- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Mobilarena teszt. ááááááá.
-
FakFer
csendes tag
Mindenesetre ha minden jól megy holnap kézhez kapom a telcsit. Sokat gondolkodtam, hogy várjak-e még tesztekre meg, hogy lejjebb menjen az ára, de végül is úgy döntöttem megrendelem. Nincs most telcsim és az az igazság, hogy másik nem is tetszik igazán. Holnap kiderül vajon jól döntöttem-e. Mindenesetre teszt nélkül még nem vettem telcsit...
-
FakFer
csendes tag
Az hogy lehet, hogy Nokia mintaboltban még nem kapható, de más kereskedésekben már igen, gyári 2 év garanciával? Ez érdekes, vagy csak én látom így? Van valami különbség a telcsi közt, ha nem a Nokiánál veszi az ember?
-
NGyuri
aktív tag
na, alakul! A Gsmdepo-ba már 90 alatt van 2 év garival!
[link] -
NGyuri
aktív tag
Na srácok, még senkinek sincs?
-
-Maci-
addikt
GSM-Line -nál már van elvileg. Máshol nem néztem.
-
Kevin89
csendes tag
Nah úgy néz ki,h megérkezett!A nokia.hu-n is a legújabb modellek közé sorolja már,és a finn online shopban is lehet rendelni..395 euroért..
Kíváncsi vagyok mikor lesz teszt róla és itthon mennyi lesz majd. -
ben11
őstag
Nagyon gondolkozom,hogy e52 vagy e55 ami jobban tetszik,de az e55 fehérben eszement durva..Lehet az lesz..
-
|AP|
veterán
Hát igen... de leírtam, hogy miért várnám inkább mégis az E55-öt...
Bár azt gondolom többel lesz drágább az E52-nél, mint azt a két telefon közötti különbség indokolná.
Sebaj, ha eddig vártam várok továbbAddig remélem lesznek tesztek is, és versenyezhetnek tovább melyik jön ki hamarabb, az E55, vagy a fekete E52...
-
Kevin89
csendes tag
Tudja már vki,h mikor jön már az e55?Elvileg június végére ígérték és holnap már július és még mindig sehol semmi..
-
NGyuri
aktív tag
Sziasztok!
Ezt írta nekem ma a Nokia ügyfélszolgálat:"Tisztelt Uram!
Sajnáljuk, de kérdésére pontos választ nem áll módunkban adni. Az Ügyfélszolgálat forgalmazással kapcsolatos kérdésekben nem illetékes. Az E55-ös készülék várhatóan nyár végével kerül a boltokba, míg az E52-es ősszel.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult."
-
-Maci-
addikt
Más oldalakról szerzett információim szerint 2 hét múlva kezdik meg a forgalmazást. Tehát június vége. Az info kiszivárogtatója állítja, hogy ez hivatalos Nokia álláspont.
Egyenlőre ennyit tudok. E52-ről nincs hír sajnos :-( -
NGyuri
aktív tag
Úgy nézz ki a kamerája sem lesz olyan rossz -persze eltekintve a makró mód hiányától, mert az 5630 is ugyanezt a kamerát kapta és nem rosszak a képek.
[link]
Ja, és ua. 5630 kapta meg először a 600MHz-es procit is. -
dni
őstag
GPS lesz benne?
-
|AP|
veterán
Eddig semmi... csak pár oldalon találtam meg a hírt. A billentyűzeten kívül tényleg nincs más különbség, csak a színben. Ahogy nézem az E52 ezüst és "pezsgő" színben lesz.
Jobbat nem tudok... meg kell várni az E55-öt, és meg kell nézni mennyire használható ez a fura bill.
Ha megszokható/használható, akkor nálam az nyert, mert fekete telefon párti vagyok -
|AP|
veterán
hehe
Valóban úgy néz ki, hogy teljesen ugyanaz, mint az E55, csak normál billentyűzettel. Még a méretek/súly is pontosan ugyanakkora. Ha belülről is ugyanaz (márpedig valószínű), beleértve a zenelejátszást is, akkor valóban megfontolandó. Bár fene tudja, lehet ez a half-qwerty jobb lesz (vagy most jöttek rá a Nokiánál, hogy teljesen használhatatlan
)
Viszont egyelőre nagyon-nagyon kevés infót találtam az E52-ről. Azt is gondolhatnám, hogy fake, ha nem lenne ilyen meggyőző a videó.Mit is mondhatnék... türelem
-
-Maci-
addikt
Pollai!
Itt a vég!!!! Láttad az E52-t? Nem hiszem el.... Esküszöm, mindenkinek azt mondtam, hogy nekem az E55 lenne a full ideál, ha nem lenne qwerty-s, mert az annyira nem fontos. Erre tessék...
Nade 2009 második fele -
-Maci-
addikt
Á, szerintem nem vársz sokat! Legalábbis ha nem is lesz akkora durranás, az átlagosnál tutira jobb lesz! Nekem most 6300-ám van és mivel 1.5 órát utazok a melóba és ugyan annyit haza, elég sok zenét hallgatok rajta. Tulajdonképpen a zenei funkcióval én meg is vagyok elégedve, pedig ez nem is xpress music! Az E55-ben pedig elvileg az lesz (asszem pont Te írtad), szóval biztos messze jobb lesz.
-
Csubakka_
tag
Külföldi review-ban olvastam, hogy zenelejátszásban kitűnik a többi E-szériás közül, mert megkapta valamelyik xpressmusic zenelejátszóját. Már pontosan nem emlékszem, hogy olvastam de majd megkeresem. Szóval azzal nem lesz baj. Főleg, ha egy jobb fülhallgatóval is használod. Én is nagyon várom már
-
-Maci-
addikt
-
|AP|
veterán
Miért tagadnálak ki?
Mindenki olyan telefont vesz, amilyet akar
Én továbbra is az E55-öt várom, mert bízom benne, hogy egy jó anyagminőségű, vékony okostelefont kapok, elfogadható méretben. Ami nálam még fontos szempont lesz, hogy tényleg jobb lesz-e zenelejátszásban, mint a korábbi E modellek. Kamera nem szempont.
Az E63 nálam szintén a "tepsi" kategóriába esik.Én úgy gondolom lesz T-nél (bár 100%-ot nem mondhatok). E51 van, E75 rögtön megjelenés után lett, miért pont az E55 ne lenne?
-
NGyuri
aktív tag
hm, én is várom (vártam?) ezt a telót az e66 helyett, de ez a kamerás dolog idegesít. Vagyis, hogy a külföldi tesztek alapján egy nem autófokuszos, az alapmodellekbe szánt kamerát kap.
Tudom ez E széria, de jelenleg csak az E-be vannak részben fémből készült, jól összerakott, nem recsegő modellek.
Így lehet, hogy mégiscsak Samura váltok (i7110).. -
-Maci-
addikt
Hoppá!
Most olvasom a fekete E63-at... Tudom, Pollai ki fog tagadni, mert tasla de..... Csak miért nem fém?? Semmi nem hiányozna belőle, csak a fém...
Ezt az E55-öt meg úgy elhúzzák már hogy lassan úgy leszek vele, mint a nyuszika a fűnyírós viccben... (Tudod mit, medve?! B***** meg a fűnyíródat!) -
Ricardo
titán
Most nézem
HSDPA, 10.2 Mbps (igaz ennek kihasználásához kell háózat is), ezzel szemben a nagytestvér szimpla 3,6-os modult kapott. -
-Maci-
addikt
Esetleg valami új info a megjelenést illetően? Valaki?
-
-Maci-
addikt
Karma! Én hiszek neked, de gyanakvó vagyok! Amit az Omniáról írtam, azt magam is láttam, nem csak úgy mesélték. Ráadásul a szoftver verzió is ugyan az volt. Az egyikből mégis hiányoztak pl. azok a samsungos gyors fülek (nem tudom hogy hívják), amiket a fő képernyőn lehet behozni...
Szóval megvárom hogy Pollai cimboránk megvegye a trémobilnál és nyilatkozzon róla
Csak mikor lesz már?!! -
"Több helyen is olvastam már, hogy a szolgáltatók letiltják a készülékekben a Wlan-on kersztül történő VoIp műveleteket...."
Paranoia. Symbian-on ezt nem lehet megcsinálni, de ha lehetne, akkor is ki lehetne kerülni. A gyártói customizálás legtöbbször kimerül a logók/indulókép és a csengőhangok cseréjében, esetleg Web'n'Walk-nak hívják a böngészőt, de ennyi.
-
bope87
aktív tag
Na 3-an vagyunk már
Örülnék neki ha kicsit jobb lenne zenei része, mint amúgy egy E-s Nokiának. Mindenképp kikötöttem hogy a következő telefonom fém lesz és okostelefon. Kamera nem létszükséglet, amire nekem kell arra biztos hogy elég lesz.
Hogy ára mennyi lesz, azzal ráérek még, mert csak Karácsony környékén tudok készüléket váltani, nagyon remélem hogy a trémobil árulni fogja, még fél év múlva is. És E75 példáját nézve (ugye esett már 10.000-et), biztos hogy lesz ez még jó áron -
-Maci-
addikt
"szoftverbe meg nem gondolom, hogy annyira belenyúlnának, hogy ez hátrányt jelentsen bármiben is"
Ezzel vitatkoznék. Több helyen is olvastam már, hogy a szolgáltatók letiltják a készülékekben a Wlan-on kersztül történő VoIp műveleteket.... Gondolom azért, hogy mobil inerneten VoIp-oljál! Továbbá 2 ismerősöm is vett magának Samsung Omniát még tavaly más-más szolgáltatónál. Az egyik totál meg van elégedve vele, hogy gyors meg mi minden van benne, a másik meg le van döbbenve, hogy milyen rohadt lassú és mennyi minden hiányzik belőle. Ismeri is egymást a két srác és megdöbbentek mennyivel rosszabb az egyik telefon a másiknál... Szolgáltatót szándékosan nem írtam, mert bár tudodm melyik kettőről van szó, azt már nem tudom, hogy melyik telefon a rosszab....
Az E51-nél már érdekes lehet a trémobilos belenyúlás, azt szerintem belassíthatja, bár ez most csak tipp. Szerintem viszont nagyon gáz a rózsaszín trémobil felirat a kamera mellett...
Nekem most 6300-ám van, annak a hátulján van a halvány barna felirat. így még határeset nálam.... -
|AP|
veterán
Lesz 80-90 körül, ebben biztos vagyok. A kérdés csak hogy mennyit kell addig várni
Kezdeni szerintem is 100 fölött fog, de meglátjuk.
Én amúgy valszeg a T-nél veszem... Egy kis feliratot elviselek (főleg ha a hátulján van, mint az E51-nél) szoftverbe meg nem gondolom, hogy annyira belenyúlnának, hogy ez hátrányt jelentsen bármiben is. -
-Maci-
addikt
Jessz, mert azt írták, hogy 265 Euros áron fog kezdeni, meg hogy az átlag felhasználóknak szánják meg hogy a Nokia igyekszik lentebb vinni az árakat meg stb stb stb.....
Persze ettől még simán lehet, hogy ~120 körül lesz, de akkor egyel kevesebb fog gazdára találni belőle!
Na meg írtam, hogy azért biztos nem az első áron venném meg (Az E75 is már olcsóbb).
Nekem ezért a 80-90 a csillagos ég felső határa! Ennyi fölött csak röhögök majd rajta! -
-Maci-
addikt
Hát igen, full igazad van mindenben! A helyzet viszont az, hogy én már februárban beleszerettem az E55-be és az óta nézegetem, hogy hogy áll. Lassan már kezd ilyen "Tudod mit medve?! B***d meg a fűnyíródat!" fílingem lenni....
Na meg az ár! Gondolom olyan 80-100 között lesz függetlenül. Márpedig szolgáltatótól nem kell, mert lebutítják a szoftvert meg telerakják baromságokkal, amiktől belassul (mondjuk pont ezt nehéz lesz belassítani). Na meg ha már ennyit adok egy telefonért, nekem ne legyen rajta undorító témobil felirat!
Ja meg ugye kár lenne első áron megvenni, meg az első hivatalos tesztek is hasznosak. Szóval még a megjelenés után is minimum egy hónap, mire pénzt adék ki érte... -
|AP|
veterán
Hát igen, a kis méret és a nagy kijelző ellentétet nehéz feloldani
Ezért is mondom azt, hogy talán ez az a méret, ami még számomra elviselhető és zsebrevágható. Nagyon tetszik, hogy iszonyú vékony a tudásához képest. A 7110 csak egy picit nagyobb, de mindkét irányba, és jó 3mm-rel vastagabb is, ami azért már számít ekkora méretnél. És az E55 könnyebb is.
Azt hiszem ez lesz a következő telefonom (hacsak fény nem derül időközben valami nagyobb bakira) és várok még, hátha valaki feltalálja érintőképernyő fronton a spanyolviaszt
A billentyűzetről annyit, hogy nem "billenő" gombos lesz, hanem úgy ahogy mondtad, többször kell lenyomni. Biztos nem lesz egyszerű megszokni, de szerintem meg lehet.
A kameráról is megegyezik a véleményünk.
Az audio chipről (meg még sok minden másról) ebben a tesztben írnak:
"Since the E55 is almost an exact copy of the Nokia 5730 XpressMusic, it packs in a dedicated audio chip, meaning that it surpasses all previous Eseries-branded phones on this front, plus the E55's standard 3.5 mm audio jack allows the user to utilize a pair of custom earphones."
Bár itt konkrétan nem azt írják, hogy UGYANAZ, csak azt, hogy SZINTE, de az azért jó hír, hogy felülmúlja az eddig E szériás modelleket zenelejátszásban (ez nálam fontos szempont). -
-Maci-
addikt
Kedves Pollai!
Úgy látom megtaláltam méltó "vita"partneremet! :-) Nagyon egy felé húz az ízlésünk! Nekem is fontos, hogy kicsi legyen, de ugyan akkor legyen nagy a kijelzője (már amennyire lehet...), fémből legyen és Symbian legyen rajta. (kell a nyílt op rendszer, de windfos nálam már rég lebőgött). Szóval ez a telefon pont olyan, mint amit én elvárok, csakhogy ezeknek már megfelel a Samsung I7110, illetve az op rendszer kivételével az LG Arena is. Persze a kezemben még nem volt egyik sem, de azért az Arena nagyon bíztató az acél ház miatt...
Régen egyébként, mikor a SE P1i bejött, egy olyan helyen dolgozó ismerősöm felajánlott nekem egyet (ingyen). Akkor azt tisztelettel visszautasítottam, a 2 irányba billenő gombok miatt. Ha jól tudom, az E55-ön nem így lesz, hanem ha pl "w"-t akarsz írni, 2x kell megnyomni a bal felső gombot. Ha mégis 2 irányba billenős lesz, tutira agyvérzést kapok...
A kemera viszont engem abszolút nem érdekel! Ezekkel úgysem lehet normális képet készíteni! Ha már 3MP-nél nagyobb a felbontás, akkor a felbontás növelésével romlik a képminőség, nő a képzaj stb...(erről tudnék mesélni) Fotózni amúgy is fényképezőgéppel kell.
Azt, hogy a xpress music audiomodulját kapja majd, nem tudtam! Köszi az új infot! -
|AP|
veterán
Én azért bízok benne, hogy jó lesz. Talán a kamerája lesz a leggyengébb pontja, de az elviselhető. Minden másban jónak tűnik. Kíváncsi leszek a zenelejátszási képességeire (az XpressMusic telók audiochipjét kapta állítólag), az összeszerelési minőségre. Bízom benne, hogy nagyon nem rontják el valami hülyeséggel, az eddig elég ígéretes képet.
A Samsung i7110 is nagyon szimpatikus telefon, sokkal jobb kamerával, mint az E55, de nekem már az E55 is a felső határ méretben. Nekem fontos a zsebrevághatóság, gyakorlatilag ezért is zárom ki az összes érintős telefont. A nagy képernyő miatt egy "tepsi" mindegyik... -
-Maci-
addikt
Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. A mobilarena-s teszteket olvasgatva kezdek kételkedni benne, hogy olyan nagyon jó lesz ez... Ott van a Samsung I7110 meg az LG Arena... Persze ez csak két példa (én a WM-os készülékekkel nem foglalkozom). Viszont ha már maguk alatt vágják a fát az idő húzással, akkor legalább qrva jó lesz és olcsón adják majd!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Tud már valaki valami értékelhető információt arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor jön ez a cucc? Nem értem miért nincs még. Mire kijön agyontapossa a konkurencia...
-
Az E55-ösé nem nagy wasistdas, ott van a specifikációjában.
-
BiP
nagyúr
Ma fogtam a kezemben E55-öst 1-2 percre. Nagyon jó, kényelmes. tök jó recés a hátlapja. Jók a nyomógombok is rajta (gépelni nem próbáltam sajna). Tök dinamikus a menüje, tetszett, bár szokni kell biztos. E51 után viszont óriási a kijelzője
Ja, és nekem még mindig a fekete tetszik, a fehérrel kapcsolatban ugyanazt éreztem, mint a fehér 6120c-kal kapcsolatban, műanyagosabb kinézete van fehérben.Érdekes, hogy ugyanolyan 600-as proci lesz benne, mint az N97-ben, viszont az E75-ösben elvileg a 369Mhz-es van. (Ezt valaki E75 tulaj, azért megerősíthetné, így van-e
)
-
tolts.hu
őstag
80.000 nem is olyan sok érte.
Lehet hogy inkább ez lesz az E75 helyett... -
<NewL>
addikt
valami bétás készülék lehet mert az a telefon csak ezen a képen látott még fémet telefonon.
Egyébként ha megnézitek,a két telefon között méretben minimális különbség van. Az E75 egy kicsivel vastagabb és ott rejtőzik a ténylegesen írásra alkalmas teljes qwerty billentyűzet.
Mire kijön az E55 az E75 ára annyira leesik,vagy használt vagy újonnan ,hogy ez... -
|AP|
veterán
Nagyon tetszik, ez a telefon, lehet ő lesz a következő.
Pár apróság a korábban linkelt mobile-review teszttel kapcsolatban:
-előző oldalon többen is írtátok, hogy van AF, nos a teszt szerint nincs. Talán a kamera a leggyengébb pontja a telefonnak, de ez elviselhető egy E szériás készüléknél.
-azt írják ugyanaz az audio chip van benne mint az 5730 Xpressmusic-ban, és ezzel zenelejátszásban felülmúlja az összes korábbi E szériás Nokiát. Nos ez nálam nagyon jó hír, nagyon kíváncsi leszek, hogy egy agybadugós fülessel milyen hangzást lehet kicsikarni belőle.
-és még egy apróság: az itt tesztelt készülék full fekete, nincs meg a fém perem körben. Ez így nem igazán tetszik, de ilyen színösszeállítással még nem nagyon találkoztam képeken, remélhetőleg ez csak valami "béta" darab -
cornfake
aktív tag
válasz
Depression #79 üzenetére
elso dolgom a t9et kiloni ha uj tellam van
most jol megkavartal,minek a sok gomb ha nem hasznalhatom?
monyuk en csak egy buta no vagyok,tkp azt akarom hogy ami a p1en volt,azt legyen,tehat ne egy gomb 1-4szeri lenyomasaval irjak be egy betut.
monyuk egyelore ugyis az e71 a nyerobb nalam -
válasz
Depression #84 üzenetére
Valószínűleg ezért hívják ezt a koncepciót half-QWERTY-nek
-
Depression
veterán
...és Ricardo:
Úgy értem, hogy a teljes értékű qwerty bill.-nek az a lényege, hogy 1 betű egy gomb. Itt 1 gomb 2 betű, és a T9 kikapcsolásával visszatérünk a gombok (és nem számok) többszöri nyomkodásához. már nem elég akkor a vakongépeléshez tudni, hogy hol van a gomb (pl. BB, p1i,E71), hanem számolni is kell, hogy hányszor nyomtad, ill. tudnod kell, hogy hányszor kell nyomni. -
Ricardo
titán
válasz
Depression #81 üzenetére
Ezt nem értem. Egy qwerty billentyűs telefonnál kilövöd a billentyűzettet?
-
válasz
Depression #81 üzenetére
Igen furcsa lenne, ha a kettő összefüggene. T9 nélkül visszajönne az ITU-T billentyűzet, azaz a számok sokszori nyomkodásával írsz? Főleg úgy, hogy nincs is felcímkézve? Ezt nagyon kétlem.
-
válasz
Depression #79 üzenetére
Vagy kikapcsolod a T9-et, és átlag másfél gombnyomással éred el a betűket.
-
-
mrpea
csendes tag
Még soha nem volt semmilyen QWERTY-s telefonom, de egyre jobban piszkálja a fantáziámat. Múltkor próbáltam E63-at és elsőre furcsa volt, de azt éreztem, hogy rövid időn belül megszokható. Remélem az E55-tel is így lesz. Nagyon várom már a tesztet!
-
Csubakka_
tag
Nem tudjátok, hogy mikorra várható?
-
runner 125
nagyúr
Tyű, valóban jól néz ki.
Nekem kicsit N sorozat beütése is van, nem az a tipikus nagyon üzleti jelleg, de ettől függetlenül szép. -
NGyuri
aktív tag
lehet már tudni valamit arról, hogy mikor jelenik meg Magyarországon?
Ez is tud usb-ről tölteni, mint pl. az n85? De akkor minek van az alján egy normál 2mm-es töltő csati is?
-
revolver
aktív tag
Szia!
Nekem is E66 van ,és én is várom a tesztet.Különös kép az új (600MHz) proci,és a nagyobb aksi miatt.
Egy biztos,hogy én nagyon megvagyok elégedve a jelenlegi telefonommal,arról nem is beszélve ,hogy még ezt sem bírom 100%-ban kihasználniHogy szolgáltatókhoz mikor kerül arról csak tippelni tudnék.De szerintem ahogy megjelenik itt a teszt,abból már gyorsan következtetni lehet.
A billentyű? Hát a mostaninál 3 betűt rejt egy gomb,de ha az ékezetes betűket is figyelembe vesszük akkor ez nyilván többet jelent! Ennél gondolom ugyanígy fog működni.pl.: '1' gombnál egyszeri nyomás "e",másodszor "é" és a harmadik megnyomásra megjelenik az "r"
...gondolom,de persze ez csak tipp
-
c p
tag
én nagyon fektetetelefon-párti vagyok, de _ez_ fehérben valóban sokkal jobbnak tűnik
arról nem is beszélve, h. lényegesen könnyebb, mint az E66om, úgyh. már nagyon fenem rá a fogam
lehet tudni, h. mikor jut el itthon a szolgáltatófüggetlen kereskedőkhöz?
erről a billentyűzetről azt lehetett olvasni, h. kizárólag afféle prediktív módon műXik - ez igaz? vagy ez a gombsor csak annyiban más, mint az E51 - E66, h. nem 3 betű, hanem 2 betű van az egyes gombokhoz rendelve?
-
BiP
nagyúr
Ugyanennek a tesztnek az orosz változatában van egy videó is.
Amit viszont nem értek, hogy a szintetikus tesztekben miért lassabb néhol a 6120-nál ?!
#68: Ha 2x nyomod meg, akkor a 2. betűt jelenti, ha 1x, akkor az elsőt.
-
amanoba
őstag
-
revolver
aktív tag
Ha színt kellene választanom!? Ez így nagyon szép: E55
-
Dare2Live
félisten
válasz
Viktor0610 #53 üzenetére
erröl nem feltétlen az 5800 tehet....
-
Magicrat
tag
Csak azt lenne jó tudni, hogy PONTOSAN vagy legálább a negyedév melyik részében lehet majd kapni... és hogy lesz-e a vodánál? Valaki?
-
Womb
senior tag
Igaza van uram,tényleg nincs leírva.A GSM Arénán írták,miszerint két színben lesz kapható,alu-fekete és alu-fehér.
-
swoody
senior tag
Ugye ez is fém mint az e51?
-
swoody
senior tag
válasz
Viktor0610 #53 üzenetére
Nem örülök.
-
-
Womb
senior tag
Isteni gép!Fekete-ezüst kombi mindent visz,bár a rozsdamentes előd szerintem szebb.
Totál megvagyok elégedve az E-51-el,de ez az 55-ös épp csak annyit fejlődött az elődhöz képest,amennyit az ötös széria kívánja.Nem is kell több,arra ott a többi E cucc.
Részemről nem éri kritika a 2,4-es kijelzőt,ennél nagyobb már elontaná az E55 eleganciáját.Az 51-es is max 2,2-vel tudom elképzelni, 2,4-en már bután mutatna. -
válasz
asadasad22 #46 üzenetére
Az 5630 pont ennek a logikának az ellentétét mutatja.
-
válasz
asadasad22 #44 üzenetére
Van. 600 Mhz-es processzor lesz benne.
Ami érdekes, hogy az E75 meg a 369 Mhz-essel jön. Ki érti ezt? -
Szép jószág! Várom a Tesztet
-
Mad Max
csendes tag
Hm, egyáltalán nem tetszik az E55. Mármint a kijelző része tetszik, meg ami benne van, de a kijelző alatti rész egyáltalán nem jön be. E51-em van, és tökéletesen jól megvagyok enélkül a teljes meg feles qwerty gombsorok nélkül. Nagyon úgy néz ki, hogy 5630 Xpressmusicra fogom lecserélni az e51-em.
-
törölt tag
tetszik, szívesen le is cserélném rá az e51 -et, de az a bill valahogy nem szimpatikus.. nem volt még ilyen "fél qwerty" -s telefonom, de ránézésre elég megszokhatatlannak tűnik
tudásilag pedig jó cserének látszik e51 -ről
-
ironbed
aktív tag
válasz
asadasad22 #33 üzenetére
Itt a Windows CE portal adatlapja: [link]
Úgyhogy igazad lett.
-
riszter
senior tag
Atyaúristen! Hát ezt eddig hol dugdosták el? Ez valami hatalmasat ütött nálam most! Ha jó áron lesz lehet veszek egyet az e71 mellé!
-
Otisz
őstag
Ez a készülék az E51 ill. E71 közös utóda.
Szerintem sláger lesz. -
ramos23
csendes tag
Nagyon tetszik ez a teló!
Jöhetne minél hamarabb -
zdanee
őstag
válasz
asadasad22 #33 üzenetére
Ami azonos az E51-el. Viszont ha jol latom, megkapta a 600MHz-s procit, azaz akar tobb is lehet. Tenyleg nagyon csabito...
-
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22 #33 üzenetére
viszont találtam egy érdekes infót a forum nokia-n: azt írják 600 MHz-es proci dübörög benne
-
ironbed
aktív tag
A hivatalos oldalon ez van az E55-nél:
Memória
2 GB-os microSD memóriakártya, gyorscsere, max. 16 GB-ig bővíthető
100 MB belső memória
256 MB NAND flashmemóriaAz N85-ös specifikációt megnézve és a windowsceportal.hu oldal adataival összehasonlítva
N85
N85-2
100 MB RAM és 256MB ROM. Valószínűleg a 100MB-ból 60MB a szabad RAM. -
AMD Power
titán
Nekem ez nagyon sláger gyanús.
-
zdanee
őstag
válasz
asadasad22 #26 üzenetére
RAMra gondoltam. mivel a beepitett flash teljesen mellekes kerdes, ha csak nem 8 giga++, logikunak vettem, hogy a 60MB az SDRAM mennyisege. De ha nem, akkor azert erdekelne, az mennyi, mert az a nem mindegy, minimum olyan fontos, mint a proci sebessege.
-
Ez már tetszik.Minden földi jó van benne.qwerty bill. jó akksi és kamera
-
asadasad22
őstag
-
horowitz
csendes tag
awww télleg must have, AF van?
már megtaláltam van sőt N-Gage iskell kell keell
-
zdanee
őstag
Azert a 60Mb nem tunik tul soknak, az E51-nek oprendszer betoltese utan is masfelszer ennyi van... Remelem legalabb az uj procit megkapja, mert amugy tetszik, nagyon. Egyebkent eleg jol sikerult titkolnia a nokianak, az E75on mar honapok ota csamcsogunk, ez meg meglepetes lett
-
asadasad22
őstag
válasz
blueMerle #11 üzenetére
elég erősen van benne
specifications
nem ovlastam végig, ahhoz hosszú a lista, de szerintem nem létezik olyan sok olyan dolog, amit tudhatna és nem tud -
lambeeboy
csendes tag
28 nap készenlét? lol
bár az E71 17 napos GSM készenléti ideje is hatalmas kamu
-
plus44
veterán
Öregem...eszméletlen jól néz ki!! Must have!
-
tween
őstag
Szépre sikerült,nagyon is.
-
Stimpy001
aktív tag
Mennyire lehet szélesebb mint az E51? Képek alapján kb ugyanakkora, vagy nagyon kicsit szélesebb.
Kinek melyik szín tettszik? -
hemaka
nagyúr
50et most adok helyben érte, egyébként jónak tűnik
-
xmaas
őstag
tetszik a kicsike
-
Stimpy001
aktív tag
Nekem is ez lesz a következő telefonom, alig várom már hogy kapható legyen. Még nem döntöttem el melyik szín, a fekete tettszik előröl, a fehérnek meg a hátulja.
Asszem fekete lesz króm hátlappal.
-
Remittenda
aktív tag
ami a QWERTY gombsor új kiosztásának köszönhetően (két karakter egy gombon) szinte feleakkora méretű mint a klasszikus megoldás.
Csak nem a SureType kiosztásról van szó?
-
blueMerle
veterán
és mégis van benne gps...hm hm egyre jobban hangzik
-
Jadro
veterán
Ejha. Ez a telefon nekem nagyon tetszik. A 2,4 meg nem kicsi. Nálam ez az alsó határ amire azt mondom hogy simán jól használható. Mert ugye nem böködni kell hanem nézni. (Bár az én álmom egy E71-szerű készülék érintőképernyővel a könnyebb webes navigálás érdekében.)
-
blueMerle
veterán
Gps nuku? Hm hm...pedig nagyon jól néz ki.
Jól néz ki de én ezt a gombkiosztást a 8100-as BB-n nem tudtam megszokni még 2 hónap után sem, de ennek ellenére más biztos kitunoen tudja kezelni. User errorami a QWERTY gombsor új kiosztásának köszönhetően (két karakter egy gombon) szinte feleakkora méretű mint a klasszikus megoldás.
Ez meg ugye nem egészen igaz, ez nem újfajta gombsor, rengeteg készuléken van ilyen -
2,4" még lőrésnek is kicsi, nem hogy kijelzőnek.
-
Magnum_
nagyúr
szintén szebb sötét színben, mint világosabban (csak úgy, mint az E71)
-
Ricardo
titán
Jól néz ki. A gombok megszokhatósága számomra még mindíg kérdéses.
-
^Clown
addikt
Csinos, várjuk a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest