- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
GSM-Line -nál már van elvileg. Máshol nem néztem.
-
-Maci-
addikt
Más oldalakról szerzett információim szerint 2 hét múlva kezdik meg a forgalmazást. Tehát június vége. Az info kiszivárogtatója állítja, hogy ez hivatalos Nokia álláspont.
Egyenlőre ennyit tudok. E52-ről nincs hír sajnos :-( -
-Maci-
addikt
Pollai!
Itt a vég!!!! Láttad az E52-t? Nem hiszem el.... Esküszöm, mindenkinek azt mondtam, hogy nekem az E55 lenne a full ideál, ha nem lenne qwerty-s, mert az annyira nem fontos. Erre tessék...
Nade 2009 második fele -
-Maci-
addikt
Á, szerintem nem vársz sokat! Legalábbis ha nem is lesz akkora durranás, az átlagosnál tutira jobb lesz! Nekem most 6300-ám van és mivel 1.5 órát utazok a melóba és ugyan annyit haza, elég sok zenét hallgatok rajta. Tulajdonképpen a zenei funkcióval én meg is vagyok elégedve, pedig ez nem is xpress music! Az E55-ben pedig elvileg az lesz (asszem pont Te írtad), szóval biztos messze jobb lesz.
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
Hoppá!
Most olvasom a fekete E63-at... Tudom, Pollai ki fog tagadni, mert tasla de..... Csak miért nem fém?? Semmi nem hiányozna belőle, csak a fém...
Ezt az E55-öt meg úgy elhúzzák már hogy lassan úgy leszek vele, mint a nyuszika a fűnyírós viccben... (Tudod mit, medve?! B***** meg a fűnyíródat!) -
-Maci-
addikt
Esetleg valami új info a megjelenést illetően? Valaki?
-
-Maci-
addikt
Karma! Én hiszek neked, de gyanakvó vagyok! Amit az Omniáról írtam, azt magam is láttam, nem csak úgy mesélték. Ráadásul a szoftver verzió is ugyan az volt. Az egyikből mégis hiányoztak pl. azok a samsungos gyors fülek (nem tudom hogy hívják), amiket a fő képernyőn lehet behozni...
Szóval megvárom hogy Pollai cimboránk megvegye a trémobilnál és nyilatkozzon róla
Csak mikor lesz már?!! -
-Maci-
addikt
"szoftverbe meg nem gondolom, hogy annyira belenyúlnának, hogy ez hátrányt jelentsen bármiben is"
Ezzel vitatkoznék. Több helyen is olvastam már, hogy a szolgáltatók letiltják a készülékekben a Wlan-on kersztül történő VoIp műveleteket.... Gondolom azért, hogy mobil inerneten VoIp-oljál! Továbbá 2 ismerősöm is vett magának Samsung Omniát még tavaly más-más szolgáltatónál. Az egyik totál meg van elégedve vele, hogy gyors meg mi minden van benne, a másik meg le van döbbenve, hogy milyen rohadt lassú és mennyi minden hiányzik belőle. Ismeri is egymást a két srác és megdöbbentek mennyivel rosszabb az egyik telefon a másiknál... Szolgáltatót szándékosan nem írtam, mert bár tudodm melyik kettőről van szó, azt már nem tudom, hogy melyik telefon a rosszab....
Az E51-nél már érdekes lehet a trémobilos belenyúlás, azt szerintem belassíthatja, bár ez most csak tipp. Szerintem viszont nagyon gáz a rózsaszín trémobil felirat a kamera mellett...
Nekem most 6300-ám van, annak a hátulján van a halvány barna felirat. így még határeset nálam.... -
-Maci-
addikt
Jessz, mert azt írták, hogy 265 Euros áron fog kezdeni, meg hogy az átlag felhasználóknak szánják meg hogy a Nokia igyekszik lentebb vinni az árakat meg stb stb stb.....
Persze ettől még simán lehet, hogy ~120 körül lesz, de akkor egyel kevesebb fog gazdára találni belőle!
Na meg írtam, hogy azért biztos nem az első áron venném meg (Az E75 is már olcsóbb).
Nekem ezért a 80-90 a csillagos ég felső határa! Ennyi fölött csak röhögök majd rajta! -
-Maci-
addikt
Hát igen, full igazad van mindenben! A helyzet viszont az, hogy én már februárban beleszerettem az E55-be és az óta nézegetem, hogy hogy áll. Lassan már kezd ilyen "Tudod mit medve?! B***d meg a fűnyíródat!" fílingem lenni....
Na meg az ár! Gondolom olyan 80-100 között lesz függetlenül. Márpedig szolgáltatótól nem kell, mert lebutítják a szoftvert meg telerakják baromságokkal, amiktől belassul (mondjuk pont ezt nehéz lesz belassítani). Na meg ha már ennyit adok egy telefonért, nekem ne legyen rajta undorító témobil felirat!
Ja meg ugye kár lenne első áron megvenni, meg az első hivatalos tesztek is hasznosak. Szóval még a megjelenés után is minimum egy hónap, mire pénzt adék ki érte... -
-Maci-
addikt
Kedves Pollai!
Úgy látom megtaláltam méltó "vita"partneremet! :-) Nagyon egy felé húz az ízlésünk! Nekem is fontos, hogy kicsi legyen, de ugyan akkor legyen nagy a kijelzője (már amennyire lehet...), fémből legyen és Symbian legyen rajta. (kell a nyílt op rendszer, de windfos nálam már rég lebőgött). Szóval ez a telefon pont olyan, mint amit én elvárok, csakhogy ezeknek már megfelel a Samsung I7110, illetve az op rendszer kivételével az LG Arena is. Persze a kezemben még nem volt egyik sem, de azért az Arena nagyon bíztató az acél ház miatt...
Régen egyébként, mikor a SE P1i bejött, egy olyan helyen dolgozó ismerősöm felajánlott nekem egyet (ingyen). Akkor azt tisztelettel visszautasítottam, a 2 irányba billenő gombok miatt. Ha jól tudom, az E55-ön nem így lesz, hanem ha pl "w"-t akarsz írni, 2x kell megnyomni a bal felső gombot. Ha mégis 2 irányba billenős lesz, tutira agyvérzést kapok...
A kemera viszont engem abszolút nem érdekel! Ezekkel úgysem lehet normális képet készíteni! Ha már 3MP-nél nagyobb a felbontás, akkor a felbontás növelésével romlik a képminőség, nő a képzaj stb...(erről tudnék mesélni) Fotózni amúgy is fényképezőgéppel kell.
Azt, hogy a xpress music audiomodulját kapja majd, nem tudtam! Köszi az új infot! -
-Maci-
addikt
Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. A mobilarena-s teszteket olvasgatva kezdek kételkedni benne, hogy olyan nagyon jó lesz ez... Ott van a Samsung I7110 meg az LG Arena... Persze ez csak két példa (én a WM-os készülékekkel nem foglalkozom). Viszont ha már maguk alatt vágják a fát az idő húzással, akkor legalább qrva jó lesz és olcsón adják majd!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Tud már valaki valami értékelhető információt arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor jön ez a cucc? Nem értem miért nincs még. Mire kijön agyontapossa a konkurencia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest