Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
tolts.hu #151 üzenetére
Nem tudom, de a T-nél a padfone 2 32GB olcsóbb mint bárhol máshol. Alap 2 éves részletre, ahol nincs net csomag, tehát akár a jelenlegi csomagod mellé (persze ha lehetne kapni, de nem ez a lényeg)
Nagyon elfogult vagy ezen a téren
Én pedig ha szeretnék egy ilyen kütyüt, akkor jobban megfelel 2 év részletre "jó" áron, mint kp.-ban, kivárva míg összeszedem.
Más ha csak a design-t nézem nagyon bejön ez a forma (mx2 és mi2s-el együtt).
-
persil
nagyúr
válasz
tolts.hu #153 üzenetére
Nem szeretnélek meggyőzni, én tökéletesen elfogadom az álláspontodat, csak ne mondd azt, hogy ez a készülék ára, mert ez nem az.
Az, hogy mennyibe kerül és mennyiért lenne reális az adott tarifacsomag, már teljesen más kérdés, de amíg a havi 20 ezerért a - szolgáltató szerint a 20 ezernek megfelelő - szolgáltatást kapsz, addig ennek a telefon árához semmi köze, akárhány évre is kötsz hűséget. -
Ati1979
veterán
válasz
tolts.hu #148 üzenetére
Hát igen.
Mondjuk ott az előfizetésed lebeszélheted, de sokan ezt nem használják ki.
15-20 ezer forintos havi előfizetés meg elég kevés embernek éri meg.Hűségnyilatkozatot aláírni magyar szolgáltatónál, csak nagyon kevés esetben éri meg, mivel nem kompenzálják megfelelően a hűségédet sajnos. Szóval a telefon / tablet árból keveset engednek.
A legtöbbször tragikomikus ajánlatokkal árasztják el az embert. Magyarul hülyének nézik.
-
persil
nagyúr
válasz
tolts.hu #151 üzenetére
"2 év hűség az alábbi díjcsomagra: Mozaik XXL 20890 Ft havi díj
T-Pontokban és partnereinknél: 71 760 Ft
Webshop teljes ár: 64 584 F
Ennek a végére nem több mint 500 rugót kifizettél nekik???"De igen, a végére 500 rugót fizetsz nekik. CSAK ÉPPENSÉGGEL ez nem a telefon ára. A telefon ára a példádban 71ezer forint(64@webshop). A havi 20 ezer forint a mozaik xxl, amit akkor is ki kéne fizetni, ha 3310 mellé kéred. Ez egy szolgáltatás, ami a T-nél ennyibe kerül. Van benne csillió perc, meg quadrillió sms, meg egy kazalnyi adatforgalom. Ez kerül az ő díjszabásuk szerint 20 ezerbe. Nem kell rá előfizetni, ha nem tetszik, én sem használnám ki, de ez nem a telefon ára, ahhoz ennek semmi köze.
Ezért nem szeretem, amikor valaki ilyen hülyeséggel példálózik, hogy 500 ezerbe kerül a mobil a szemét T-nél.Vagy te a TV árába is beleszámolod azt a díjat, amit a szolgáltatónak fizetsz ki? És akkor mindenkinek többmillió forintos tv-je van, mivel évek óta havi szinten kifizeti a 4-5-10 ezer forintot?
-
persil
nagyúr
válasz
tolts.hu #148 üzenetére
Most nem azért, de erről szokjunk már, hogy a 2 év hűség alatt kifizetett előfizetési díjakat is a telefon árához számoljuk.
Van egy adott tarifacsomag, amit két évig fizetsz, ennek a telefonhoz semmi köze, akkor is ki kéne fizetni, ha telefont nem kapnál mellé, mert ezért az összegért havonta egy szolgáltatást kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest