MWC 2014: Lenovo S660

A Lenovo három új telefont mutatott be a Mobile World Congress-en, melyek a középkategóriában próbálnak szerencsét. A trió legkisebb tagja az S660, mely a kicsinyítő ellenére nagy méretű a maga 4,7 hüvelykes képátlójú kijelzőjével. A felbontás qHD (azaz 540 x 960 képpont), a pixelsűrűség 234 ppi. A megjelenítőt egy speciális bevonat védi az ujjlenyomatoktól és a karcoktól.


[+]

A fém hátlap szálcsiszolt kialakítást kapott, a hangszóró mikrofuratos kialakítása kissé a HTC One-ra emlékeztet. Az elsődleges kamera autofókuszos, legfeljebb 8 megapixeles fotókat tud lőni, a rossz fényviszonyok ellen vakuval támad. A fém borítás egy tekintély parancsoló 3000 mAh kapacitású akkumulátort rejt.


[+]

A számítási teljesítményt egy egyelőre ismeretlen típusú MediaTek lapka adja, mely egy négymagos, magonként legfeljebb 1,3 GHz órajelen ketyegő processzort tartalmaz, a RAM mérete 1 GB. Adatkommunikációs szempontból WiFi (802.11 b/g/n), 4.0-s Bluetooth és a-GPS van a pakliban, 3G-n lógva legfeljebb HSPA+ sebességre számíthatunk, 21 Mbps letöltési és 5.76Mbps feltöltési sebességgel. A Lenovo S660 Android 4.2-t futtat, egy erőteljesen módosított felhasználói felülettel karöltve.


[+]

A megjelenés dátumáról egyelőre nincs információnk, a készülék ajánlott végfelhasználói ára 229 dollár, ami körülbelül 51500 forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés