Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Az 5c -re gondoltam.
A megjeleneskori ar csak reszben mervado.
A one pl. 180 korul nyitott, mig a note 3 240-nel, az 5s meg inkabb 250 kornyeken.
Az ertekallosag igazabol az egesz marka populitasaihoz igazodik, de van igazsag abban, hogy ha valaki iphonet vesz, az kevesbe ertektelenedik el nehany honap alatt.
Viszont mar ennel a markanal is kicsit realisabbak a hasznalt arak." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
UFC
aktív tag
Figyelj a kérdés úgy szólt hogy a középkategóriás telefonok miért drágák. Az iPhone még ha sokan utálják is nem középkategóriás.
Htc One mikor kijött 180-200 között volt az ára. iPhone 5s-t is veszel 180-200 között.
Az hogy az android miatt mivel van belőle 8 millió és árverseny van a cégek között és nem tartja az árát az ne már az iPhone hibája legyen.És azt még hozzá tenném hogy az iPhone lehet hogy "drága" de jobb áron is tudod eladni, szóval eladásnál ugyan úgy a pénzednél vagy!
-
UFC
aktív tag
Nyugi itt is minden ember kezében van valami tepsifon csak normálisan fogásváltás nélkül nem éri el a hüvelykujjával mind a 4 sarkát a kijelzőnek, szóval hiába "jó" sokkak szerint a nagy kijelző csak éppen isten igazából kényelmesen nem tudod egy kézzel használni.
Nézze mindenki meg úgy hogy ha a bal kezedben van a telefon akkor a telefon bal alsó sarka legyen betámasztva a tenyered közepébe és úgy hüvelykujjal ki meddig ér el úgy hogy nem vált fogást csak a hüvelykujját mozgatja. 4,3"-4,5" az amit még épen hogy át lehet érni. Szóval ha normálisan nézzük kényelme normál használathoz a mai telefonok túl nagyon.
-
-
iSonic
addikt
most lestem meg az interjút, egy kérdésre ha talán adott kielégítő választ.. a többire, pedig nem is mert rátérni.. pl az utolsó kérdés, hogy piszkosul drágák a középkategóriás telefonok M.o-n válasz rá: itt az őj Desire 5 MP front camerával, jó de ettől függetlenül a többi készülékről még mindig nem tudtuk meg miért olyan rohadt drága..
Másik miért nincs majdnem egy éve új One-> válasz: mert itt a Desire és ez menőbb plusz középkategóriás telefonok kell a népnek.. közben meg minden más gyártó a prémium kategóriás készülékeit mutatta be..
Jajj te szegény HTC mi lesz veled..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez a koma nagyon irritáló hanghordozásban beszél, pluszban csak süketel.
Egyébként az a durva, hogy keleten tényleg sokkal kisebb az igény a Z1 Compact szintű kicsi, de erős telefonokra. A minap is láttam 4-5 kínai erasmusos lány hallgatót, akik kb 150-160 cm magasak, 45-50 kg voltak, és mindegyik kezében egy minimum 5" de inkább 5,5" telefon tanyázott.
-
HUTCHDB
nagyúr
A sok negatív, lehurrogó hozzászólások eléggé elrettenek a hTc telefonoktól.
Ezek valós, tapasztalati reakciók tőletek, vagy olvastátok valahol, hogy a hTc rossz, a hTc túlárazott, stb.?
A családban több hTc van, az alsó kategóriàtól a one-ig.
Mindegyik hibàtlan összeszerelésű, minőségi termék, hihetetlen stabil, megbizható esztétikus szoftverrel, remek optimalizálással.
Én nem tudom miért kell lehúzni pl. a one kameráját? (Épp ma linkelt egyik fórumtárs összehasonlító képet a topicjába, érdemes megnézni!)
Azt szerettem volna kihozni az egèszből, hogy aki használja is a készülékeiket, azt pontosan tudja, hogy miről beszélt a riport alanya, mind az össz érzetről, mind az ultrapixelről.
De nyilván mindenkinek más a véleménye, spec. nekem egyező a hTc igazgatójával!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ViiiiktorOC
senior tag
816 se győzött meg, se ez a manus.
Valahogy hiányzik valami, egy jó középkategóriás, olcsóbb mobil!!!!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
ThorsHUN
őstag
Szerintem az ultrapixel nem szar.
Csak elbasztak a kis megapixellel. Szerintem.Amugy nem csoda h ott tart a ceg ahol ha ilyen mokusok igazgatnak.
:S -
-
macskea
őstag
válasz sz.balazs.95 #13 üzenetére
Ja, én is emlékszem a WM időkre, és mind a mai napig van olyan munkatársam, aki egy ilyen HTC-t nyúz (lassan már kínoz), egy másik meg kb egy éve kukázta az ilyesmijét és maradt is az MS-nél, csak immár Nokiában. Szóval annyira tényleg nem lehetett rossz, és nem csak vakok között volt félszemű király.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
fityesz9
tag
Ez kb olyan beszélgetés volt, hogy te figyu Graham, ma hányadika van? Jó kérdés, szerintem 2 tojással tökéletes a rántotta.
Az meg a másik, hogy egy komoly cég, egy "nagyszerű" hűmicsoda telójának jellemzése úgy kezdődik, hogy nagyszerű selifek készítésére... Már a billentyűzetem is lángol, hogy leírtam ezt a szót.
Még marketingnek is gyenge volt, amit előadott.[ Szerkesztve ]
Garrus, am I your dirty little secret?
-
Chopper90
csendes tag
"Nyilvánvalóan csökkenthetnénk a minőséget, nyújthatnánk kevesebbet.." ??? Hát tényleg megtehetnék, de akkor tényleg lehúzhatnák a redőnyt, pedig még így is rezeg a léc.
-
Dr.Anonymus
addikt
azért az ilyen kijelentésekkel vigyázunk
nem egy céget sírba vitt már a saját brand szapulása
ezt hívják Ratner effectnekilyen alapon várd el egy samsung fejestől hogy beismerje, hogy hulladék minőségű anyagból készítik a felső kategóriás telefonjaikat... stb..
nem fogják! miért tennék?[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Megnéztem az interjút. Ez csak üres duma, és folyton ugyanazt szajkózza a HTC-s ember. Pfff.
"nincs rá lezsóidő"
-
Teo.
aktív tag
Ez a csávó nem tiszta.
"A HTC hisz abban, hogy az Ultra Pixel kamera technológiája igenis segít a nappali és éjszakai fotózásban". Csak az a baj,hogy rajtuk kívül nem hisz benne senki ....
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
senior tag
Tim kuknak is muszaj volt beismerni az elqrt terkepet orszag vilag elott.
Egyebkent a one ban levo up kameraval nincs gond a sajat szintjen. Ejjel is komisz kepet tudtam vele loni, illetve az ois is 'hatekonyan' tette a dolgat.
Ha egy S1 idejen jott volna a desireben, emelem kalapom.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
b4zsi-
őstag
Szerintem tévedsz. Egy cég, ha hibázik akkor azt vállalja is fel és ne magasztalja a terméket vagy a fogyasztókat nézze hülyének. (Fogd máshogy, használj bumpert) esetek. Ettől lesz korrekt egy cég, hogy beismeri és remélhetőleg a következő terméknél javítja lásd i4S.
Bocha
Milyen programmal feliratoztátok a videót? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Oppenheimer #2 üzenetére
Bog nagyon kesztyűs kézzel bánt az úrral. Én nem finomkodtam volna vele ennyire. Főleg, ha első kézből tapasztaltam volna azokat a negatív dolgokat amiket itt a PH!-n számos tesztben lehetett olvasni: gyenge, anyagminőség, rossz nyomáspontú gombok, recsegő ház, illesztési hézagok.
Én személy szerint a nyitó kérdéssel felvetett problémát nem értem. Szerintem nem az a gond, hogy a HTC nem hoz ki olyan gyakran csúcskészüléket, mint a konkurencia, hanem sokkal inkább az, hogy a One-on kívül nincs komoly / jó telefonjuk. Se közép, se alsó kategóriában.
Azzal oszt' végképp nem tudok mit kezdeni, hogy közép kategóriájú "flagship model". Most vagy "flagship" vagy közép kategória, nem?[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Keltse már fel legmélyebb álmaiból ezt az embert! Amiket ő pozitivnak tart, amiatt van most ilyen roh@dt nagy szarban a HTC.
-
Smidti
csendes tag
válasz LurkerSheik #12 üzenetére
LurkerSheik: Én pont azért vettem Htc One-t és nem Iphone-t , mert nem presztízs telefon (viszont azt a minőség érzetet hozza) És szerintem, rendesen el van túlozva, hogy mennyire rossz a kamerája (pl: lehet, hogy hihetetlen, de volt egy pár kép, amik most síelésnél jobban sikerültek, mint a samsung kompakt fényképezőgéppel )
[ Szerkesztve ]
-
KonZumo
tag
Azért azt tegyük hozzá h alapjaraton nem az ultrapixellel van a gond hanem a felbontassal.az up 16mp-n lehet odaverne
"Láttok, hallotok? Ha igen, miért nem?"-Booog
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Az LG és Ken Hong bevállalta, például amikor pár éve rohadt lassan jöttek ki a firmware frissítések, akkor beismerte a dolgot, ahogy azt is, hogy az Optimus 3D egy kisebb vakvágány volt, az előző generációs tabletjükre sem volt túl büszke és kijelentette, hogy inkább kivárják, hogy mit csinál a piac. Ebből lett egyébként a G Pad 8.3; szóval valóban nem ez a jellemző, de az alapfelvetésre azért az a válasz, hogy van ilyen.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Oppenheimer #7 üzenetére
Csináltunk vele interjút, csak az majdnem 15 perc lett, lesz egy kis idő feliratozni. A YouTube-on egyébként fent van egy Sony és egy Lenovo interjú is feliratozva, itt csak holnap mennek ki, de akit érdekel, nyugodtan nézelődjön.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Tewe013
őstag
Mellébeszélésből 6os a pali, tök mindegy a kérdés mindig a Desire 816-nál lyukadunk ki.
-
Joachim21
őstag
Ő ezért kapja a fizetését. Még ha személy szerint tudja is, hogy az ultrapixel első kiadása gyenge lett, neki akkor is több fényt kell befogadnia, amitől világosabb lesz a nappalija...és nappali-éjszakai pillangók kilincselhetnek jobban.. most mi? ... Hát jobban, érted? Jobban! .... öööööö.... JOBBAN
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz LurkerSheik #12 üzenetére
pedig a WM 5-6-os időkben ők voltak az irány mutatók.
Joachim21: De még így sem égett annyira, mint az a csajszi, aki a Nokia X-et demózta.
Mikor azt láttam, majdnem lefordultam a székemről...[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
senior tag
Nem neztem meg a videot, csak a leirtak alapjan...
Szomoru, ha egy komoly pozicioban levo htc-s dolgozo, ilyet hangoztat, hogy megeri a felarat a htc telefon.
Mikozben sem hardverben, sem presztizsben nem nyujtanak tobbet a konkerencianal.
Ezek a szempontok hatterbe szorulnak az also kategorias telefonokban, de ez a szemleletuk ott is fennal!
A tobbiek szepen felfaljak eloluk a piacot.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
legiaap
félisten
De most mit vártatok, hogy bevallja, rossz út volt az ultrapixel még ha igaz is?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BOBAKILL
őstag
válasz sz.balazs.95 #8 üzenetére
Már az első kérdést sem válaszolta meg...
-
bok92
addikt
Oké. Most ugyanezt újra. De hazugságvizsgálóval, hogy kicsit izgalmassabb legyen...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Oppenheimer #2 üzenetére
miközben hallgattam, elképzeltem, ahogy gyöngyödző izzadsággal a homlokán több éjjelen át kialvatlanul tanulja a szövegét az íróasztala felett...
solaris17: Miért, a többit megválaszolta?
BOBAKILL: Néztem is nagyokat, hogy ez meg itt miről beszél?
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
solaris17
aktív tag
Az utolsó kérdést ezzel nem igazán válaszolta meg az igazgató úr
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
BOBAKILL
őstag
Majdnem összecsinálta magát gyönyörében a fazon. Szemben az eddigi interjú alanyokkal, akik értelmes és valós érveket soroltak fel a készülékük mellett. Ez a fickó csak mézes-mázas dumát nyomott, röhej.
Nem mondom hogy rossz a htc, mert nagyon is jó. de azért ez a duma...[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
-
fairi
addikt
".........aki szerint a cég helyesen döntött, amikor letette a voksát a UltraPixel mellett"
Milyen anyagot szív ez a pasi? Én is kérek belőle, mert nagyon ütősnek tűnik.... -
Oppenheimer
nagyúr
Bog milyen cuki abban a szemüvegben.
Egyébként mennyi bulslhitet mond az ultrapixelről a kedves úr....
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
sz.balazs.95
veterán
Valaki tényleg felébreszthetné a palit a Csipkerózsika-álmából...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Robogó, kismotor
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Total Commander
- Mobil flották
- Egérpad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest