- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puffadt
csendes tag
Szerintem a dizájn az tényleg jó. Persze ez szubjektív de mindig a nagy többség dönti el hogy mi a jó. Márpedig ebben jók. Hardveresen jónak lenni szerintem nem akkora dolog. Mindenki azt pakol bele amit csak akar. Ilyen esetben a márketing többet számít. A legtöbb telefon gyártó csak összevásárolja az alkatrészeket és próbálnak egy jó telefont összerakni belőle. Az Alcatel szoftvere pedig nem gyenge. Még a kis 1 magos 25ezer forintos telefonjuk is használható több program futtatása esetén is 512mb rammal. Nekem mondjuk pont egy Kínai 4magos Lenovom van amire szintén nem igaz hogy gagyi szoftverrel adják. Amúgy meg Androidról beszélünk. Olyanná alakítod amilyenné csak akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest