Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap próbálgattam ezt a Telenor Okostelefon Akadémián, elég pöpec készülék.
A fickó azt mondta november környékén jön és 100ezer Ft körüli független kisker árra lehet számítani.szerk.: bár most ahogy nézem ezt a 700 EUR dolgot már kicsit elbizonytalanodtam, hogy valóban ilyen telefont nyomogattam vagy sem. 5" volt fullhd felbontással IPS panel nagyon szép színekkel. 4 magos MTK soc volt benne és ilyen faltól-falig kijelző.
-
tjb007
nagyúr
Aztamindenit, több most bemutatott telefon is kapott már árat Németországban pár online kereskedőnél, köztük az Idol X is.
Kitaláljátok mennyire lőtték be az árát ? Segítek. 700 euróra !!! Nem tudom mennyire kéne komolyan venni de ha tényleg ennyi lesz akkor az Alcatel valamit nagyon benézett, ennyiért már BB Z10 -et meg HTC One -t lehet majd kapni.
[link] -
butyek
senior tag
Ha lesz t-nél is, akkor esetleg meg is van a következő telóm. Bár addig még annyi telefon megtetszik...
-
AS
félisten
Újabb videó: link
Itt már gyorsabb. -
Gyula88
tag
Azert egy ekkora kijelzonek meg ilyen felbontasnak illene egy 3000mAh akksi...
-
fojuzer
aktív tag
Nos elöny csak képnézés,cikk olvasás ami a /proliknak/ jut,mert ezt mi megvenni,s élni is már nemtudjuk.Viszont legalább igy tudjuk mire költhetnénk el a pénzt!
-
kengyel
nagyúr
Elég jó specifikációval rendelkező készülék lett
Ha jól árazzák, és nálunk is lesz, akkor még labdába is rúghat. Főleg ha jó árban indul !
-
Ed3r_X_
nagyúr
A formaterv nekem igen bejön, a 2GB RAM is elkél már, jó lesz, csak jöjjön ide is jó árazással.
Off: Az Alcateles hírt meglátva megint bennem volt a félsz hogy ebben is 512MB RAM van
-
Apika
addikt
Nekem is tetszik!
Most már az Alcatellel is számolni kell...
-
HUNPablo
tag
Tetszetős darab , 995-el nálam visszakerültek a mobil piacra . Idén keményen zuhanni fognak az árak (főleg a 2 magosoké)!
-
Az alcatelt nem csipem,de csak hozzák a zászló hajójukat legalább (reménykedem benne) hogy a többinek egy picit leveszi az árát.
-
Zsoltesz93
tag
Fejlődik az Alcatel.
Jó látni,hogy jönnek fel a kisebb gyártók. -
AMD Power
titán
Q4? Addig még sok víz lefolyik a Dunán.
-
bajaki
őstag
Jó látni, hogy azért kezd belejönni az Alcatel is, ráadásul nem is olyan rossz telefonokkal. Egész jólis néz ki, bár kíváncsi lennék rá működés közben is.
-
gzbotii
nagyúr
Mire kijon mar a 4+4 msg lessz a "meno"
-
No.01
addikt
2000-es akksival???
Hulyek ezek...
-
->Raizen<-
veterán
Ot 995 méltó utóda lenne nálam!
-
bok92
addikt
Elfogadnám...
-
andrisms
aktív tag
Kár hogy csak a 3. negyedévben jelenik meg. Szép és gondolom az árral sem szállnak majd el..
-
oceanrush
senior tag
Szep telefon nagyon. Tetszik.
-
kelly416
veterán
Az azért nem kicsi zsúfoltság, hogy vagy két sim, vagy sim + microsd.
-
raper
senior tag
Tényleg minden szegmensben odatette magát az Alcatel. S tetszetős darab ez is.
-
kolosanyi
veterán
Tetszenek azok az ikonok, szerintem szépek.
-
-
BloodRay
veterán
Hejj, milyen teljesítményt fog hozni ez a 2000mAh-s akksi... Nekem most 4,3" és 2 mag mellett van ekkora és így épp tűrhető ez a kapacitás. Persze tudom, ez a kínai proci és kijelző már hipertakarékos lesz...
-
Cyberpunk
félisten
Ez legalább kinéz valahogy.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nagyon jó. De bakker, az akku lepkefing.
-
Próféta
tag
Bakker hova jutott az alcatel. Emlékszem még anyámék bunkofonjára, hát ahhoz képest ez egy kecses csoda.
tjb007
Szerintem a hardver középkategória egy felsőkategóriás kijelzővel és egy ütős árral nyerő lehet. Mondom ezt elégedett Blade I tulajként. -
tjb007
nagyúr
"a hátlap alatt egy négymagos processzor dolgozik, magonként 1,2 GHz órajelen; a típus jelenleg ismeretlen"
Nem ismeretlen, MT6589 lesz benne.
Ez most megint olyan felemás lett, a hardvert tekintve középkategória, a kijelzőt tekintve viszont felsőkategória (és az az anyag- ill. összeszerelési minősége sem rossz).
Egy a probléma ezzel is, nagy valószínűséggel nem fog nálunk ez sem piacra kerülni. -
Pantal
senior tag
5", fullHD, 2000mAh aksi....hol a hiba?
Szerk.: Ezen van jack csatlakozó?
-
sebime45
tag
Teccetős darab, egy jó árral vinnék.
A kép alapján 2 sim-es. -
kiskaktusz
addikt
No, lehet meg van a következő telefonom.
Már csak az árára vagyok kíváncsi és hogy a tesztek szerint meddig bírja az az előre láthatólag halovány akkumlátor kapacitás.
-
AS
félisten
Itt van működő példány:
Video
Ja és még nyár előtt kijön azt írjak szóval nem lesz lemaradása. -
kakuk.tamas
addikt
Mire kijön, addigra ez már nem a felső kategória lesz, hanem inkább középtető-felsőalja. És ez sok ezrest jelent, mínuszba...
-
takacsbotond
őstag
Nem rossz, nem rossz!
-
gianni85
veterán
szépen faragja le a lemaradását az alcatel.
-
wertigo1984
őstag
Jo lesz ez, csak igy tovabb Alku-tel!
-
hülyegyerek
addikt
Na ez nagyon szép lesz. Már csak a felhasznált anyagokon kellene gyúrni.
-
rankesz
veterán
válasz
callmeakos #2 üzenetére
Csak az a baj hogy soká jön ki, addigra teljesen átlagos tudásnak számít majd a spec. szóval egyedül az árral üthet majd.
-
Tavaly a Huawei most meg az Alcatel... Szép. Hajrá.
-
Blyan
félisten
Csinos darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel a felső kategóriát ostromolja a One Touch Idol X-szel: Full HD felbontású kijelző, négymagos processzor és Android 4.2 jellemzi az újdonságot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest