zsebedbe
-
BatchMan
senior tag
Azt inkább el tudnám képzelni, hogy egy weblapon lehetne kattintgatni, mit kérek bele:
RAM, tár, akksi, szenzor, hangszóró, microfon, fotómodul, szín, anyag stb. Összerakják, kiszállítják. -
oszi666
őstag
válasz
mefistofeles #50 üzenetére
Ezt en sem ertem neha, miert ott hozzam ki az uj keszulekeket ahol. Biztos van valami oka, de szerintem olyan helyeken erne meg mint pl japan usa anglia.
-
dlaj
őstag
válasz
maggi1886076 #1 üzenetére
Ha lesz 6"-ba egy vevőjük már lesz.
-
batai15
félisten
Érdekes. Van benne ráció, csak nem tudom mennyire fog elterjedni. Illetve mennyire lesz élet képes.
-
r3dsnake
nagyúr
Igénytelenség a négyzeten.
-
Matada2.3
veterán
Régen nagyon bele voltam szerelmesedve az ötletbe, de annyi komplikáció és megoldani való jogi és technikai dolog van benne, hogy a gyártók egyszerűen nem fognak a porjektel foglalkozni..
-
Szerintem ha olyan csúcskészüléket akarnának akkor nem pont Puerto Ricoban hoznák ki elsőnek.
Egyébként nehéz elképzelnem az életképességét. Ha nem tényleg csak egy szűk csodabogár körnek szánják (ha így lenne akkor garantált az eszetlenül magas ár) akkor egyrészt bolondbiztosnak kell lenni minden modulnak, tökéletesen egyértelmű, elhibázhatatlan beszereléssel hisz nyilván nem akarnak majd a tulajok minden új modullal szervízbe rohangálni beszereltetni. Másrészt roppant stabilnak is kell lennie ezeknek az összekókányolt gépeknek, mégis könnyen bonthatónak. Harmadrészt annyi gyártó annyi készüléke van (és lesz akkor is) piacon, hogy gyakorlatilag minden lehetséges variáció egyben is kapható, innen pedig csak egy jóval alacsonyabb árral lehetne versenyképes.
Gyanítom sosem lesz ilyen gépem de kiváncsi vagyok rá. kiváncsi de szkeptikus.... -
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
én a kéz méretéből, alakjából, "külalakjából" nem egy női kacsónak nézem, de legyen nőé...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
ha ez egy "férfi", akkor viszont teljesen érthető a körömfestés
-
prolad
addikt
Végre
-
kontrobi
aktív tag
Tesztnél majd kimarad a mondat: nagyon egybe van a készülék.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Quasi_modo #36 üzenetére
nem lehet, hanem biztos
ez egy női kéz + a karkötő is nőre utal. -
vigyori78
őstag
Legophone
-
Seirus
tag
Figyelembe véve, hogy a laptopoknál a vga bővítés is kimerült annyiban hogy 1-2 lenovo típusban ami már amúgy is nagy és csak az veszi aki játszani akar vele becsúsztathatsz egy 2. vga-t a dvd slot helyére nem tűnik túl reálisnak a koncepció. Pedig notiknál azért még mindig több hely van a modularitás "overhead"-jének.
Amikor kompromisszumot kell kötni az akksi méretben hogy ne legyen túl vastag/nehéz a készülék akkor nem hinném hogy van helye a sokszoros burkolatnak, csatlakozóknak, plusz súlnyak és vastagságnak amit a modularitás szükségszerűen magával hoz. De persze ha sok pénzem lenne én is otthon maradnék legózni
-
Ricardo
titán
Nem rossz maga az ötlet, de szerintem az jobb lenne, ha a gyártásnál "rakhatnám össze a telefont. Megmondanám hogy ez a típus kell, de ilyen akkuval olyan optikával...stb, aztán megcsinálná az adott cég.
Ott van például a kamera. A mobilnak pont az a lényege hogy mindig ott van, és bármikor megörökíthető pillanat.Ha tudom hogy olyan helyre megyek, akkor viszek rendes gépet (a telefonok azért nem érik el a jobb kompaktok szintjét), ha meg jön egy adott pillanat, akkor tuti hogy nem a jobb optika van betéve.
Akku is jobb ha alapból erősebb, hiszen elindulok, hogy mára elég a kicsi is, aztán jön pár nem várt hívás, és pont aznap többet beszélek, és már nem elég a kicsi akku.
Remélem érthető mit akarok ezzel mondani.
Ha valamire előre készülök, akkor tudok vinni cél eszközt. A mobil előnye, hogy mindig ott van. Az meg megint nem életszerű hogy viszem egy kis táskában a kiegészítőket is hátha kellenek.
-
hallerlaller
addikt
Én 1-2 évre veszek telefont, semmi kedvem kéthavonta cserélgetni az alkatrészeket.
-
"Kicsit" OFF:
A 2. oldalon lévő képen jól látom, h ki van festve pirosra az "ember" körme?
szerk.: nem b@szus, ennek tényleg ki van festve (az első oldalon is látszik)
-
devast
addikt
válasz
Quasi_modo #28 üzenetére
Jelenleg még nincs semmi marketingje ennek. Fejlesztetik, videók, konferenciák stb, de még nem tart ott, hogy konkrétan el akarják adni. Arra leszek kíváncsi, azt hogy oldák majd meg. Fejlesztési ciklust érdemes megnézni gyakorlatilag a marketing még sehol nincs.
Szerk: Aki mondta, hogy ez felső kategóriát célozzák, az tévedésben van. Első körben fejlődő országok/alsó kategória a célpont. Több videóban is hangsúlyozva van. Persze ha bejön, biztos lesznek high-end modulok is, de jelenleg nem azt tekintik célnak, hogy a fejlett országokban kiüsség a samsung/lg/whatever csúcsmodellt.
-
kelly416
veterán
válasz
Elpresidente #21 üzenetére
Szerintem egy bazi jó dolog, extra vaku és éjjeli lámpa egyben. Ez már tutkó megvilágítja a környezeted két méteren túl is, videózáshoz szerintem teljesen jó lehet. Kár, hogy zabálja majd az akkut, ha tényleg lesz ilyen.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Quasi_modo #30 üzenetére
Nem autó. De ez is felső kategóriát fogja betölteni, árban biztos.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
maggi1886076 #29 üzenetére
Azt hiszem ez azért más.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Quasi_modo #28 üzenetére
Mercedes E osztály is rétegigény. Mégis pénzt hoz.
-
razzorr
őstag
Nekem tetszik, de szerintem a nagy átlagnak ez túl bonyolult lesz. Meg finnyásak lesznek, hogy miért nem ilyen meg olyan formájú, színű, szagú...
-
devast
addikt
Érdekes cikk ez az MA-tól. Sokat van boncolgatva, hogy milyen könnyen elbukhat ez az egész (ami igaz), és hogy az embereknek erre nincs is szüksége. Mondjuk a nagy többség (röviden piac) eddig se azt vette amire szüksége van, hanem amit a gyártó el tudott adni neki, így ezt fejtegetni, hogy van-e rá szükség tök felesleges.
Szerintem röviden: Ha tényleg jó lesz (hardveresen és szoftveresen) és valami nagyon jó marketinggel megtolják, akkor lehet belőle valami. Nekem tetszik a koncepció, várom nagyon mi sül ki belőle.
Glass-hoz hasonlítani hülyeség, mert ott az egész termékkategória bukott, az embereknek nem tudták eladni. Ez meg akárhonnan is nézem, egy okostelefon spéci tulajdonságokkal. Igényt kell generálni, vágyat, hogy az emberek birtokolni akaják, és menni fog a szekér -
QwErTy42
addikt
válasz
Quasi_modo #22 üzenetére
Én hibáztam. Nem kellett volna reagálnom. Sajnos ez a téma egy parttalan vita melegágya.
-
Elpresidente
tag
Mi az a drazsétartó a második képen a kamera alatt?
-
QwErTy42
addikt
válasz
tothmaxy182 #6 üzenetére
Tiszta víz helyett inkább meggondolt gyermekvállalás, születésszabályozás kellene nekik.
Mert amilyen iramban gyarapodnak, a Világ összes erőforrása nem lenne elég nekik.Ki tudja, lehet hogy ebből hosszútávon valamilyen hasznosítható dolgot ki tud szedni a Google, még ha maga a koncepció el is bukik.
-
helixP
nagyúr
Zsúfoltnak zsúfolt, de a zsákutcás fejlesztések közben nagyon sok olyan megoldás kerül meg/feltalálásra, ami egy későbbi projektnél kapóra jön.
tothmaxy182: A Glass is "csak" abban az értelemben bukott meg, hogy nem lett tömegtermék. Munkához, "szak" felhasználásra igen is meghonosodni látszik.
Szuper OFF
Afrika téma: Az afrikázást szerintem hagyjuk. Már rég nem az a baj, hogy nem kapnának elég segítséget, hanem a segítség nem ér el a megfelelő helyre a korrupció, a biztonságpolitikai helyzet és sima egyszerű logisztikai kérdések miatt. -
Quasi_modo
nagyúr
ugyanakkor nem érdekli az, hogy a telefonjuk kompakt legyen a lehetőségekhez mérten, és ki is nézzen valahogy.
Jól mondod. Pont ez a bajom nekem is ezzel a dologgal többek között.
Meg persze az is, hogy mennyire marad egyben egy ilyen szerkezet a használat során. Ez nem egy asztali PC ami nem megy sehova... -
kelly416
veterán
Nekem nagyon tetszik, és pont az összevisszaság, szedett-vetett kinézet miatt.
-
Ricardo
titán
Arról nem is beszélve, hogy a felhasználók nagy része már azt szóvá teszi, hogy egy mm-t kilóg az optika, és a home gomb is szélesebb, esetleg nem teljesen szimmetrikus az elhelyezése. Erre a piacra akar bejutni egy összelegózott készülék.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, de én nem jósolok jelentős eladásokat a terméknek, legalábbis eleinte. Aztán ki tudja az évek múlásával mi lesz belőle. Valahol el kell kezdeni.
-
MeGabee
senior tag
Kövezzetek meg érte, de én kifejezetten jó ötlet tartom az egész projektet, nagyon várom már, hogy valamit letegyenek az asztalra.Pedig se nem vagyok "geek", se nem túl pénzes,de ahogy az autóknál, vagy az asztali PC-nél,itt is szívesen állítanám magamnak össze a főbb komponenseken keresztül az érzékelőkig mindent.Persze mire ez megfizethető lesz, az sok-sok év, addig lehet válogatni a töménytelen sz@rból, amit a gyártók elénk vetnek.....
Hajrá Projekt Ara!!!!
-
philips20
aktív tag
válasz
cezarlacrone #5 üzenetére
Kb
-
enginev3.0
félisten
Ezek a feltételes módban íródott projekt elindulások
-
azopi74
addikt
Olyan nincs, hogy kompromisszum-mentes, még a 180k HUF-os árkategóriában is kompromisszumokat kell kötni
Amúgy ez semmiképpen sem lesz versenyképes. Nagyon-nagyon szűk réteget érdekelhet, azokat, akik eléggé geek-ek, eléggé pénzesek, ugyanakkor nem érdekli az, hogy a telefonjuk kompakt legyen a lehetőségekhez mérten, és ki is nézzen valahogy.
-
DarthRoni
tag
Viszont ha sikerül is bevezetni, egy ilyen új "technológia" hogy lesz ár/érték arányban versenyképes a jelenlegi készülékekkel?
Manapság már itthon is bőven 100 ezer forint alatt kompromisszum mentes készülékeket lehet kapni, nem tudom hasonló árban milyen készüléket lehet majd össze pakolni. -
ESP23
senior tag
Ez egy borzalom, még akkor sem kellene hogy ha ingyen hozzám vágnák.
Hogy néz már ki?
Nem gondolom hogy az embereknek majd pont erre lesz igényük, biztosan van egy réteg akiknek igen, de azoknak a száma elenyésző lesz. -
azopi74
addikt
Na startoljon már el, aztán pipáljuk ki, utána mehet a Google egyre zsúfoltabb project temetőjébe
-
tothmaxy182
őstag
Még szerencse, hogy a Google-nak annyi pénze van, hogy ezt a bukást meg sem fogja érezni... Ahogy pl a Google Glass-t sem érezte meg...
Pedig mennyi pénzt beleönthetnek ezekbe a projektekbe, kb 5 afrikai országot el lehetne belőle látni tiszta vízzel... -
cezarlacrone
aktív tag
Az a mintadarab a kézben pont úgy néz ki, mint amit összekukáztak!
-
Ricardo
titán
Én még mindig fenntartásokkal kezelem ezt a telefont. Nem tűnik helytakarékosnak ez a megoldás.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez a dolog valahogy még mindig nem mozgatja meg a fantáziámat.
-
atosan
veterán
Na, legalább európa is benne van a terjesztési körben, úgy legyen.
-
maggi1886076
addikt
Tetszik, de hogy életképes lesz-e, azt majd forgalmazás után megtudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Működőképes moduláris okostelefont még nem láttunk, a Yezz standján azonban megtudtunk némi friss információt a project legkorábbi lehetséges startjáról.
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest