Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
Új hozzászólás Aktív témák
-
butyek
senior tag
Vajon az oprendszer is ennyire low lesz, mint a hardver? Nem nagyon bíznék rá egy nagyobb feladatot. Vkinek biztos megfelel, de nagyot nemigen szakítanak vele.
-
debrejo
senior tag
Lefogadom hogy ezt a telefont az alsó kategóriás droidok is maj bucira verik mind smooth-ságban mind árban.
Aki nem a touchscreen-re indul be az vesz egy Nokia Asha-t, a többieknek meg ott a droid aprópénzért. -
debrejo
senior tag
Olyan sokan várták ezt a firefox os-t, legtöbbjük egyenesen az új droidnak kiáltotta ki. Hm, hova tűnt az a tábor?
Tán nem azt kapták amit vártak??
Ritkán fikázok telefont, főleg látatlanba, de ez egy fos. Mind kívül, mind belül. Mondjuk a színe a látínnóknak biztos bejön, eh -
AS
félisten
Itthon is kapható lesz méghozzá a Telenornál. Pontosan nem tudom mikor majd.
-
Gyerekeknek jó lesz
-
HuMarc
veterán
válasz
Zsoltesz93 #24 üzenetére
Igen, így reagál minden ember, aki főleg Android-hoz van szokva
De ez nem Android
-
Zsoltesz93
tag
Ilyet kiadni???
2013-at írunk! -
Sonyfan
tag
Nem valami erős..
-
nicu71
addikt
Biztos sokakat vonz a firefox,mint varázsszó,hát engem enyhén szólva nem nagyon...kíváncsi leszek lesz -e ebből a projektből valami,egyelőre igencsak tisztes távolságból/úgy néz ki mint valami vásári bóvli,kívül-belül/
-
bajaki
őstag
Gyorsan összedobtak valamit, ez látszik is. Engem kicsit a Galaxy Mini-re emlékeztet a telefon.
Biztos nem ez lesz az eladási listák élén. -
<stdio.h>
csendes tag
Néztem róla egy videót, egész tűrhető lesz ha normális árat akasztanak rá.
-
benjonino
tag
HTML5 és a gyorsaság? Ha-ha.
Szerintem azért ilyen kis-felbontáson és azért a belépőszinten jelent meg először a Firefox, mert itt még elmegy. Lehet, hogy a nagyobb felbontásokon exponenciálisan belassul.
Innentől a Firefox felejtős lett számomra.
Én is az Ubuntu-ra vagyok nagyon kíváncsi. Az még durranthatna nagyot, ha teljes kompatibilitást tudna PC-s ubuntu-val!
-
-
Gyengén látoknak jó ez a teló
-
kolosanyi
veterán
Nekem elég hihetetlennek tűnik. Mondjuk egy rendesen optimalizált droid ROM is lehet gyors, de azért az mégiscsak droid. Esetenként beakadhat.
------------------------------------------------------
Btw nem olyan gyenge az a hardver. 7225A-val és 512 MB RAM-mal a droid is teljesen használható, főleg ilyen felbontás mellett. Nem akarok vészmadárkodni, de szerintem nem sok esélye van a Firefox OS-nek a droid mellett. Egy kiforrott ökoszisztémát támad úgy, hogy igazából nem nagyon tud felmutatni semmi többlet értéket. Ok, lehet, hogy tényleg gyorsabb lesz ugyanazon a vason, mint a droid, de a user inkább választja szerintem a droidot, már csak a kiforrottsága miatt is.
(#7) tjb007
Na tessék, akkor meg pláne. Szerintem itt kb meg is bukott az egész. Talán a mobilos Ubuntunak adnék még esélyt, ha tippelnem kéne. Egyik legnépszerűbb disztro PC-n, ha a felhasználók mind átállnak erre, akkor lehet egy kisebb felhasználói bázisa. Persze nekik is ott a droid, szóval valami pluszt kéne nyújtania az Ubuntunak is. -
Blyan
félisten
A HTML5, mint gyors felület, gyengébb hw-rel?
Erről van valami videó?
-
AS
félisten
Érdekes hír hogy Sony is beszáll de csak 2014-töl
-
HuMarc
veterán
buttó végfelhasználói ár?
Elírááááááás!!
Egyébként a telefon tetszik (bár kicsit túl szappantartó és tömzsi) és majd nyáron kiderül, hogy élesben mire képes ez a HW és ez az SW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az MWC hétfői napján került leleplezésre a ZTE Open névre keresztelt mobiltelefon, melynek fedélzetén már az új Firefox OS teljesít szolgálatot.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest