- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ez a sok modell üzleti szempontból rendben van, de mivel én (és sokan mások) mindig a legújabb, sosem látott technikára vagyunk fogékonyak, nem igazán tudom értékelni a sok középkategóriás, vagy "felsőkategóriás, de már láttuk ezt/ilyet" cuccot.
Végre bejelentették az új WinMo-t, fejlődik a Symbian, létrejött a MeeGo, megjelent a Bada.
Új WM nem tetszik, Symbian nem fejlődött annyit amennyit vártam a videók és képek alapján, pedig bizakodtam, bada számomra túl samsung, a meego meg majd kiderül milyen leszAcer E110, LG GT540, Samsung i8520 és Wave, SE X10 sorozat, HTC Legend, Alca OT980 és OT990, illetve persze az ELSE és a Puma.
Ebből csak a Wave, x10, i8520 érdekel, de a wave is csak a super amoled miatt, az x10 meg az i8520 az ami igazán érdekes számomra, bár a HTC Desire mellett nem hiszem, hogy komolyan érdekelne. Az Else meg Puma kimondottan nem tetszik.Tudom, finnyás vagyok.
nem is tagadomPersze joggal jöhet a kérdés, hogy mégis mit várok.
A válasz: nem tudom. Ők azok akiknek marketinggépezetük van, találjanak ki valamit, amitől rengetegen letérdelnek. Bármelyik gyártó.Mondjuk konkrétan a Nokia az, aki nagyon felhúzott, hogy egy darab új készülék sem jelent meg, pedig a pletykák alapján van pár érdekesség náluk.
-
joey04
titán
Hát én összességében csalódtam.
A Nokia meg a SE semmi újat nem hozott, a Samsung Bada rendszer nem nyerte el a tetszésem, az i8520 a ami bejön. De mióta hivatalos lett a Desire, már az sem kéne. Viszont a Desire sem igazi újdonság, őt is ismertük, csak Bravo néven, ugye.
A Super AMOLED tetszik, nagyon ígéretes. Az új Win sem jön be.A legnagyobb csalódás az a Nokia persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest