Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
puffadt
csendes tag
Szerintem a dizájn az tényleg jó. Persze ez szubjektív de mindig a nagy többség dönti el hogy mi a jó. Márpedig ebben jók. Hardveresen jónak lenni szerintem nem akkora dolog. Mindenki azt pakol bele amit csak akar. Ilyen esetben a márketing többet számít. A legtöbb telefon gyártó csak összevásárolja az alkatrészeket és próbálnak egy jó telefont összerakni belőle. Az Alcatel szoftvere pedig nem gyenge. Még a kis 1 magos 25ezer forintos telefonjuk is használható több program futtatása esetén is 512mb rammal. Nekem mondjuk pont egy Kínai 4magos Lenovom van amire szintén nem igaz hogy gagyi szoftverrel adják. Amúgy meg Androidról beszélünk. Olyanná alakítod amilyenné csak akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest