Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
Elég kihaltnak tűnik ez a fórum, keresek egy használt, működő S660-ost (nem s660t!). Máshol nem találok használtat, ha valaki tudna...pls. pü.
-
Deadhorse26
csendes tag
Kipróbáltam a morelocal2-t. Nem fordított le kb semmit
. Sőt inkább csak több kínai karakter jelent meg, mint előtte. Annyiból volt jó, hogy lett magyar billentyűzet. Az orosz oldalon nem találtom másik romot. Úgy látszik veszett ügy.
-
válasz
Deadhorse26 #1134 üzenetére
Sajna nincs már meg, amit készítettem hozzá... pedig cwm is készült.
-
válasz
Nos, mivel az nvram a rendszerből veszi az adatbázis fájlt, ezért a T verzió és a nem t verzió nem kompatibilisek egymásssal.
az adatbázisfájl a /system/etc/mddb könyvtárban van.
Ha ez nem illeszkedik az nvram-hoz, akkor nem lesz imei.A magyar nyelvel kapcsolatban annyit, hogy root után morelocal2 az esélyed, vagy pedig apktool-lal szépen elkezded összecsiszolni a magyar nyelvet... kibont, módosít, visszacsomagol, aláír, felrak.... Nem kis meló.
emlékeim szerint valamit próbáltam egyszer varázsolni ilyen telefonnal, de már olyan régen volt, hogy nem emlékszem, mi is volt az, amit csináltam. De hátha lementettem a gdrive-ra. Este megnézem, hogy megvan-e még.Talán a 4pda.ru oldalon próbálj meg nézelődni, hátha van AOSP rom hozzá, abban jó eséllyel lesz magyar nyelv. Ha nem, akkor még mindig ott van lehetőségként a jbart, amivel zip-es romot lehet magyarítani relatíve egyszerűen.
-
Bocsidee
tag
válasz
Esetleg csinálhatnál IMEI mentést a jó romnál, a másiknál visszaállíthatnád. Illetve a jó romból másold ki a modem.img-t (/system/etc/firmware)és rakd át a imei hibás romba. De ez csak tipp hátha...
Meg a needrom is nézz szét, ott is van 2 driod. -
Deadhorse26
csendes tag
Sziasztok!
Van nálam egy S668T telefon. Ki volt téglázva, majd IMEI nem volt. Most ott tartok, hogy a gyári 668t_S029_140703 rommal látszólag minden megy rendben. Viszont ebben nincs csak kínai és angol nyelv. Mivel a tulaj egy viszonylag idősebb bácsika, így magyar nyelv mindenképp kellene.
Újabb romot nem találtam a készülékhez, így leszedtem ezt S660_ROW_S062_141126. Elvileg nincs olyan nagy különbség az S660 és e között. Fel megy ez a rom is, viszont akkor meg nincs imei. Valakinek van valami ötlete, hogy milyen romot kellene feltennem, vagy hogyan kellene magyar nyelvet varázsolnom a működőre? -
-
Bocsidee
tag
válasz
Bpisti84 #1130 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Így látatlanban nem tudok jobbat. Legvégső esetben feltolsz egy teljesen tiszta gyári pakkot.
-
Bpisti84
tag
válasz
Bocsidee #1126 üzenetére
Az eredeti sajnos nincs meg, azzal kaptam még anno a kínai webshopból.
Próbáltam mentést csinálni egyből, de valamiért nem lehetett.Kb 1 hétig ment az új egyébként, látszólag azzal se volt gond, többen próbálták már azt is.
Nem tudom mi okozhatta ezt.Vissza akartam tenni azóta azt, sőt már egy másikat is, de most meg az SP Flash Tool dobott az egész folyamat végén valami Checksum.ini error-t. Pedig korábban felment egyből ez a rom.
-
Bpisti84
tag
Tettem fel egy korábban linkelt rom-ot. Egy pár napig minden oké volt, aztán egyszer csak újraindult és belépet TWRP-be.
Innen nem lehet kimozdítani. Minden újraindításnál ez jön be.Valaki találkozott már ilyennel?
-
zol84
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki a needromon található cm13 at már? -
gabek_
tag
válasz
eladogeppc #1120 üzenetére
Sziasztok,
Cserélt már valaki vázat rajta?
A hátlap gyakorlatilag magátol leesik...
Találtam itt:
[link]Érdekelne a tapasztalatotok!
Üdv,
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van olyan ROM amiben benne van a magyar ?
Köszi ! -
-
Moonline.
aktív tag
Jézus. Véletlenül felraktam ezt a Smart Assistant progit, és talált valami Vibe 2.0-s frissítést.
-
csaba77
csendes tag
még nem csináltam eddig Rom és recovery telepítést telefonon. Tudna valaki linkelni egy oldalt, ahol le van irva részeltesen?
előre is köszönöm
-
zol84
tag
Valaki aki az orosz forumból letöltött row kitkat romot használja, mondja már meg , h a home gombra nem lehet beállítani az előző alkalmazásokat? Nekem most mindig a google now-t indítja el...
-
bucihost
senior tag
Ha valakit érdekel egy eladó s660, pü-ben keressen.
-
zol84
tag
Vibe romnál nen tudja valaki h lehet beállítani h melyik simen legyen 3g?
-
szaszu
tag
Feleslegessé vált egy bontatlan, új érintőképernyő panelelem, valamint két kijelzővédő fólia, hátha kell valakinek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo újdonsága a középkategóriát szemelte ki magának.
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Home server / házi szerver építése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen NAS-t vegyek?
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest