Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Karma! Én hiszek neked, de gyanakvó vagyok! Amit az Omniáról írtam, azt magam is láttam, nem csak úgy mesélték. Ráadásul a szoftver verzió is ugyan az volt. Az egyikből mégis hiányoztak pl. azok a samsungos gyors fülek (nem tudom hogy hívják), amiket a fő képernyőn lehet behozni...
Szóval megvárom hogy Pollai cimboránk megvegye a trémobilnál és nyilatkozzon róla
Csak mikor lesz már?!! -
-Maci-
addikt
Jessz, mert azt írták, hogy 265 Euros áron fog kezdeni, meg hogy az átlag felhasználóknak szánják meg hogy a Nokia igyekszik lentebb vinni az árakat meg stb stb stb.....
Persze ettől még simán lehet, hogy ~120 körül lesz, de akkor egyel kevesebb fog gazdára találni belőle!
Na meg írtam, hogy azért biztos nem az első áron venném meg (Az E75 is már olcsóbb).
Nekem ezért a 80-90 a csillagos ég felső határa! Ennyi fölött csak röhögök majd rajta! -
Depression
veterán
...és Ricardo:
Úgy értem, hogy a teljes értékű qwerty bill.-nek az a lényege, hogy 1 betű egy gomb. Itt 1 gomb 2 betű, és a T9 kikapcsolásával visszatérünk a gombok (és nem számok) többszöri nyomkodásához. már nem elég akkor a vakongépeléshez tudni, hogy hol van a gomb (pl. BB, p1i,E71), hanem számolni is kell, hogy hányszor nyomtad, ill. tudnod kell, hogy hányszor kell nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest