- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Kicsit elrugaszkodottnak érzem az árakat.. Vagyis nem kicsit..
300k-ért kapsz egy csúcstellát, ami mondjuk 200k plusz a kabát hozzá, ami gyakorlatilag egy kijelző meg némi akku egy százasért.. Vicc.
Ne bántsatok, de egy átlag usernek egy alcatel 997D meg egy 40k-s tábla bővel elég, és megvagy egy százasból.. Tudom, hogy MTK, de akkor is.
Meg egy valamit amúgy se értek, ha van egy tablet meg egy telefon ugyanazzal a speccel, a telefon jóval drágább, pedig kisebb kijelző, akku.
Mi kerül többe egy telón? A 3G/4G modem, meg a nem 3 hanem 8 Mpix kamera led villanóval?
Tehát pl egy Acer Inconia B1 tulajdonságokkal rendelkező telefon miért kerül másfélszer annyiba?!
Egyébként tudom, hogy közhely, de olvasgatva a fórumokat, néha iszonyat megdöbbennek. Vannak a brutális csucsgépek, pl HTC One, és minden harmadik hozzászóló leszólja valamiért. És itt jön a közhely.
Emlékszem rá mikor még 386 sx-em volt 16 Mhz-el, 4 mb rammal, fél megás tridenttel és 640x480-as max felbontású szines (hoppá!) 14"-os monitorral, és szaggatott rajta a Mortal 2 (de a Golden Axe perfekt volt,csak ráment a billentyűzet), úgyhogy átmentem haverhoz, és az Ő erőművén játszottuk (486 dx4, 100 Mhz!). És hogy tudtunk örülni neki, ellenben a mai vásárlókkal, akiknek semmi nem elég jó. És ezt kérem, senki ne vegye személyeskedésnek. 15 év alatt nagyot fordult az IT világ..
Ja, és mondom ezt úgy, hogy nem vagyok öreg (26).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest