- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arthuro_Adam #72 üzenetére
Azt vágom, hogy nincs kész, csak gondoltam hátha valamit lehet tudni róla előzetesben
-
rizso
addikt
Hát kíváncsi vagyok, mikre lehet számítani az idén
Mondjuk egy kiadós áresés nem ártana
Mert valljuk be: még mindig vannak telefonok, amik nem mai darabok, viszont tudásban még mindig az élmezőnyt erősítik, és sajnos árban is...
-
Menet közben nem követtem nyomon a dolgokat, de most ráérősen pótoltam minden cikket, és a blogot is(a szemeim köszönik is szépen
).
A blogon jókat vidultam, érdekes közvetítés volt. A motorolás bulit én is bevállaltam volna szívesenGartula minden cikkhez, jó volt olvasgatni
Telefonok tekintetében a nokiától többet vártam volna, bár itt a kommentekben olvasom, hogy külön partira gyúrnak.. Hát kíváncsian várom az idei termésüket. Az új symbian rendszerről lehet tudni valamit, azon kívül, hogy van, de senki nem használja?
A motorola nagyon rágyúrt most a dolgokra ahogy látom. De ez sosem bajÖrömmel látom, hogy az SE sem tétlenkedik, és végre talán elindulnak valamerre. Nekem már a vivaz is bejön, annak ellenére, hogy sokan kritizálják a symbian miatt, amit a topicjában már kifejtettem, így örömmel olvasnám a többi telefonjuk tesztét is. Végre nem a gödör alján ücsörögnek
Véleményem szerint mozgalmas lesz ez az év telefonok terén, ami nekünk csak jó. -
törölt tag
Pedig erdoke cikkében pont benne van:
"The same applies to carriers. Some of them sell music, videos, games and even have TV channels. A carrier Hub could include all those offering in one single place without cluttering the whole user experience like before."
Azaz 1 külön szolgáltatói hub lesz, amibe be lesznek rakva az ő cuccai, h ne csessze el az user experience-t mint korábban (pl. minden almenüben egy live menüpont, live linkek mindenhova, etc. etc.). OK, h winmo alapú gépekben ezt eddig nem tudták megcsinálni, de a V zárt OS-es cuccai ebből a szempontból katasztrofálisak voltak (T csak mérsékelten "szabott testre", P meg azért nem, mert a Telenor nemzetközi szinten ló***g cég a T és a V csoporthoz képest, nem azért mert olyan jószívű
)
-
erdoke
titán
Egyetértek, ahhoz képest nyilván komoly korlátozás, és nekem se tetszik. A korábban linkelt elemző cikkben rávilágítanak pár dologra, amit előnynek foghatunk fel (már akinek azok a dolgok fontosak).
Talán lesz rá megoldás, bár megint előkerülhet az XDA és hasonló közösségek befenyítése...(#66) joey20
Azért ha komplett hub-okat tud hozzáadni egy OEM vagy egy mobil szolgáltató, az túlmutat a színezésen, és azzal együtt ránézésre könnyen megkülönböztethető felületet kapsz. Példa: Vodafonos Samsung jó kis piros-kék összeállításban, Live hubbal. -
-
Ricardo
titán
válasz
FoxiestFox #55 üzenetére
Mi a baj az Androiddal?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Módosítottam a Te szád íze szerint, bár továbbra is úgy gondolom, hogy gyakorlatilag ugyanazt írtam le, amire te gondolsz, csak... na mindegy, élvezd, a jövőben meg kérlek, vagy privátban írj (de inkább azt sem, nincs kedvem minden egyes kiforgatott hibámmal szembesülni), vagy írd meg a saját pda-s oldaladra.
-
gabor85
őstag
válasz
FoxiestFox #55 üzenetére
ELSE az vmi kib@szott jó
-
erdoke
titán
Én meg úgy látom, hogy te gondolod, hogy olyan okos vagy, hogy még csak rá se érdemes nézned arra, amit linkeltem.
Ugyanis az egy elemző cikk a kérdéses témában, nem pedig egy általános MWC-s összefoglaló, mint a tiéd. Nem igazán vágom, hogyan jött ide, te mi alapján írod a cikkeid. Ha nem akarod, vagy nincs 10 perced elolvasni, akkor mondd azt.
Ha visszaolvasol, a cikked egészét nem kommentáltam (nemhogy leszóltam volna), két részlethez szóltam hozzá. Tulajdonképpen nem is értem, min vitázol. Az nyilvánvaló, hogy másik felületet nem lehet majd ráhúzni, de ebből nem következik, hogy minden gyártónál és szolgáltatónál tök egyforma lesz a UI. Pl. a szolgáltatói hub-okról maga a MS beszélt, emellett a színekkel és betűtípusokkal is lehet majd variálni. Nálam ez kimeríti a "nem egyforma" fogalmát, ezért is írtam le. A lényeg, hogy a "nem lehet ráhúzni másik UI"-t szerintem nem egyenlő az "egyforma lesz"-szel. Én csak ennyit mondtam, és szerintem ez se sértődésre, se több órás vitára nem ad okot.
Szar ügy, hogy mindig háromszor el kell magyaráznom, szerintem most is teljesen egyértelmű, amit a #4-ben és 12-ben leírtam. Nem volt bántó, nem volt alázó, nem volt durván kritikus, 2-3 apróságban eltérő véleményt fogalmaztam meg, amit továbbra is fenntartok. Szerintem fölösleges ebből mindig ekkora érzelmi vihart kavarni, az ilyesmi a nyilvános fórumok velejárója, sőt, vannak sokkal rosszabb esetek is. Én olvasom a hírt/cikket, máshol meg esetleg nem ugyanazt olvasom, és ezt leírom. Nem szabad személyes ügyként kezelni, mondtam már, hogy nem is mindig nézem meg, ki írta. Számtalanszor előfordul az ellenkezője, hogy én írok valamit, és más nem ért vele egyet, vagy kiegészíti valamivel. Még sose kértem meg senkit, hogy ne válaszoljon nekem, vagy ne kommentálja az írásaimat, pedig elhiheted, van néhány igen kevéssé szimpatikus arc is köztük. Ha minden ilyen esetet személyes sértésként élnék meg, már rég a pszichiátrián ápolnának. -
gerilee
aktív tag
Hogy mire számítottam? Egy (vagy több) meglepetésre, amitől leesik az ember álla. Valamire amire senki nem számított. Valamire amiről eddig még pletyka szintjén sem tudtunk. Egy merész húzásra valakitől.
Mindenki hozott egy csomó telefont (na jó a Nokia nem), de ezek nagy részét legrosszabb esetben is homályos fotókon már láttuk és a designon kívül igazi technikai újítással nem találkoztam.
Azért, hogy már "Minden gyártónak van normális modellje" nem kellene ekkora felhajtást csinálni, mert ennek kellene a természtesnek lenni.
-
Nagyon tetszik az ELSE... ritkán mondok ilyet, de ez bizony musthave. Akármilyen áron.
Élmény használni, úgy tűnik. Nekem az egész kiállítás alatt ők keltettek fel az érdeklődésem.
Symbiant én már nem szeretnék, Androidot elvből nem, WP7 remélem jó lesz, a régit is szerettem, Maemo egyelőre csak egy gépen van, de nagyon tetszik...
Meglátjuk mi sül ki ebből. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Elég gáz is lenne, ha külföldi weblapok alapján írnám a cikkeim. Ha viszont neked az jobban tetszik, akkor nem értem, hogy miért ide kommentelsz.
Egyébként megint nem sikerült a témára válaszolnod, csak ferdítsz. A HTC product managere mondta, hogy nem lesz TouchFLO és egyéb GUI módosítás, mert a Microsoft nem hagyja, ez tény. A GUI beli különbség meg szerinted lehet egy betűszín módosítása, szerintem ez jelentéktelen. Nyilván egy sárga és egy piros Trabant is különbözik egymástól, de azért még nagyobb különbség van, ha egy egész másik autót veszünk elő. És itt be is fejeztem, Ti moonmannel mindig olyan okosak vagytok, hogy lassan nem is éri meg cikket írnom, mert a hozzászólásaitokban sokkal de sokkal több információ van!
-
erdoke
titán
Bár nem az én szám íze szerint alakulnak a fejlesztések, a szélesebb közönség szempontjából pontosan fordított következtetésre jutottam.
Esetleg érdemes ezen a MobileTechWorld cikken átfutni.Szerintem egyébként a 6.5.x vonal se lett elszúrva, csak éppen sokkal előbb ki kellett volna adni valamit a másfél éve kukázott WM7-ből.
Sokan még mindig reménykedünk a 6.x vonal új kernelre helyezéséről, de nem sok esélye van. -
Ricardo
titán
Ez az amit nem értek a Nokia részéről. Külön eseményt rendez, de azért mégis jelen van
ha meg már jelen van akkor odafigyelhetnének hogy apróságokkal ne csesszék el az egész megjelenésüket az MWC-n. Számomra ők okozták az igai csalódást.
A Motorolától kicsit többre számítottam, az elmúlt időszak aktivitása miatt, hátha hoznak ide is valami nagyon ütőset. Az Sony Ericsson-ban reménykedtem, hogy előrukkolnak valami eddig gondosan leplezett meglepetéssel, bár nekem bejön hogy egy készülékből van sima és QWERTY-s verzió is.
A Samsung hozta a maga szintjét. Bemutatott pár átlagos készüléket, A magasabb kategóriákban is odatette magát, és a Super Amoleddel, és a Projectoros mobiljával megemelte a lécet amit a többieknek így vagy úgy de meg kell majd ugrani.
A HTC azt hozta amit vártam tőle.
Az LG kicsit vérszegénynek mutatkozott. Annyira belendültek mostanában, azt hittem jobban odateszik magukat. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem kielégíti az "ugyanúgy néz ki" fogalmát, hogy más a betűtípus meg a háttérkép... a lényeg, hogy gyártói GUI-kat nem lehet majd használni, pedig gyakorlatilag azért tudott idáig élni a Windows Mobile, mert a HTC megcsinálta a TouchFLO-t. Ha a Microsoft a Windows Phone 7-et is elszúrja, akkor itt vége lesz a dalnak, örökre.
-
Khaal
őstag
-
silver (2099 euró, azaz 268 000 forint)
Hm, ennyire megerősödött a forint?
(2099 euro az kb 573.000.- Ft mai áron)
-
LEFTHORSE1
őstag
És tényleg, volt olyan telefon a kiállitáson amelynek aktiv kameravédője volt? Nálam már itt kezdődik a finnyásság, aztán a készülék méretei (max 100-104 mm) és az ehhez párositott kijelző mérete (min 3,5 inch) meg az érintés vezérlés technológiája, itt csak a kapacitiv jöhet szóba, aztán a zenei képességek amit számomra csak a Sony tud garantálni (egyelőre) innen az összes más gyártó kilőve... és most támadt egy új ötletem, a koncepciós topikban prezentálni fogom még a héten, nem fogtok csalódni
-
LonGleY
veterán
Még mindig windows cucc, 2010-ben? Ez most komoly? Full érdektelen volt az egész.
-
HardRic
addikt
Nagyon szeretnének külön utakon járni a finnek. Ez szerintem az Apple-nek még jól áll, de a Nokiának nem. Mostanában mintha azt lehetne észrevenni, hogy direkt rosszat akarnak a felhasználónak. Persze ez nem így van, meg vannak törekvések, de ez kevés, édeskevés...
-
Bog
HÁZIGAZDA
A Nokia megpróálja ignorálni az MWC-t és saját bulit rendez - á lá Apple. Ehhez képest az MWC melletti konferenciaközpontra rádobták jópár euromilliót, ingyen kaja-pia a sajtónak, helyben készült shake-ek, free wifi (6/6-os), kényelmes babzsákszerű cuccok, meg minden. Ennyi erővel egy csoffadt telefont is elhozhattak volna... meg normálisan meg is szervezhették volna a sajtótájékoztatót...
-
joey04
titán
Ez a sok modell üzleti szempontból rendben van, de mivel én (és sokan mások) mindig a legújabb, sosem látott technikára vagyunk fogékonyak, nem igazán tudom értékelni a sok középkategóriás, vagy "felsőkategóriás, de már láttuk ezt/ilyet" cuccot.
Végre bejelentették az új WinMo-t, fejlődik a Symbian, létrejött a MeeGo, megjelent a Bada.
Új WM nem tetszik, Symbian nem fejlődött annyit amennyit vártam a videók és képek alapján, pedig bizakodtam, bada számomra túl samsung, a meego meg majd kiderül milyen leszAcer E110, LG GT540, Samsung i8520 és Wave, SE X10 sorozat, HTC Legend, Alca OT980 és OT990, illetve persze az ELSE és a Puma.
Ebből csak a Wave, x10, i8520 érdekel, de a wave is csak a super amoled miatt, az x10 meg az i8520 az ami igazán érdekes számomra, bár a HTC Desire mellett nem hiszem, hogy komolyan érdekelne. Az Else meg Puma kimondottan nem tetszik.Tudom, finnyás vagyok.
nem is tagadomPersze joggal jöhet a kérdés, hogy mégis mit várok.
A válasz: nem tudom. Ők azok akiknek marketinggépezetük van, találjanak ki valamit, amitől rengetegen letérdelnek. Bármelyik gyártó.Mondjuk konkrétan a Nokia az, aki nagyon felhúzott, hogy egy darab új készülék sem jelent meg, pedig a pletykák alapján van pár érdekesség náluk.
-
--Nozbert--
aktív tag
Köszönjük a tudósítást és a munkátokat!
A video jól tükrözi az ottani hangulatokat,tényleg jó lett. -
Bog
HÁZIGAZDA
Érdekes, hogy mennyi csalódott arc van, pedig nem tudom, hogy mire számítottatok. Végre van Android gépekből választék, széttolós, QWERTY-s, kicsi, nagy, olcsó és übermindentudó.
Végre bejelentették az új WinMo-t, fejlődik a Symbian, létrejött a MeeGo, megjelent a Bada. Végre nem csak a Nokiáról és a Samsungról szól a piac, atommód feljött az LG, elszántan kapaszkodik a Motorola, fejleszt az Alcatel, újít a Sony Ericsson, nagypályás letámadást nyom az Acer, ígéretes a HTC. Minden gyártónak van normális modellje, végre.
Személy szerint a következő telefonok tesztelését várom:
Acer E110, LG GT540, Samsung i8520 és Wave, SE X10 sorozat, HTC Legend, Alca OT980 és OT990, illetve persze az ELSE és a Puma. Ez azért pont egy tucat ígéretes darab, s lehet, hogy a többi is érdekes lesz (főleg LG vonalon), csak még nem tudjuk eléggé. -
HardSanyeee
őstag
Csatlakozom azokhoz akik szerint csalódás volt az idei MWC. Tulajdonképpen semmi kiemelkedőt nem mutattak be a gyártók, talán a Samsung Super AM-OLED kijelzője az, meg az ELSE kezelőfelülete nevezhető annak, de más nem.
Persze ez lehet, hogy azért van mert lassan kezdünk mindennél odáig jutni, hogy a többnek/jobbnak nem lenne értelme. Ott van az FWVGA kijelző, a 12 MP kamera, a HD videó felvétel, az 1 GHz proci. Ezeknél följebb nem lenne értelme menni.
A legkevésbé a Samsung viselkedése nem tetszett: egyrészt a sajtótájékoztatójukat akkorra tették mint a Sony Ericsson, másrészt nemtom melyik készülékük specifikációjába azt írták, hogy 4 Gb RAM, 3 Gb ROM, és mindenki azt hitte, hogy gigabájtokról van szó, nem pedig gigabitekről. -
EczkE
veterán
Remek összefoglaló, köszönjük.
A nagy gyártók valóban nem erőltették meg magukat, de az Alcatelnek nagyon örülök.
A Windows 7-et is várom, remélem jól összerakják és valóban konkurencia lesz a többi oprendszernek.
A Badától nem estem hasra nagyon. a Symbiánban nem nagyon bízom.
Az Android meg csak nyomuljon előre, meg lefele is.
Az utolsó vidó megunhatatlan. -
daninet
veterán
Nekem az ez évi termésből az Acer és üzletpolitikája az, ami nagyon megnyerő. Olcsó és nagy tudású, magas minőségű telefonok. Nálam megvan a favorit cég egy ideig, ha ezt tudják folytatni.
-
m@xsys
senior tag
MWC2010 számomra egy nagy csalódás, de ahogy olvasom másnak is.
Ennyire gyengén szerepelni a nagy cégeknek
HTC Legend-en kivül semmi nem jött be. -
xxxbence
csendes tag
jo cikk, koszonjuk!
az utso video minek a cikk vegere?...
-
JanFe
aktív tag
Jo osszefoglalo
-
P00By
nagyúr
Jó cikk!
Ucsó videó nagyon jó
-
geri|
aktív tag
Én iszonyú kíváncsi leszek az alcatelre!
-
Saját példámból kiindulva egyáltalán nem nehéz elkerülni:
1) Ezt láttam.
2) Nem járok a főoldalon.
3) Nem járok a főoldalon, de most se látom az igazat megvallva.
4) Nem járok a Prohardveren.
5) És nem járok a Logout főoldalon se.Mondjuk én tudtam a blogról (beharangozó), és kis munkával mindig megtaláltam, amikor bele akartam nézni.
-
gerilee
aktív tag
Nekem az idei MWC eléggé csalódás volt, de annak nagyon örültem, hogy a bloggal együtt egy korrekt és színvonalas tájékoztatást kaptam.
A Nokia hatalmas csalódást keltő produkciója pedig külön szót érdemel:
"Hülye vagy fiam, ülj le, egyes..." -
Khaal
őstag
A második oldalon milyen Samsung van a képeken?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
LEFTHORSE1 #17 üzenetére
Már bocs, de hogyan tudjuk jobban reklámozni, mint a következőkkel:
- beleírjuk a beharangozóba
- kint figyel a főoldal közepén egy piros felirattal
- kint figyel jobb felül egy eléggé látványos 150x150-es képpel
- kint van ugyanez a kép a Prohardveren
- és a logout.hu-n isNem tudom, hogy miképpen lehetett volna ennél többet.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem hiszem el, hogyan kerülhette el a figyelmemet ezek a szerkesztösègi blogok, az elmùlt hèten nyomåt sem låttam a Mobilarènån, a szakmai bejegyzèsek lòpikulåk ezek mellett, mondjuk nekemvalò kèszülèket nem is talåltam, szinte mintegyiknèl a mèretekkel van bajom... No de ìgy egyszuszban elolvasni a 21 blogot nem kis èlmèny volt, ja ès Bocha hajviselete nagyon jò lett, sokkal jobb mint elötte, ès azok a rablò tolvajok sem bìztos hogy benszülöttek voltak, az agreszivitåsuk inkåbb keleteuròpai Maunikasò szereplökre vall
-
joey04
titán
Hát én összességében csalódtam.
A Nokia meg a SE semmi újat nem hozott, a Samsung Bada rendszer nem nyerte el a tetszésem, az i8520 a ami bejön. De mióta hivatalos lett a Desire, már az sem kéne. Viszont a Desire sem igazi újdonság, őt is ismertük, csak Bravo néven, ugye.
A Super AMOLED tetszik, nagyon ígéretes. Az új Win sem jön be.A legnagyobb csalódás az a Nokia persze
-
Enjoy
addikt
Nem tudja valaki, hogy mi annak a játéknak a neve, amivel Bog nyomja a "stáb útja" videóban? "fordított papi jump"
-
Quaresma
aktív tag
jó a cikk köszönjük
engem igazából a windows phone 7 series érdekel..nagyon kiváncsi vagyok képesek lesznek-e egy valódi iphone vetélytársat alkotni...gondolok itt az Marketplace szolgáltatásra és magára a készülék használhatóságára
amenyiben sikerülne , egyből váltanék
-
erdoke
titán
Erre gondoltam:
"A megjelenése legkorábban az év végén, decemberben várható, addig viszont már nem valószínű, hogy túl sok Windows Mobile alapú készülékkel fogunk találkozni, mivel a gyártók nem valószínű, hogy munkát akarnak fektetni a 6.5.3-as verzióba, amikor már a láthatáron van a 7-es is.
Ezzel sem értek teljesen egyet az elhangzottak alapján:
"Az viszont biztos, hogy a Windows Phone 7 Series megjelenésével búcsút inthetünk az egyéni kezelőfelületeknek, a Microsoft ugyanis nem fogja hagyni, hogy az egyes gyártók saját megoldásokkal (pl. HTC TouchFLO) rukkoljanak elő, a különféle készülékek menürendszerének ugyanúgy kell majd kinéznie."Nem arról van szó, hogy ugyanúgy kell majd kinézni, hanem hogy másik felületet nem húzhatnak fölé, illetve a meglévőt alapjaiban nem változtathatják meg. Ettől még lehetnek más hub-ok, eltérő színek/betűtípusok, némileg megváltoztatott elrendezés, stb. A lényeg mindegyikben azonos lesz, de arról nem volt szó, hogy semmit nem lehet variálni (valószínűleg a színekkel még a júzer is tud majd játszani, a háttereket pedig már láttuk is).
-
tuskooo
addikt
A Xbox vhol a win7-es résznél el van gépelve Xbixra, a HD Minire kattintva pedig 404 jön be (legalábbis nálam
)
-
-
David75
őstag
Idén egy készülék se volt ami felkeltette volna az érdeklődésemet.Jó tavaly is talán csak az Lg Arena ami nekem csalódás volt.Valamiért olyan állovíznek tünik most a mobilvilág.Egyetlen dolog volt ami nagyon tetszett,az az új symbian.
-
erdoke
titán
válasz
Dr.Anonymus #3 üzenetére
Elég sok apró tévedés van még a cikkben, de semmi vészes.
Nekem a videó után már másodszor tűnik fel a "HD" sérelmezése a HD Mini nevében. A Touch HD, vagy a HD2 netán HD kijelzős?Szvsz csak a QVGA-nál jobbat szerették volna ezzel jelölni, illetve ahogy a videón el is magyarázza a fiatalember, mára egy multimédiában erős készüléket jelző branding lett belőle.
A WM6.x idei kihalását elég egyértelműen cáfolta Steve Ballmer a bemutatón, megemlítve, hogy 30 WM6.x-es készülék érkezik ebben az évben, más források pedig azt erősítették meg, hogy jövőre párhuzamosan fog létezni a két rendszer (Windows Phone 7 Series, Windows Phone Clasic és Windows Phone Starter Edition).
Kapásból 6 db WM6.x készülék, ami az lév első harmadában kerül piacra:
Garmin-Asus M10
HTC HD Mini
SE Xperia X2
2 db Acer, ami a hírben is szerepel
Toshiba TG02 -
Dr.Anonymus
addikt
"A Samsung viszont nem hozott új Androidot magával"
- ez nem volt elég? -
Spancho
senior tag
Az útcsó videó végén ,hogy dalolászik a hölgy
Kiváncsi lennék egy ilyen koncertre mondjuk hétköznap reggeli órákban akármelyik magyar metrón -
Saccco
nagyúr
Jó cikk
"...akik egyre több és több olyan szoftveres megoldással is találkozhatunk,..."
Ez a rész egy kicsit kusza, vagy csak nekem van túl korán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest