Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
Került fel a needrom - ra egy 4.4.2 - es rom.
[link]
Ha valki próbálta, az mondhatna véleményt. -
-
-
Athoszka
tag
Nekem jelenleg ez a verzió van fent:
Vibe UI-s rom
Alapsáv s660.V26, 2014/02/28
Build szám: S660_s026_www.sjrom.cn
-
hunaqua
addikt
válasz
Graphics #174 üzenetére
Ezt az üzenetet kaptam Cappa72-től
"Ha valakinek van row verziós szoftvere telepítve a telefonra, akkor szóljatok, aztán a szükséges fájlokból portolok CWM-met ROW-ra is."
...szóval,szerintem akinek van ilyen akkor meg kéne keresni Őt.Egyszerűsödne az "élet",és jelentősen bővülnének a lehetőségek.
-
-
-
Csabi025
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem. Vettem egy Lenovo S660-ast és sajna frissítettem a romot rajta. Elszállít a magyar nyelv és google áruház is, pedig azzal volt. Valaki, akinek ilyen S660-as magyar van nem tenn e közzé egy biztonsági mentést vagy nem tud olyan romot, amit le tudok szedni és magyar? PLEASE!!!
-
-
Moonline.
aktív tag
Hali!
Valaki rendelt már ebay-ről ilyen telót? Elég jó árban van, egy 10-est tudnék rajta spórolni minimum.
-
Iszapvarju
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor körbenézek és hamarosan rendelek is egyet szerintem, mert külsőre nagyon bejön, és nekem az is fontos volt, hogy 5"-nál kisebb legyen, úgyhogy tökéletes.
Amire én használom, arra bőven elég 4 mag 1gb rammal
-
Hogy nincs arra.
Nincs benne a menüpontban, teljesen ROW rom-ról beszélhetünk.
Minden úgy van belőve, hogy véletlen se tudjon EN/CN lenni...
Amúgy ROMból is mindössze 3 található az orosz Lenovo fórumon.
Előny, vagy hátrány, el lehet dönteni. Ez nem VibeUI, annyi biztos, csak hasonlít rá.
Viszont stabil, gyors, és gördülékeny.
-
Megérkezett hozzám is egy készülék.
Ez Nem VibeUI. a Lenovonál valamiért ez a készülék nem kapta meg. Mindössze a régi Lenovo-s felületet skinezték át.
Alapjaiban egy AOSP ROM , funkcióiban is. pár dologgal kiegészítve.
Olyan az egész, mintha EU piacos modell lenne.. Teljes el van vágva a frissítés.
Semmi kínai, 95%-ban magyar a rendszer, pár helyen minimális angol... Ha nem tudnám, hogy nem jönnek, azt hinném , hogy jönnek
-
denorbi
tag
válasz
Iszapvarju #171 üzenetére
Hello! Én tmallbox - ról rendeltem és ott találtam legjobb áron plusz kupon kóddal még olcsóbb! DHL el másfél hét alatt meg jött
-
426os
őstag
válasz
Iszapvarju #171 üzenetére
Nekem ugyan nincs ilyen telefonom, de:
1. Csak egyféle, fém hátlappal van, hogy a kínainak éppen mi jut erről eszébe és mihez hasonlítja a színét, amikor írja a hirdetést az egyéni dolog.2. Ha van is fülhallgató hozzá, sokat ne várj tőle, max telefonálásra jó, másra nem. Ha nincs, akkor is kapsz itthon ilyen minőségűt 500-1000Ft-ért. Ez ne legyen szempont.
Szinte mindegyik webshop szokott adni védőfóliát meg valami alap műanyag/gumi tokot a telefonokhoz, a Minideal videójában mutatják is. -
Iszapvarju
csendes tag
Sziasztok,
Most gondolkozom, hogy rendelek egy ilyen telefont, mert kinézetre nagyon tetszik, és a nem túl nagy elvárásaimnak teljesen megfelel.
Pár kérdésem lenne, amiben remélem tudtok nekem segíteni.
1. Jól értelmezem az internetes oldalakon, hogy egy világosabb és egy sötétebb szürke hátlapú verzió is van, vagy csak egy? Mert van ahol dark grey-nek, van ahol silvernek, van ahol titaniumnak hívják, és engem a világosabb érdekelne, nehogy rosszat rendeljek véletlenül.
2. Honnan érdemes megrendelni? Nagy a különbség, hogy mi található a csomagban, vagy ez szinte mindenhol megegyezik? Tmallboxon például nem látok említést fülhallgatóról, az nem gyári tartozék?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
denorbi
tag
Tegnap sikeresen megérkezett a kicsike. Most barátkozunk, egyenlőre annyi zavaró, hogy nem tudom állítani a gombok fényerejét és világítási idejét. GPS-t majd tesztelem!
-
426os
őstag
Egyébként a GPS-ről mik a tapasztalatok?
Lassan csereérett lesz a P770 és jelen pillanatban az S660 és a Hongmi 1S a befutó, de mindkettőről még elég kevés az infó.
A GPS viszonylag fontos lenne, ha épp használnám, nem szeretnék mindig bűvészkedni előtte. -
Lecs@
addikt
Ezt már 2 napja találtam. 4.4.2 Letöltőlink, telepítési infó. Több kommentet is olvasok, és stabilnak írják. Vsjon mi ez, és merjem-e ? [link]
-
Lecs@
addikt
Kamerával nagyon nem vagyok barátságban. Remélem csak szoftveres gond van, és KitKattal is javul. Vagy nézek valami használhatóbb alkalmazást.
-
Hubzsi
tag
Remélem lesz rá. Az s650 is nehezen indult de azért már van ra felhozatal szépen
-
Bpisti84
tag
Sziasztok!
Rendeltem én is egy ilyen masinát.
Tudtok esetleg másik fórumról, ahol kicsit jobban össze vannak szedve a dolgok(pl: CWM,ROM,Backup)?A P780-hoz nagyon jó fórum van itt a prohardveren.
-
Hubzsi
tag
needrom - ra felkerült egy rom bár a bejegyzések szerint problémás
-
Többen kérdezték/kérték, így megosztom:
CWM recovery Lenovo S660-ra.
LetöltésCsak saját felelősségre, mivel a restore és a factory reset nincs tesztelve!
-
kezo79
csendes tag
Kérdezném a Tisztelt hozzáértőket, hogy arra van-e valami megoldás, hogy ne legyen ilyen hangos a teló? Alap hangerőn is úgy csörög, mint az állat.
Én meg szolid gyerek vagyok, és piszkosul zavar...
-
kezo79
csendes tag
Nekem is benne volt a fólia, meg a szilikontok. Tegnapelőtti MiniDeal Youtube videó:
http://www.youtube.com/watch?v=bv0mTRCNmQY
Erre számíts.
-
Celtic86
csendes tag
Nem biztos, csak külön tételként nem szerepelt és mivel az is komolyabb értéket képvisel (pl. egy fóliához képest) általában külön opcióként szokott jelentkezni és nem láttam ilyet. Akkor kivárom, hátha...
Köszi!
-
Celtic86
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem a MiniDeal oldalról egy ilyen csúcsakkus csodát, ami elakadt a vámon (nagyon örülök neki...). Bekérték a számlát, gondolom perkálhatok a vételáron felül is. Ez is szuper. A kedvem még nem ment el (majd talán ha még 3-4 hetet váratnak a kézbesítéssel), úgyhogy a kérdésem az volna, hogy mivel tok az nem lesz hozzá és a telefont itthon nem forgalmazzák, hol tudnék hozzá való bőrtokot beszerezni? Köszi a tippeket előre is!
-
Athoszka
tag
Oneclick Root-tal sikerült rootolni a telefont.
-
-
denorbi
tag
Sziasztok!
Tegnap berendeltem én is egy S660-at, nagyon várós.
Tmallboxról rendeltem DHL-es futárral.
Remélem legkésőbb jövőhét elején itt lesz.
S4 minit vált le ha bejönnek a hozzá fűzött reményeim.
Elsősorban a két kártya és az aksi méret meg persze az ára miatt választottam. -
-
-
-
-
Cyborg
őstag
DLNA tényleg nincs benne?
-
OTG-t próbálta valaki?
-
Athoszka
tag
Nem volt vele probléma 3,5 órát használtam, csak aluljáróban nem votl gps jel. Szóval végig stabil volt.Városban még nem sokat használtam,de eddig ott sem volt probléma. Endomondonál is gyorsan volt jel. Teljesen jól számol, nem mentem biciklibel most már 80-nal:-) (Régebbi verzóval rosszul számolt). A problémám az volt vele, hogy az aksi fogyasztásnál akkor is mutatta, mikor el se indítottam. Most leszedtem próbaképpen.
-
Cyborg
őstag
válasz
Athoszka #121 üzenetére
GPS stabilan tartja a jelet? Városban is rendesen navigál, nem dob át másik utcába, endomondo rendesen írja a sebességet, és többi adatot?
...az asszony leszedte rólam a Honor2-őt ,és úgy néz ki, nem is adja vissza, uh kell valami hasonlóan hibátlan telefon, az S660 az egyik jelöltem, de még nem sok tapasztalat van róla. Még van a Honor 3C, és a Hongmi a kalapban, de jó lenne a nagy akksi, uh remélem a Lenovo jól dolgozott -
-
-
Cyborg
őstag
Kijelző idő mennyi szokott összejönni vele, 7-8 óra?
-
-
Andrewstarr
aktív tag
Egy saját teszt videót is tudnátok linkelni a legnagyobb felbontásban, ha szépen megkérünk egy tulajdonost?
Hol most a legolcsóbb megbízható helyről?
Köszi! -
Athoszka
tag
Ezt észrevettem én is, hogy az automatikus fényerő megkergül néha. Lassan kezd beállni az aksim is. Az elején 1 nap volt az üzemidő, de lehet túl sokat használtam:-) Nekem az e-mail kliens áll le, de a gmail-es rendben működik. Bluetooth is rendben működik és megy az okos órámmal is. Hárombetűs megy vele rendesen, csak a hanggal van probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo újdonsága a középkategóriát szemelte ki magának.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 512GB! Független! Eredeti akku 92%!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256Gb Ezüst, Dual sim
- Eladó iPhone 14 Pro Deep Purple, 128 GB
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-S911B) mobiltelefon újszerű állapotban
- Xiaomi 15 White Új, 1 napos Media Marktban vásárolt , 3 év garanciával , plussz bordó tokkal
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest