- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Hát igen... de leírtam, hogy miért várnám inkább mégis az E55-öt...
Bár azt gondolom többel lesz drágább az E52-nél, mint azt a két telefon közötti különbség indokolná.
Sebaj, ha eddig vártam várok továbbAddig remélem lesznek tesztek is, és versenyezhetnek tovább melyik jön ki hamarabb, az E55, vagy a fekete E52...
-
NGyuri
aktív tag
Sziasztok!
Ezt írta nekem ma a Nokia ügyfélszolgálat:"Tisztelt Uram!
Sajnáljuk, de kérdésére pontos választ nem áll módunkban adni. Az Ügyfélszolgálat forgalmazással kapcsolatos kérdésekben nem illetékes. Az E55-ös készülék várhatóan nyár végével kerül a boltokba, míg az E52-es ősszel.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult."
-
|AP|
veterán
Eddig semmi... csak pár oldalon találtam meg a hírt. A billentyűzeten kívül tényleg nincs más különbség, csak a színben. Ahogy nézem az E52 ezüst és "pezsgő" színben lesz.
Jobbat nem tudok... meg kell várni az E55-öt, és meg kell nézni mennyire használható ez a fura bill.
Ha megszokható/használható, akkor nálam az nyert, mert fekete telefon párti vagyok -
|AP|
veterán
hehe
Valóban úgy néz ki, hogy teljesen ugyanaz, mint az E55, csak normál billentyűzettel. Még a méretek/súly is pontosan ugyanakkora. Ha belülről is ugyanaz (márpedig valószínű), beleértve a zenelejátszást is, akkor valóban megfontolandó. Bár fene tudja, lehet ez a half-qwerty jobb lesz (vagy most jöttek rá a Nokiánál, hogy teljesen használhatatlan
)
Viszont egyelőre nagyon-nagyon kevés infót találtam az E52-ről. Azt is gondolhatnám, hogy fake, ha nem lenne ilyen meggyőző a videó.Mit is mondhatnék... türelem
-
|AP|
veterán
Miért tagadnálak ki?
Mindenki olyan telefont vesz, amilyet akar
Én továbbra is az E55-öt várom, mert bízom benne, hogy egy jó anyagminőségű, vékony okostelefont kapok, elfogadható méretben. Ami nálam még fontos szempont lesz, hogy tényleg jobb lesz-e zenelejátszásban, mint a korábbi E modellek. Kamera nem szempont.
Az E63 nálam szintén a "tepsi" kategóriába esik.Én úgy gondolom lesz T-nél (bár 100%-ot nem mondhatok). E51 van, E75 rögtön megjelenés után lett, miért pont az E55 ne lenne?
-
NGyuri
aktív tag
hm, én is várom (vártam?) ezt a telót az e66 helyett, de ez a kamerás dolog idegesít. Vagyis, hogy a külföldi tesztek alapján egy nem autófokuszos, az alapmodellekbe szánt kamerát kap.
Tudom ez E széria, de jelenleg csak az E-be vannak részben fémből készült, jól összerakott, nem recsegő modellek.
Így lehet, hogy mégiscsak Samura váltok (i7110).. -
"Több helyen is olvastam már, hogy a szolgáltatók letiltják a készülékekben a Wlan-on kersztül történő VoIp műveleteket...."
Paranoia. Symbian-on ezt nem lehet megcsinálni, de ha lehetne, akkor is ki lehetne kerülni. A gyártói customizálás legtöbbször kimerül a logók/indulókép és a csengőhangok cseréjében, esetleg Web'n'Walk-nak hívják a böngészőt, de ennyi.
-
|AP|
veterán
Lesz 80-90 körül, ebben biztos vagyok. A kérdés csak hogy mennyit kell addig várni
Kezdeni szerintem is 100 fölött fog, de meglátjuk.
Én amúgy valszeg a T-nél veszem... Egy kis feliratot elviselek (főleg ha a hátulján van, mint az E51-nél) szoftverbe meg nem gondolom, hogy annyira belenyúlnának, hogy ez hátrányt jelentsen bármiben is. -
|AP|
veterán
Hát igen, a kis méret és a nagy kijelző ellentétet nehéz feloldani
Ezért is mondom azt, hogy talán ez az a méret, ami még számomra elviselhető és zsebrevágható. Nagyon tetszik, hogy iszonyú vékony a tudásához képest. A 7110 csak egy picit nagyobb, de mindkét irányba, és jó 3mm-rel vastagabb is, ami azért már számít ekkora méretnél. És az E55 könnyebb is.
Azt hiszem ez lesz a következő telefonom (hacsak fény nem derül időközben valami nagyobb bakira) és várok még, hátha valaki feltalálja érintőképernyő fronton a spanyolviaszt
A billentyűzetről annyit, hogy nem "billenő" gombos lesz, hanem úgy ahogy mondtad, többször kell lenyomni. Biztos nem lesz egyszerű megszokni, de szerintem meg lehet.
A kameráról is megegyezik a véleményünk.
Az audio chipről (meg még sok minden másról) ebben a tesztben írnak:
"Since the E55 is almost an exact copy of the Nokia 5730 XpressMusic, it packs in a dedicated audio chip, meaning that it surpasses all previous Eseries-branded phones on this front, plus the E55's standard 3.5 mm audio jack allows the user to utilize a pair of custom earphones."
Bár itt konkrétan nem azt írják, hogy UGYANAZ, csak azt, hogy SZINTE, de az azért jó hír, hogy felülmúlja az eddig E szériás modelleket zenelejátszásban (ez nálam fontos szempont). -
|AP|
veterán
Én azért bízok benne, hogy jó lesz. Talán a kamerája lesz a leggyengébb pontja, de az elviselhető. Minden másban jónak tűnik. Kíváncsi leszek a zenelejátszási képességeire (az XpressMusic telók audiochipjét kapta állítólag), az összeszerelési minőségre. Bízom benne, hogy nagyon nem rontják el valami hülyeséggel, az eddig elég ígéretes képet.
A Samsung i7110 is nagyon szimpatikus telefon, sokkal jobb kamerával, mint az E55, de nekem már az E55 is a felső határ méretben. Nekem fontos a zsebrevághatóság, gyakorlatilag ezért is zárom ki az összes érintős telefont. A nagy képernyő miatt egy "tepsi" mindegyik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest