Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Hello, lehet már tudni mikor lehet végre kapni itthon? október környékén akarok venni új telefont, LG F6, Optimus G, Huawei G6/P6/P7 és ha lenne akkor LG F7 között döntenék, ha megfizethető áron lenne...
-
Wa2x_
veterán
Valaki talált már egy nyamvadt tesztfotót vagy videót, amit ezzel készítettek? Én semmit..
Semmi hír róla, pedig lassan itt a 2. negyedév és a CPU sem ismert..
-
crysis3
csendes tag
jóóó
az elgi idén nagyon probál elöre törni........ -
Wa2x_
veterán
Ha az a fizikai Home gomb nem fizikai lenne.. F5 designja szebb szvsz., ez viszont egy pont tökély HW.
-
Matada2.3
veterán
Nekem nagyon tetszik
hátlap ide vagy oda. 1 évvel ezelőtt még le se köptem volna az LG-t de most nagyon összekapták magukat és nagyon jó készülékeket csináltak.
-
gzbotii
nagyúr
Nem rossz.
Jo, ha ok is osszeszedik magukat, mert igy elegge szukul a piac: Samu amit hatalmas hype ovez, HTC aki gyengelkedik. Kell ide bar az LG, es az, hogy hozza regi onmagat. Persze, ha tudnak megbihatosagot sugalni, az sem artana.. -
Eli577
senior tag
válasz
GeryFlash #46 üzenetére
Jujuj....a RAM nem a processzorhoz kell, hanem az alkalmazások futtatásához, hogy minél többnek az adatait tudja egyszerre tárolni. Az hogy 2 gb van benne egy üdvözölendő dolog, mivel nem fog elfogyni ha esetleg egyszerre 5-6 alkalmazást futtatsz és még játszol is. Az, hogy 2-4 vagy akár nyolc magos a processzor, az ilyen szempontból teljesen mindegy.
-
bajaki
őstag
Szerintem abban az esetben ha hardveresen/szoftveresen jól helyt áll majd a telefon és ehhez jó ár is társul majd, akkor igazán eltekinthetünk az anyaghasználatból eredő "kellemetlenségre". Persze azért jobban is figyelhetnének erre a gyártók, mert szinte mindenhol ezzel a gagyi műanyaggal lehet találkozni.
-
GeryFlash
veterán
válasz
dave_gahan #25 üzenetére
Hát nem tom, sztem még mindig 50-85 közt van a középkategória... azért sokat váltzott a világ, 200-2008 között egy 80 ezres teló is bőven felső kategória volt...
-
kiki89
aktív tag
Idén szépen villantott az LG, nekem tetszenek az új cuccai! Reméljük sikerül megtörni valakinek a Samsung hegemóniáját, nem tesz jót a piacnak hosszútávon ha minden Samsung termék lesz.
-
mrhitoshi
veterán
ööö Egyet nem értek: hol van itt az alacsonyabb árkategória ?
Amúgy nem rajongok az LG desingért. -
Recon666
Közösségépítő
Korrekt, viszont a lakk hátlap nekem sem szimpi, venni kell rá valami gumírozott borítást manapság zsákszámra árulják. Inkább ilyen problémája legyen, minthogy olyan amit nem lehet orvosolni.
-
AMD Power
titán
Ez az LG még nekem is tetszik.
-
szimike79
őstag
Egész korrekt kis vas lett. Ha az árcédula is az lesz akkor nem is lesz rossz vétel.
-
Robix98
csendes tag
L9 klon
-
prolad
addikt
Azért arra kíváncsi lennék hogy "így már az alacsonyabb árkategóriába is hoz LTE elérhetőséget".Azért tudás alapján nem belépőszint,szerintem ugyanannyiba fog kerülni mint a tavalyi lte-s csúcsmodellek (már ha volt ilyen az lg-től, most egyet se tudnék mondani amit itthon forgalmaztak).
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Nem rossz!
Tetszetős, kivéve persze a hátlapot. -
Szép a készülék ,mint kívül és belül egyaránt, de az a fránya fizikai gombbal nem vagyok kibékülve, nagyon csúnya ,mint a G pro-nál
-
Ed3r_X_
nagyúr
Előlap: szép
Hátlap: ocsmány (szubjektív de túl csillivilli )Érdekes lesz, de nem hiszem hogy a frissítésekkel már gondok adódnának, az az eset se ma volt, és azóta azért felfogták hogy ezt nem hanyagolhatják el
-
pszili8
aktív tag
Az Lg-től most ez jön be leginkább,csak az ár a kérdés.
-
Azért a műanyag borítást sajnos nem csak a középkategórában alkalmazzák a gyártók.. Bár tény, itt sem szívlelem. Amúgy pedig nem néz ki rosszul, olyan Nexus 4 design, csak itt nem üveg..
-
vimes
senior tag
Engem az idei MWC-n se a Samsung se az LG telefonok designja nem fogott meg, hidegen hagy egyszerűen...
[ Szerkesztve ]
-
SzilagyiTibi
csendes tag
80000-ért nagyon ütős lenne, biztos hogy befektetnék egy ilyenbe ennyiért.
-
FalconKnight
aktív tag
F5-ről lesz cikk/videó?
-
dave_gahan
aktív tag
Manapság nem meglepő, hogy a középkategóriát felülről súroló készülékek ára 100k körül van. Hiszen a csúcskategória 150-200k körül mozog.
Sonyfan: az Lg reputációja valóban a béka segge alá került a 2x és egyéb korábbi telefonok siralmas supportjával.
De a tavalyi készülékekre napokon belül érkezik a JB (a 4X-re biztosan), az Optimus UI pedig a legstabilabb, nem RAM zabáló és nem összeomló launcherü felületté vált.Kár az F7 készülékházáért, valszleg érdemesebb még 4x-et venni (80-90 körül már kapható újonnan). A kijelző gyakorlatilag ugyanaz, a proci és az anyagminőség a 4x-nél jobb, a 2GB RAM szól az F7 mellett.
Viszont a 4x sem zabál az 1GB memóriából, 300-400 mindig szabad és nincs belassulás, laggolás.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Ehhez a procihoz minek 2gb ram? supprot lesz? ez így korrekt lenne, kár hogy kamu a dumájuk, hogy ,,középső árszegmens" 100zer vagy a fleett lesz ez is...
-
DMG
senior tag
Korrekt.
SoC-ról bővebbet még nem lehet tudni? Grafikai egység érdekelne, mit pakolnak bele a középmezőnyben.
-
kiskaktusz
addikt
Én lefújom valamivel majd amennyiben ezt veszem meg, vagy bármely másikat, amelyiknek fényes a hátlapja.
Be kell menni egy festékboltba és kérni egy matt fekete festékszóró kannát, otthon az erkélyen/teraszon/kertben/akárhol lefújod és meg van oldva a téma. Garanciát emg nem vesztesz vele.
-
Retekegér
MODERÁTOR
2 GB RAM, nice.
Ha emellett középkategóriás árcímkét kap, meghajlok az LG előtt.
Na igen, a hátlap... legalább van benne egy kis Nexus hatás... -
xmaas
őstag
Ahogy mondtak mar elottem masok is az a fenyes frocsentet muanyag elrontja az egeszet
-
|AP|
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Ez is fényes műanyag.
-
pezs89
tag
Az a hátlap... borzasztó.
-
kiskaktusz
addikt
Remélem kellemes ára lesz és akkor bekerül ez a telefon is a lehetőségek közé.
-
Pantal
senior tag
Megvan az L9 utódja.
Ugyanaz a kijelzőméret, nagyobb felbontás, kisebb készülékház, fizikai home gomb megmaradt, középre helyezett kamera, 2 giga ram, nagyobb aksi, egyszerűen imádom!!
Főleg ha Krait magos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
raper
senior tag
Helyes! Kerüljön csak bele az új technológia a közepes árfekvésű készülékekbe is.
-
Wa2x_
veterán
Jóóóó!
LG odacsapott idén..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 2013-as MWC-n hivatalosan is leleplezett LG Optimus F7 egy teljesen új irányt képvisel, így már az alacsonyabb árkategóriába is hoz LTE elérhetőséget.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Autós topik
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest