Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz Bocha #54 üzenetére

Én meg úgy látom, hogy te gondolod, hogy olyan okos vagy, hogy még csak rá se érdemes nézned arra, amit linkeltem. ;) Ugyanis az egy elemző cikk a kérdéses témában, nem pedig egy általános MWC-s összefoglaló, mint a tiéd. Nem igazán vágom, hogyan jött ide, te mi alapján írod a cikkeid. Ha nem akarod, vagy nincs 10 perced elolvasni, akkor mondd azt.
    Ha visszaolvasol, a cikked egészét nem kommentáltam (nemhogy leszóltam volna), két részlethez szóltam hozzá. Tulajdonképpen nem is értem, min vitázol. Az nyilvánvaló, hogy másik felületet nem lehet majd ráhúzni, de ebből nem következik, hogy minden gyártónál és szolgáltatónál tök egyforma lesz a UI. Pl. a szolgáltatói hub-okról maga a MS beszélt, emellett a színekkel és betűtípusokkal is lehet majd variálni. Nálam ez kimeríti a "nem egyforma" fogalmát, ezért is írtam le. A lényeg, hogy a "nem lehet ráhúzni másik UI"-t szerintem nem egyenlő az "egyforma lesz"-szel. Én csak ennyit mondtam, és szerintem ez se sértődésre, se több órás vitára nem ad okot.
    Szar ügy, hogy mindig háromszor el kell magyaráznom, szerintem most is teljesen egyértelmű, amit a #4-ben és 12-ben leírtam. Nem volt bántó, nem volt alázó, nem volt durván kritikus, 2-3 apróságban eltérő véleményt fogalmaztam meg, amit továbbra is fenntartok. Szerintem fölösleges ebből mindig ekkora érzelmi vihart kavarni, az ilyesmi a nyilvános fórumok velejárója, sőt, vannak sokkal rosszabb esetek is. Én olvasom a hírt/cikket, máshol meg esetleg nem ugyanazt olvasom, és ezt leírom. Nem szabad személyes ügyként kezelni, mondtam már, hogy nem is mindig nézem meg, ki írta. Számtalanszor előfordul az ellenkezője, hogy én írok valamit, és más nem ért vele egyet, vagy kiegészíti valamivel. Még sose kértem meg senkit, hogy ne válaszoljon nekem, vagy ne kommentálja az írásaimat, pedig elhiheted, van néhány igen kevéssé szimpatikus arc is köztük. Ha minden ilyen esetet személyes sértésként élnék meg, már rég a pszichiátrián ápolnának. :)

• erdoke

titán

válasz Bocha #51 üzenetére

Bár nem az én szám íze szerint alakulnak a fejlesztések, a szélesebb közönség szempontjából pontosan fordított következtetésre jutottam.
    Esetleg érdemes ezen a MobileTechWorld cikken átfutni.

Szerintem egyébként a 6.5.x vonal se lett elszúrva, csak éppen sokkal előbb ki kellett volna adni valamit a másfél éve kukázott WM7-ből.
    Sokan még mindig reménykedünk a 6.x vonal új kernelre helyezéséről, de nem sok esélye van. :(

Új hozzászólás Aktív témák