Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
JonC
csendes tag
egyreszt bizonytalan vagyok a ROM (barmely ROM) felrakasaval kapcsolatban, legutobb egy HTC Desire Bravora varazsoltam fel a Cyanogenmod 7-et, azota megvaltoztak csoppet a modszerek. Peldaul ez a scatterfile-os hekkeles sem tiszta teljesen. aztan hogy a CN ->ROW konverzio fog-e gondokat okozni... passz, bizom benne, hogy az androidrookie-s cikkiro jobban ert hozza, mint en, o javasolta ezt a modszert
vegezetul: en szemely szerint mar akkor is sokkal boldogabb lennek, ha a Playt fel tudnam telepiteni erre a kinai ROM-ra. egyelore egy .apk-t probaltam csak, inditasnal egybol elpusztul. logikusan gondolkodva ehhez root kene, az meg - mint kiderult - a TWRP inkompatibilitasa miatt nem lehetseges az altalam belinkelt modszerrel. egyszoval ha netan valakinek van mukodo modszere, hogy hogyan lehet Play-t hekkelni egy CN-es VibeUI2.0-s 4.4.2-es Androidra azert nagyon halas lennek
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo újdonsága a középkategóriát szemelte ki magának.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest