- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Módosítottam a Te szád íze szerint, bár továbbra is úgy gondolom, hogy gyakorlatilag ugyanazt írtam le, amire te gondolsz, csak... na mindegy, élvezd, a jövőben meg kérlek, vagy privátban írj (de inkább azt sem, nincs kedvem minden egyes kiforgatott hibámmal szembesülni), vagy írd meg a saját pda-s oldaladra.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Elég gáz is lenne, ha külföldi weblapok alapján írnám a cikkeim. Ha viszont neked az jobban tetszik, akkor nem értem, hogy miért ide kommentelsz.
Egyébként megint nem sikerült a témára válaszolnod, csak ferdítsz. A HTC product managere mondta, hogy nem lesz TouchFLO és egyéb GUI módosítás, mert a Microsoft nem hagyja, ez tény. A GUI beli különbség meg szerinted lehet egy betűszín módosítása, szerintem ez jelentéktelen. Nyilván egy sárga és egy piros Trabant is különbözik egymástól, de azért még nagyobb különbség van, ha egy egész másik autót veszünk elő. És itt be is fejeztem, Ti moonmannel mindig olyan okosak vagytok, hogy lassan nem is éri meg cikket írnom, mert a hozzászólásaitokban sokkal de sokkal több információ van!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem kielégíti az "ugyanúgy néz ki" fogalmát, hogy más a betűtípus meg a háttérkép... a lényeg, hogy gyártói GUI-kat nem lehet majd használni, pedig gyakorlatilag azért tudott idáig élni a Windows Mobile, mert a HTC megcsinálta a TouchFLO-t. Ha a Microsoft a Windows Phone 7-et is elszúrja, akkor itt vége lesz a dalnak, örökre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest